Προς το περιεχόμενο

Τεχνικα χαρακτηριστικα tv

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκιμασα χθες αλλα μου την εδειχνε στην οθονη χωρισμενη σε δυο μερη .Ισως επειδή ηταν μικρες σε μέγεθος και όχι blue ray

Σημερα θα δοκιμασω ταινιες των 8+GB

οταν σου πουν ριξε μας την γνωση επι του θεματος!!!

Μου ειπαν από LG ότι για να το κανει αυτό δεν είναι 3D η ταινια

Κατεβαζω τωρα καποιες που λενε 3d blue ray αλλα θελουν χρονο λογω μεγέθους

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασα χθες αλλα μου την εδειχνε στην οθονη χωρισμενη σε δυο μερη .Ισως επειδή ηταν μικρες σε μέγεθος και όχι blue ray

Σημερα θα δοκιμασω ταινιες των 8+GB

Φιλε Γιαννη, σωστα στα δειχνει σε 2 μερη. ειναι SBS (Side By Side) η ταινια. υπαρχουν σε διαφορες μορφες, θα βρεις και ταινια που τα 2 μερη ειναι πανω- κατω (Over-Under).  

εσυ αυτο που κανεις οταν θελεις να δεις 3D, ακολουθεις τα εξης απλα βηματα

1 βαζεις την ταινια να παιζει, με τον player που θες (MPC -VLC...) 

2 αν εχεις κανει επεκταση επιφανειας, και οχι clone, μεταφερεις το παραθυρο του player στην τηλεοραση σου. (σημειωτεον, καλυτερα να εχεις επεκταση επιφανειας και ΟΧΙ clone, διοτι, εαν το μονιτορ σου δεν ειναι 3D -που μαλλον δεν ειναι- μπορει να εχεις θεμα...!)

3 αφου το μεταφερεις στην τηλεοραση και το βαλεις Fullscreen, πατας το κουμπακι "3D"  στο τηλεκοντρολ της τηλεορασης, και ανοιγει καποιες επιλογες, ωστε να "ενωσει" τα 2 καρε, κια να μπορεις να δεις 3D..!!  εχει τις επιλογες που ανεφερα ποιο πριν, SBS, O-U, και καποιες αλλες. 

εσυ αν εχεις 2 καρε δεξια αριστερα, πατας το SBS..!! 

4 φορας τα γυαλια σου και καθεσαι και βλεπεις την ταινια..! 

οτι αλλο θες ρωτα..!

• Like 1

Φιλε Γιαννη, σωστα στα δειχνει σε 2 μερη. ειναι SBS (Side By Side) η ταινια. υπαρχουν σε διαφορες μορφες, θα βρεις και ταινια που τα 2 μερη ειναι πανω- κατω (Over-Under).  

εσυ αυτο που κανεις οταν θελεις να δεις 3D, ακολουθεις τα εξης απλα βηματα

1 βαζεις την ταινια να παιζει, με τον player που θες (MPC -VLC...) 

2 αν εχεις κανει επεκταση επιφανειας, και οχι clone, μεταφερεις το παραθυρο του player στην τηλεοραση σου. (σημειωτεον, καλυτερα να εχεις επεκταση επιφανειας και ΟΧΙ clone, διοτι, εαν το μονιτορ σου δεν ειναι 3D -που μαλλον δεν ειναι- μπορει να εχεις θεμα...!)

3 αφου το μεταφερεις στην τηλεοραση και το βαλεις Fullscreen, πατας το κουμπακι "3D"  στο τηλεκοντρολ της τηλεορασης, και ανοιγει καποιες επιλογες, ωστε να "ενωσει" τα 2 καρε, κια να μπορεις να δεις 3D..!!  εχει τις επιλογες που ανεφερα ποιο πριν, SBS, O-U, και καποιες αλλες. 

εσυ αν εχεις 2 καρε δεξια αριστερα, πατας το SBS..!! 

4 φορας τα γυαλια σου και καθεσαι και βλεπεις την ταινια..! 

οτι αλλο θες ρωτα..!

Σε ευχαριστω πολύ αλλα αν πω ότι δεν μπερδευτηκα θα πω ψεμματα

Λες : 1 βαζεις την ταινια να παιζει, με τον player που θες (MPC -VLC...) 

Προφανως στο HTPC που εχω συνδεση την τηλεοραση ?

Αυτό δεν το καταλαβα καθολου : 2 αν εχεις κανει επεκταση επιφανειας, και οχι clone, μεταφερεις το παραθυρο του player στην τηλεοραση σου. (σημειωτεον, καλυτερα να εχεις επεκταση επιφανειας και ΟΧΙ clone, διοτι, εαν το μονιτορ σου δεν ειναι 3D -που μαλλον δεν ειναι- μπορει να εχεις θεμα...!)

Momitor 3d ποιο εννοεις ? Η οθονη του κεντρικου υπολογιστη είναι κατά συμπτωση 3d HP

Αυτό πως γινετα ? 3 αφου το μεταφερεις στην τηλεοραση και το βαλεις Fullscreen,

Αυτά τα ολιγα....

Διορθωση:

Τελικα καταφερα να δω 3d αν και όχι με πολύ καλη εικονα αλλα εχει πρόβλημα με τους υποτιτλους

Χρησιμοποιησα MPC

post-40980-0-67994400-1400090592_thumb.jpg

1 την ταινια πως την βαζεις και παιζει?  απο το πισι ή με στικακι στην τηλεοραση? 

2  αυτο παει στο οτι, αν εχεις μονιτορ που δεν υποστηριζει 3D, αλλα η τηλεοραση ειναι 3D, και εχεις ρυθμισει τις 2 οθονες να δειχνουν το ιδιο υλικο (CLONE), το μονιτορ δεν θα μπορει να σου δειξει 3D..! αρα μπορει να μην βλεπει την ταινια καθολου σαν 3D.!  δεν το εχω δοκιμασει, δεν ξερω.

αν το δικο σου μονιτορ ειναι 3D, τοτε δεν θα εχεις κανενα τετοιο θεμα..!

εγω την τηλεοραση την εχω σε επεκταση επιφανειας, οποτε δεν εχω τετοιο θεμα..! εδω μπαινει και η "μεταφορα παραθυρου". οταν λεω μεταφερεις το παραθυρο του player, εννοω, οτι οταν εχεις σε επεκταση επιφανειας, τις 2 οθονες, σημαινει οτι η επιφανεια εργασιας συνεχιζεται-επεκτεινεται και στην 2η οθονη. αρα για να παει το παραθυρο του player σε αυτη την οθονη πρπει να το πιασεις με το ποντικι και να το συρεις στην 2η οθονη σου..!!  και εκει....

3  μεγιστοποιεις το παραθυρο σε ολη την οθονη (fullscreen) ωστε να μην βλεπεις τα πλαισια του παραθυρου, γυρω γυρω, αλλα μονο την εικονα της ταινιας..!!  

ποσο πιο αναλυτικος να γινω,  δεν ξερω..!!

1 την ταινια πως την βαζεις και παιζει?  απο το πισι ή με στικακι στην τηλεοραση? 

2  αυτο παει στο οτι, αν εχεις μονιτορ που δεν υποστηριζει 3D, αλλα η τηλεοραση ειναι 3D, και εχεις ρυθμισει τις 2 οθονες να δειχνουν το ιδιο υλικο (CLONE), το μονιτορ δεν θα μπορει να σου δειξει 3D..! αρα μπορει να μην βλεπει την ταινια καθολου σαν 3D.!  δεν το εχω δοκιμασει, δεν ξερω.

αν το δικο σου μονιτορ ειναι 3D, τοτε δεν θα εχεις κανενα τετοιο θεμα..!

εγω την τηλεοραση την εχω σε επεκταση επιφανειας, οποτε δεν εχω τετοιο θεμα..! εδω μπαινει και η "μεταφορα παραθυρου". οταν λεω μεταφερεις το παραθυρο του player, εννοω, οτι οταν εχεις σε επεκταση επιφανειας, τις 2 οθονες, σημαινει οτι η επιφανεια εργασιας συνεχιζεται-επεκτεινεται και στην 2η οθονη. αρα για να παει το παραθυρο του player σε αυτη την οθονη πρπει να το πιασεις με το ποντικι και να το συρεις στην 2η οθονη σου..!!  και εκει....

3  μεγιστοποιεις το παραθυρο σε ολη την οθονη (fullscreen) ωστε να μην βλεπεις τα πλαισια του παραθυρου, γυρω γυρω, αλλα μονο την εικονα της ταινιας..!!  

ποσο πιο αναλυτικος να γινω,  δεν ξερω..!!

Την ταινια την εχω σε σκληρο δισκο υπολογιστη συνδεδεμενο με HDMI με την τηλεοραση

Αυτό με τους υποτιτλους ??

Ευχαριστω

Την ταινια την εχω σε σκληρο δισκο υπολογιστη συνδεδεμενο με HDMI με την τηλεοραση

Ευχαριστω

φιλε γιαννη για δες εδω για τους υποτιτλους σου μηπως σε βοηθησει

http://www.insomnia.gr/topic/417710-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-3d-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B5%CF%82/

κοιτα το παραπανω.  ή αλλιως ψαξε και βρες αλλους υποτιτλους 3D που να ειναι σωστοι...!!

Την ταινια την εχω σε σκληρο δισκο υπολογιστη συνδεδεμενο με HDMI με την τηλεοραση ????

Ευχαριστω

υπαρχει δισκος με HDMI συνδεση...???????????

Ευχαριστω.

κοιτα το παραπανω.  ή αλλιως ψαξε και βρες αλλους υποτιτλους 3D που να ειναι σωστοι...!!

υπαρχει δισκος με HDMI συνδεση...???????????

Καλο.....Γραφω ότι εχω συνδεσει το htpc με idmi με την tv

υπολογιστη συνδεδεμενο με HDMI με την τηλεοραση

Ευχαριστω.

Καλο.....Γραφω ότι εχω συνδεσει το htpc με idmi με την tv

υπολογιστη συνδεδεμενο με HDMI με την τηλεοραση

ok. οπως ειναι διατυπωμενο..., δινει λαθος εντυπωση......!!!!!

• Like 1

ok. οπως ειναι διατυπωμενο..., δινει λαθος εντυπωση......!!!!!

Δεν εχεις ουτε δικιο αλλα ουτε και αδικο ...Αν μετα την λεξη υπολογιστη ειχα βαλει ένα ,(κομα)  θα ηταν πιο κατανοητο

Σιγουρα θα μπορουσα να το γραψω πιο καλα αλλα δισκος συνδεδεμενο με idmi δεν ξερω αν υπαρχει και μαλλον οχι

• Like 1

καλα.. δεν εγινε και τιποτα. επειδη ειμαι λιγο freak με την ορθογραφια, οσο μπορω..., θελω να διατυπωνω σωστα αυτο που σκεφτομαι, ωστε να καταλαβαινει ο αλλος που διαβαζει, επακριβως τι εννοω..!  δεν ειναι παντα ευκολο...!!!  

ας πουμε στην προταση που εγραψες, και δεν καταλαβα εγω.., θα εβαζα 

"Την ταινια την εχω στον σκληρο δισκο του υπολογιστη, τον οποιο εχω συνδεδεμενο με HDMI με την τηλεοραση"  

.ετσι για το οφ τοπικ....!!!!  :-D

κατα τα αλλα .., ενταξει με το 3D ?

Κατεβασα τον Τιτανικο του 1997 17,5 GB με 3d υποτιτλους αλλα κανενα αποτέλεσμα με media player clasic

Θα δοκιασω ισως αυριο με vlc

μαλλον κατι δεν κανεις σωστα.......!!!

Προφανως καιισως απευθυνθω σε"γνωστη" από την περιοχη μου να βοηθησει με αμοιβη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...