Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 η συνδεση ειναι ασυρματα η μεσω hdmi? αν γουσταρεις πες εντυπωσεις οταν την δεις. Μεσω HDMI Φυσικα και θα πω όταν βρω χρονο να την δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Γιαννη, εχω την LG 42LM620S, που ειναι αρκετα παρομοια με την δικια σου...!! εγω ειμαι ευχαριστημενος, μεχρι στιγμης, παρ' ολο που εχουν ακουστει διαφορα για HZ, Bleeding κλπ...!! εγω θα σου ελεγα εξ' αρχης να παρεις FULL HD τηλεοραση, και καλα εκανες που πηρες..! τις ταινιες που κατεβαζεις (ειτε 1080p, ειτε 3D..) τις βλεπεις κανονικα, ειτε απο πισι, ειτε απο την ιδια την τηλεοραση, αν φορτωσεις την ταινια σε ενα USB στικακι και το καρφωσεις σε μια θυρα...!!!! παιζει και DTS ηχο..! Υ.Γ. ευτυχως που την πηρες 55αρα....!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 και ασυρματα τις παιζει αψογα και γλιτωνει και καλωδια και συναφη. και καφεδες ψηνουμε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Για αναπαραγωγή από home pc συνδεδεμενο με idmi θελει ειδικο πρόγραμμα ? Η καρτα γραφικων καποιες προδιαγραφες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Για αναπαραγωγή από home pc συνδεδεμενο με idmi θελει ειδικο πρόγραμμα ? Η καρτα γραφικων καποιες προδιαγραφες ? μιλας για 3d η γενικα για προβολη μεσω hdmi? αν εννοεις να κανει clone δευτερη οθονη η επεκταση για να βλεπεις στην τηλεοραση οχι δεν θελει ειδικο προγραμμα. με ποιον player βλεπεις ταινιες ε με αυτον και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 μιλας για 3d η γενικα για προβολη μεσω hdmi? αν εννοεις να κανει clone δευτερη οθονη η επεκταση για να βλεπεις στην τηλεοραση οχι δεν θελει ειδικο προγραμμα. με ποιον player βλεπεις ταινιες ε με αυτον και παλι Για 3d εννοω .Δεν κανει clone δευτερη οθονη γιατι το home pc είναι αμμεσα συνδεδεμενο με την tv με idmi. Τις ταινιες μεσω καλωδίου δικτυου τις "στελνω" στο home pc Μεχρι τωρα εβλεπα ταινιες με τον media player clasic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 κανε την τηλεοραση σου, ειτε clone, ειτε επεκταση επιφανειας εργασιας, οτι σε βολευει, μεσα απο το προγραμμα της καρτας γραφικων σου, και χρησιμοποιησε οποιοδηποτε προγραμμα αναπαραγωγης βιντεο. MPC - VLC κλπ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Για 3d εννοω .Δεν κανει clone δευτερη οθονη γιατι το home pc είναι αμμεσα συνδεδεμενο με την tv με idmi. Τις ταινιες μεσω καλωδίου δικτυου τις "στελνω" στο home pc Μεχρι τωρα εβλεπα ταινιες με τον media player clasic αφου η ταινια που κατεβαζεις ειναι 3d θα σου παιζει 3d στην τηλεορασαρα σου!! κρατα τον mpc μια χαρα θα εισαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 αφου η ταινια που κατεβαζεις ειναι 3d θα σου παιζει 3d στην τηλεορασαρα σου!! κρατα τον mpc μια χαρα θα εισαι. Εχω βαλει το pc σπιτι και κατεβασει 4-5 και το παρακολουθώ από εδώ με teamviewer 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Εχω βαλει το pc σπιτι και κατεβασει 4-5 και το παρακολουθώ από εδώ με teamviewer χαχα θεος αυτο ειναι δεν κρατιεμαι με τιποτα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Τελικα πηρα αυτή http://www.lg.com/gr/televisions/lg-55LA690S-smart-tv 55" τελικά; καλά έκανες. Καλές θεάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ειδες καμια να μας πεις εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δοκιμασα χθες αλλα μου την εδειχνε στην οθονη χωρισμενη σε δυο μερη .Ισως επειδή ηταν μικρες σε μέγεθος και όχι blue ray Σημερα θα δοκιμασω ταινιες των 8+GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δοκιμασα χθες αλλα μου την εδειχνε στην οθονη χωρισμενη σε δυο μερη .Ισως επειδή ηταν μικρες σε μέγεθος και όχι blue ray Σημερα θα δοκιμασω ταινιες των 8+GB αυτο λεγεται frame sequential. δεν νομιζω να ειναι προβλημα και καλα. σαν format 3d μου κανει εμενα. ομως επειδη μου το βγαζει και εμενα ας πει καποιος που ξερει τι ακριβως ειναι και σε ποιες τηλεορασεις δουλευει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 αυτο λεγεται frame sequential. δεν νομιζω να ειναι προβλημα και καλα. σαν format 3d μου κανει εμενα. ομως επειδη μου το βγαζει και εμενα ας πει καποιος που ξερει τι ακριβως ειναι και σε ποιες τηλεορασεις δουλευει. Θα παρω τεχνικη υποστηριξη LG να δω τι θα μου πουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα