Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα τι είναι μυθος και τι αληθεια ??

Με δεδομενο ότι θελω να βλεπω 80% τηλεοπτικο πρόγραμμα και με τις αναμενομενες (?) εξελιξεις σε βαθος 5ετιας αν υπαρχουν τι σημασια εχει το HD , Full HD  και τα Mhz ??

Αξιζουν τα παραπανω λεφτα αυτά τα χαρακτηριστικα ?

Για τις 3D υπαρχει περιπτωση εκπομπης ή ταινιας από καναλι για κατι τετοιο ? Τις 2D τις παιζουν απροβλημάτιστα ?

Μπορουν μεσω υπολογιστη και συνδεση HDMI να παιξουν ταινια 3D κατεβασμενη από Internet ?

Τις panasonic δεν τις ηξερα καθολου αλλα μια μολις στα 50Mhz 3 ετιας που εχω δει σε φιλο μου εχει κανει εντυπωση η πολύ καλη εικονα της

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Με δεδομενο ότι θελω να βλεπω 80% τηλεοπτικο πρόγραμμα και με τις αναμενομενες (?) εξελιξεις σε βαθος 5ετιας αν υπαρχουν τι σημασια εχει το HD , Full HD  και τα Mhz ??

Αξιζουν τα παραπανω λεφτα αυτά τα χαρακτηριστικα ?

Ταινίες στα 1080p βλέπεις ή όχι;

Σ' αυτήν την περίπτωση, σε καλύπτει και μια απλή hd ready.

Δημοσ.

3D εκπομπή ή ταινία απο κανάλι, δεν βλέπω να γίνεται.

Πάντως τις 2D ταινίες, οι 3D τηλεοράσεις τις παίζουν κανονικά, οπότε σ' αυτόν τον τομέα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όσο δε για την Panasonic, μια χαρά εταιρεία είναι στο χώρο. Γιατί σου έκανε εντύπωση;

• Like 1
Δημοσ.

3D εκπομπή ή ταινία απο κανάλι, δεν βλέπω να γίνεται.

Πάντως τις 2D ταινίες, οι 3D τηλεοράσεις τις παίζουν κανονικά, οπότε σ' αυτόν τον τομέα, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όσο δε για την Panasonic, μια χαρά εταιρεία είναι στο χώρο. Γιατί σου έκανε εντύπωση;

Ευχαριστω πολύ .Απλα samsung , lg και sony πουλανε πιο πολύ νομιζω.Και η συγεκεριμενη panasonic ηταν πολύ "χαμηλων" τεχνικων χαρακτηριστικων

Δημοσ.

μια χαρα ειναι η panasonic, ιδιως στις plasma θεωρουντΑΝ οτι καλυτερο αν δε κανω λαθος.

Αυτό που από ότι ελεγαν τουλάχιστον ότι όταν βγηκαν οι lcd ότι ειχαν πλεονεκτημα σε σχεση με τις plasma σε ωρες διαρκειας ζωης ισχυει ?

Δημοσ.

Αυτό που από ότι ελεγαν τουλάχιστον ότι όταν βγηκαν οι lcd ότι ειχαν πλεονεκτημα σε σχεση με τις plasma σε ωρες διαρκειας ζωης ισχυει ?

ετσι ειχα ακουσει και εγω οτι εφθεινε η ποιοτητα της εικονας αρα ειχε μειωμενες ωρες λειτουργιας...

αν ξερει καποιος κατι νεοτερο αν εχει αλλαξει πλεον φιλε μην σε παρω στον λαιμο μου.

• Like 1
Δημοσ.

μια χαρα ειναι η panasonic, ιδιως στις plasma θεωρουντΑΝ οτι καλυτερο αν δε κανω λαθος.

Δεν κάνεις λάθος, πράγματι ήταν κορυφαίες στην συγκεκριμένη κατηγορία. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν κάνεις λάθος, πράγματι ήταν κορυφαίες στην συγκεκριμένη κατηγορία. 

τελικα σταματησε η παραγωγη plasma οπως ειχε ακουστει?

Δημοσ.

Απ' όσο ξέρω, η panasonic εγκατέλειψε την αγορά plasma, λόγω οικονομικών ζημιών.

ναι κατι ψιλα καμια δεκαπενταρια δις, κριμα παντως.

Τελικα πηρα αυτή

http://www.lg.com/gr/televisions/lg-55LA690S-smart-tv

καλοριζικη φιλε, φαινεται σουπερ και εμφανισιακα και απο specs.

καλες θεασεις λοιπον!

Δημοσ.

ναι κατι ψιλα καμια δεκαπενταρια δις, κριμα παντως.

καλοριζικη φιλε, φαινεται σουπερ και εμφανισιακα και απο specs.

καλες θεασεις λοιπον!

Ευχαριστω.

Εβαλα να κατεβασω την πρωτη 3d ταινια να την δω μεσω pc που εχω συνδεσει την tv

Δημοσ.

Ευχαριστω.

Εβαλα να κατεβασω την πρωτη 3d ταινια να την δω μεσω pc που εχω συνδεσει την tv

η συνδεση ειναι ασυρματα η μεσω hdmi?

αν γουσταρεις πες εντυπωσεις οταν την δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...