Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καντο αν και δεν ξερω για το καταστημα αυτο τι κανει, παντος δεν εισαι ο μονος που την πατησε τωρα οπως γινανε τα πραγμματα ετσι δεν ξερω τι να σου πω, ουτε εσυ φταις, ουτε το καταστημα φταιει, η nvidia φταει, αυτο θα το ελεγα αισχροκερδια

ας δουμε τι θα μου πουν αυριο και θα δω τι θα κανω....

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με πηρανε τηλεφωνο. η καρτα ηταν ελαττωματικη δεν εδινε σημα μου ειπαν....
και να παω να παρω καινουργια gtx 770....
να την παρω αφοβα την καινουργια? τι λετε? ισως να μην ηταν και θεμα drivers τελικα....

Δημοσ.

κοιταξε αν σ αρεσει πολυ η nvidia παρε παλι αυτην, ειναι απο τις καλυτερες σειρες, αλλά να ξερεις οτι θα παρεις και τα προβλημματα των οδηγων που οπως σου ειπα πιο πανω, και δεν αποκλειεται οι οδηγοι να εκαψαν την καρτα, γιατι οπως λεει και στο site πολλες καρτες γραφικων παρεδωσαν πνευμα λογω των οδηγων σκεψου πριν καταληξεις

Δημοσ.

κοιταξε αν σ αρεσει πολυ η nvidia παρε παλι αυτην, ειναι απο τις καλυτερες σειρες, αλλά να ξερεις οτι θα παρεις και τα προβλημματα των οδηγων που οπως σου ειπα πιο πανω, και δεν αποκλειεται οι οδηγοι να εκαψαν την καρτα, γιατι οπως λεει και στο site πολλες καρτες γραφικων παρεδωσαν πνευμα λογω των οδηγων σκεψου πριν καταληξεις

την πηρα ειδη. και θα την βαλω αυριο γιατι ειμαι κουρασμενος απο τη δουλεια τωρα.

και για driver μου ειπαν και εκει να βαλω τον τελευταιο. και θα κανω αυτο και θα δουμε.

μου ειπαν οτι δεν πρεπει νανε θεμα driver αλλα η καρτα να ηταν απο την αρχη προβληματικη.

τωρα θα δουμε ευχομαι ολα να ειναι καλα και απλα να ηταν απο ελαττωματικη καρτα!

Δημοσ.

μακαρι να δουλεψει και να μπωρεσεις να την χαρεις και εσυ λιγο, τι λιγο με τετοια καρτα κι εγω σε ζηλευω ειναι απλα θηριο στα παιχνιδακια, εγω δυστηχως δεν ειχα τοσα λεφτα να παρω μια πιο καλη και ετσι πηγα σε αυτη που εχω τωρα R7 260X 2GB  ας ελπισουμε οτι ητανε προβλημμα της καρτα σου, αλλά να ξέρεις οτι υποπτο δεις απο εδω και περα ειναι οι οδηγοι, το να μην βαλεις καθολου δεν γινεται, απλα δες πιος ταιριαζει καλητερα μπωρει και οι τελευταιοι να μην εχουνε πλεον προβλημμα δεν το ξερω αυτο

Δημοσ.

μακαρι να δουλεψει και να μπωρεσεις να την χαρεις και εσυ λιγο, τι λιγο με τετοια καρτα κι εγω σε ζηλευω ειναι απλα θηριο στα παιχνιδακια, εγω δυστηχως δεν ειχα τοσα λεφτα να παρω μια πιο καλη και ετσι πηγα σε αυτη που εχω τωρα R7 260X 2GB  ας ελπισουμε οτι ητανε προβλημμα της καρτα σου, αλλά να ξέρεις οτι υποπτο δεις απο εδω και περα ειναι οι οδηγοι, το να μην βαλεις καθολου δεν γινεται, απλα δες πιος ταιριαζει καλητερα μπωρει και οι τελευταιοι να μην εχουνε πλεον προβλημμα δεν το ξερω αυτο

μπορει νανε καλοι οι τελευταιοι απο τον 320 που λεγανε οτι αρχισε το προβλημα εχουν παει στον 335 κατι θα εγινε! θα δουμε το ευχομαι!

Δημοσ.

ρε παιδια ετρεξα καποια games οπως το far cry 3 στην καρτα παιζει αν και μερικες φορες με πεταει στην επιφανεια εργασιας αλλα κολαει και ετρεξα fraps και εχει γυρω στο 30-35. περιεργο δεν ειναι για 300 ευρω καρτα?

Δημοσ.

ρε παιδια ετρεξα καποια games οπως το far cry 3 στην καρτα παιζει αν και μερικες φορες με πεταει στην επιφανεια εργασιας αλλα κολαει και ετρεξα fraps και εχει γυρω στο 30-35. περιεργο δεν ειναι για 300 ευρω καρτα?

με την δικια μου παιζω το far cry 3 στα 50-60..βεβαια καποις φορες πεφτω και στα 45

δες και video στο youtube:)

Δημοσ.

με την δικια μου παιζω το far cry 3 στα 50-60..βεβαια καποις φορες πεφτω και στα 45

δες και video στο youtube:)

τι ειναι λογικο δηλαδη που εχω αυτα τα fps? εδωσα 300 ευρω για να παιζω στο ultra οχι στο medium

Δημοσ.

παλι κολληματα παλι τα ιδια. ελπιζω να με εξυπηρετησουν και να μου δωσουν amd αυτη τη φορα μπας και τελειωνω με αυτο το θεμα επιτελους

Δημοσ.

οπότε και συνεχίζω απο εδώ πας για amd μακάρι βέβαια να έβγαινα ψεύτης, αλλά δυστηχώς αυτη την φορά κάνει άλλα μεχρι να στην καψει και αυτή,  οσο αφορα το far cry ειναι κακογραμμενο αρκετα, και θελει τις ακριβες καρτες, αν και νομιζω και με ενα patch διορθωνεται η κατασταση οπως επισης και το tomb raider και τα 2 αυτα παιχνιδια κολανε θελουνε καλυτερες καρτες

Δημοσ.

οπότε και συνεχίζω απο εδώ πας για amd μακάρι βέβαια να έβγαινα ψεύτης, αλλά δυστηχώς αυτη την φορά κάνει άλλα μεχρι να στην καψει και αυτή,  οσο αφορα το far cry ειναι κακογραμμενο αρκετα, και θελει τις ακριβες καρτες, αν και νομιζω και με ενα patch διορθωνεται η κατασταση οπως επισης και το tomb raider και τα 2 αυτα παιχνιδια κολανε θελουνε καλυτερες καρτες

με την r9 280x θα ειναι καλυτερο το far cry 3 το assasins creed 4 και το watch dogs? γιατι τετοια παιχνιδια παιζω εγω κυριως και λενε οτι ειναι καλυτερα σε nvidia ή δεν ισχυει?

Δημοσ.

οχι δεν ισχυει νομιζω γερνει πιο πολυ σε amd μερια αυτα τα παιχνιδια κυριως far cry 3 παρε αυτη που λες θα μεινεις ευχαριστημενος, εδω εμεινα εγω εκπληκτος με την r7 260x 2gb η οποια παιζει το far cry 3 με 35 30 fps ultra

Δημοσ.

οχι δεν ισχυει νομιζω γερνει πιο πολυ σε amd μερια αυτα τα παιχνιδια κυριως far cry 3 παρε αυτη που λες θα μεινεις ευχαριστημενος, εδω εμεινα εγω εκπληκτος με την r7 260x 2gb η οποια παιζει το far cry 3 με 35 30 fps ultra

http://www.msystems.gr/index.php?category=1648&product=16940

αυτη εχουν μονο στο msystems την αντιστοιχη ακριβως δηλαδη...

δεν πιστευω νανε κανα προβλημα της asus ολο αυτο ε? αλλα λογικα οι drivers nvidia θα ναι.

Δημοσ.

οχι οχι μακρια απο asous και saphire ακουστηκαν πολλα προβλημματα, παρε gigabyte ή κατι αλλο

δες σου εστειλα και πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...