panos0100 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 αν δεν εχεις μπλε οθονη με την onboard καρτα τοτε ναι κατα 99% ητανε οχι η καρτα σου, αλλα οι οδηγοι οπως ταλαιπωρουν και χιλιαδες κοσμο που εχει την nvidia, τωρα αν σου πω κατσε με την καρτα σου και δοκιμαζε ολους τους οδηγους απο πανω μεχρι κατω να δεις που ειναι σταθερη αστο θα ητανε πολυ αστειο, τελος παντων, ευτηχως το ολο χαος εγινε οταν η καρτα μου εκλεινε 2 και κατι χρονια, δηλαδη ειδη ειχε παλιωσει και ευτηχως το αντηλιφτηκα και στο καινουριο συστημα εβαλα amd r7 260X μια μεσαια καρτουλα
GTI890 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 αν δεν εχεις μπλε οθονη με την onboard καρτα τοτε ναι κατα 99% ητανε οχι η καρτα σου, αλλα οι οδηγοι οπως ταλαιπωρουν και χιλιαδες κοσμο που εχει την nvidia, τωρα αν σου πω κατσε με την καρτα σου και δοκιμαζε ολους τους οδηγους απο πανω μεχρι κατω να δεις που ειναι σταθερη αστο θα ητανε πολυ αστειο, τελος παντων, ευτηχως το ολο χαος εγινε οταν η καρτα μου εκλεινε 2 και κατι χρονια, δηλαδη ειδη ειχε παλιωσει και ευτηχως το αντηλιφτηκα και στο καινουριο συστημα εβαλα amd r7 260X μια μεσαια καρτουλα εγω ευχομαι αν να μου δωσουν καινουργια που να λειτουργει .....γιατι αλλιως δεν εχει νοημα να την εχω παρει 300 ευρω χωρις να παιζει.
panos0100 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 καλα με τοσα προβλημματα θα ξαναπαρεις την nvidia; οτι και να παρεις το ειδιο θα σου κανει, δεν ειναι απο την καρτα το προβλημα αλλά απο τους οδηγους της, τωρα αν μπωρεις να πας σε amd καρτες και οχι ξανα nvidia
GTI890 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 καλα με τοσα προβλημματα θα ξαναπαρεις την nvidia; οτι και να παρεις το ειδιο θα σου κανει, δεν ειναι απο την καρτα το προβλημα αλλά απο τους οδηγους της, τωρα αν μπωρεις να πας σε amd καρτες και οχι ξανα nvidia εννοεις αν μου δωσουν πιστωτικο υπολοιπο να παω σε amd. αν μου πουν ομως οτι θα μου δωσουν καινουργια τι να τους πω?
panos0100 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 πες του οτι εχει προβλημα με τους οδηγους, και αν δεν σε πιστευουν βγαλε φωτοτυπια τους χρηστες απο το site της nvidia
GTI890 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 πες του οτι εχει προβλημα με τους οδηγους, και αν δεν σε πιστευουν βγαλε φωτοτυπια τους χρηστες απο το site της nvidia εχεις λινκ με αυτο που λες για φωτοτυπια??
panos0100 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 http://www.reddit.com/r/Planetside/comments/1yexzj/psa_do_not_install_nvidia_drivers_33489/ http://modcrash.com/nvidia-display-driver-damaging-gpus/ https://forums.geforce.com/default/topic/550032/geforce-500-400-series/nvidia-driver-320-49-whql-freezing-my-pc/ κυριως το 2 λινκ δες και θα καταλαβεις, ολο το google λεε για τους οδηγους της nvidia αλλα δες και τα υπολοιπα
GTI890 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 http://www.reddit.com/r/Planetside/comments/1yexzj/psa_do_not_install_nvidia_drivers_33489/ http://modcrash.com/nvidia-display-driver-damaging-gpus/ https://forums.geforce.com/default/topic/550032/geforce-500-400-series/nvidia-driver-320-49-whql-freezing-my-pc/ κυριως το 2 λινκ δες και θα καταλαβεις, ολο το google λεε για τους οδηγους της nvidia αλλα δες και τα υπολοιπα δηλαδη λες και σε περιπτωση που μου δινανε αλλη να μην επερνα nvidia....θα χα το ιδιο προβλημα ε?? γιατι μερικοι λενε οτι ειναι κομπλε ακομα και με τους καινουργιους drivers....λιγοι βεβαια.... αλλα αυτο αν το πιστωνανε το ποσο. αλλα μπορει να μου πουν αν τους πεισω παρε αλλη καινουργια....τελος παντων αυριο θα δουμε.
panos0100 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 κοιταξε τυχαινει σε αλλες καρτες nvidia και την μαρκα της καρτας, και το bios της καρτας μπωρει να κατσουν οι οδηγοι, αναλογα ολα αυτα δηλαδη, τρεχα γηρευε, αν ειναι να κανεις τροποποιησεις, αστο πανε σε amd και κυριως gigabyte, xfx, powercolor, club 3d, evga, οχι οτι οι αλλες ειναι κακές απλα εγώ πρωσοπικά αυτες προτιμώ!!! καλυ τυχη φιλε μου!!! περιμενουμε νεα σου
GTI890 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 κοιταξε τυχαινει σε αλλες καρτες nvidia και την μαρκα της καρτας, και το bios της καρτας μπωρει να κατσουν οι οδηγοι, αναλογα ολα αυτα δηλαδη, τρεχα γηρευε, αν ειναι να κανεις τροποποιησεις, αστο πανε σε amd και κυριως gigabyte, xfx, powercolor, club 3d, evga, οχι οτι οι αλλες ειναι κακές απλα εγώ πρωσοπικά αυτες προτιμώ!!! καλυ τυχη φιλε μου!!! περιμενουμε νεα σου να σαι καλα θα δω τι θα μου πουν αυριο και ο Θεός βοηθος!
panos0100 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 μακαρι να δικαιωθεις, αλλά δεν ειναι φταιξιμο του καταστηματος γιατι η καρτουλα δεν εχει καποιο προβλημμα, και δεν φταει εαν ν nvdia δεν εχει αξιοπιστια στους οδηγους της
GTI890 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 μακαρι να δικαιωθεις, αλλά δεν ειναι φταιξιμο του καταστηματος γιατι η καρτουλα δεν εχει καποιο προβλημμα, και δεν φταει εαν ν nvdia δεν εχει αξιοπιστια στους οδηγους της λες να μην μου την αλλαξουν δηλαδη?
panos0100 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 δεν εχει προβλημα η καρτα σου, αλλα οι οδηγοι της καρτας, οποτε δεν τιθεται θεμμα να εχει προβλημα αντιθετως ειναι μια χαρα, αλλα σαν μαγαζι δεν ειναι υποχρεωμενο, νομιζω οτι παμε λιγα χρονια πισω αν θυμασαι με την σειρα 9 και 8 αν θυμαμαι καλα, οι οποιες κοιγονταν και τις επαιρναν τα μαγαζια πισω χωρις να τις δουνε, αλλά μιλάμε για εντελώς αλλη υποθεση και οχι οπως τωρα με οδηγους
GTI890 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 δεν εχει προβλημα η καρτα σου, αλλα οι οδηγοι της καρτας, οποτε δεν τιθεται θεμμα να εχει προβλημα αντιθετως ειναι μια χαρα, αλλα σαν μαγαζι δεν ειναι υποχρεωμενο, νομιζω οτι παμε λιγα χρονια πισω αν θυμασαι με την σειρα 9 και 8 αν θυμαμαι καλα, οι οποιες κοιγονταν και τις επαιρναν τα μαγαζια πισω χωρις να τις δουνε, αλλά μιλάμε για εντελώς αλλη υποθεση και οχι οπως τωρα με οδηγους μπορω να ζητησω μηπως rma να μου δωσουν τα λεφτα μου πισω?
panos0100 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 καντο αν και δεν ξερω για το καταστημα αυτο τι κανει, παντος δεν εισαι ο μονος που την πατησε τωρα οπως γινανε τα πραγμματα ετσι δεν ξερω τι να σου πω, ουτε εσυ φταις, ουτε το καταστημα φταιει, η nvidia φταει, αυτο θα το ελεγα αισχροκερδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα