GTI890 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 με τους 320 παντος σε εμενα δεν λυθηκε το προβλημμα, αναγκαστικα εβαλα τους 314 και μετα ειδα οτι δεν το ξαναεκανε ποτέ, και τους εβαλα γιατι καπου εδω στο φορου ειχα δει απ οτι θυμαμαι οτι αυτη η σειρα ητανε η καλυτερη αφου ειναι σιγουρο οπως λες οτι ειναι θεμα των drivers τι μπορω να κανω τωρα εγω για να εχω κομπλε και τελειο το συστημα μου οπως θα ηθελα....αφου δν βρισκω πιο παλιους drivers??
panos0100 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 δεν ξέρω ειναι θέμμα της nvidia να λυσει το προβλημα, και κακώς δεν το έχει κανει ακομα, έχει ενα χρόνο περίπου, απλα δεν ενδιαφερεται να το λυσει, γι αυτο και εγω πηγα στο στρατοπεδο της ΑΤΙ κοινώς amd μεριά είχα πανω απο 10 χρονια καρτες της nvidia ομως μετα τα τραγικα θεμματα των οδηγων της αποφασισα να την αφησω, οχι ομως πως και η ατι δεν ειχε θεμματα οδηγων, είχε κι αυτή αλλά πάντα τα έλυνε και η nvidia ητανε απο τις πρωτες σε αποδοση και σε αξιοπιστια, τωρα θα γινει η τελευταια οπως παει
GTI890 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 δεν ξέρω ειναι θέμμα της nvidia να λυσει το προβλημα, και κακώς δεν το έχει κανει ακομα, έχει ενα χρόνο περίπου, απλα δεν ενδιαφερεται να το λυσει, γι αυτο και εγω πηγα στο στρατοπεδο της ΑΤΙ κοινώς amd μεριά είχα πανω απο 10 χρονια καρτες της nvidia ομως μετα τα τραγικα θεμματα των οδηγων της αποφασισα να την αφησω, οχι ομως πως και η ατι δεν ειχε θεμματα οδηγων, είχε κι αυτή αλλά πάντα τα έλυνε και η nvidia ητανε απο τις πρωτες σε αποδοση και σε αξιοπιστια, τωρα θα γινει η τελευταια οπως παει στην προκειμενη περιπτωση αν παρω msystems παιζει να βγει καμια λυση αυριο ή αδικος κοπος? γιατι ειναι κριμα
panos0100 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 πραγμματικα ειναι κριμα φιλε μου, αλλα με οσους το συζητησα και στο πλαισιο και διαφορους αλλους τεχνικους, δεν το πιστευουνε, λενε οτι ητανε προβλημμα της καρτας ή κατι αλλο οτι εφταιγε, ξερεις κατι; δεν τους συμφερει να το πιστεψουνε ή να το υποστιριξουνε εδω η ειδια η nvidia δεν το πιστευει και να πουνε οτι ναι η nvidia εχει προβλημματα με τους οδηγους της, αλλα απο πισω στα φορουμς αν ριξεις μια ματια και κυριως στο site της nvidia θα δεις τα κειμμενα διαφωρων χρηστων τα λενε όλα, κριμα γιατι πηρες μια ακριβη καρτα γραφικων και ουσιαστικα δεν μπωρεις να την αξιοποιησεις να την κανεις να δουλεψει
GTI890 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 πραγμματικα ειναι κριμα φιλε μου, αλλα με οσους το συζητησα και στο πλαισιο και διαφορους αλλους τεχνικους, δεν το πιστευουνε, λενε οτι ητανε προβλημμα της καρτας ή κατι αλλο οτι εφταιγε, ξερεις κατι; δεν τους συμφερει να το πιστεψουνε ή να το υποστιριξουνε εδω η ειδια η nvidia δεν το πιστευει και να πουνε οτι ναι η nvidia εχει προβλημματα με τους οδηγους της, αλλα απο πισω στα φορουμς αν ριξεις μια ματια και κυριως στο site της nvidia θα δεις τα κειμμενα διαφωρων χρηστων τα λενε όλα, κριμα γιατι πηρες μια ακριβη καρτα γραφικων και ουσιαστικα δεν μπωρεις να την αξιοποιησεις να την κανεις να δουλεψει ισχυει στο mystems doa 7 ημερων ? ξερεις? αν ισχυει αυτο δεν μπορω να την γυρισω πισω χωρις να μου πουν τιποτα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Windows 7 Service Pack 1. Βαλτο πριν ξεκινησεις αλλες δοκιμες με drivers, ζητησεις DOA, κλπ.
panos0100 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 για το συγκεκριμενο καταστημα δεν γνωριζω τι γινεται, παντος περιμενε να ακουσουμε και καμια αλλη αποψη ή αν θες ρωτα και καποιον αλλον, μη σε παρω στο λαιμο μου, αν και το προβλημμα πηγαινει σε αυτα που σε ειπα και να θες να ειναι κατι αλλο δυστηχως κι εγω εχασα μια μητρικη της gigabyte ετσι, με λεγανε μια ειναι ο επεξεργαστης, μια ειναι το ρευμα που παει στον επεξεργαστη, μια ειναι ο σκληρος δισκος εκανα ποσες φορες τεστ τον δισκο, μια στο τελος οτι ειναι η μητρικη, μετα εκανα ποσες φορες φορματ, μετα νομιζαμε ειναι οι μνημες, και τελος διαβασα στα σχόλεια της nvidia για το προβλημμα και ητανε οντος η drivers, επαναλαμβανω με την ειδια μπλε οθονη και τον ειδιο κωδικο
GTI890 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 για το συγκεκριμενο καταστημα δεν γνωριζω τι γινεται, παντος περιμενε να ακουσουμε και καμια αλλη αποψη ή αν θες ρωτα και καποιον αλλον, μη σε παρω στο λαιμο μου, αν και το προβλημμα πηγαινει σε αυτα που σε ειπα και να θες να ειναι κατι αλλο δυστηχως κι εγω εχασα μια μητρικη της gigabyte ετσι, με λεγανε μια ειναι ο επεξεργαστης, μια ειναι το ρευμα που παει στον επεξεργαστη, μια ειναι ο σκληρος δισκος εκανα ποσες φορες τεστ τον δισκο, μια στο τελος οτι ειναι η μητρικη, μετα εκανα ποσες φορες φορματ, μετα νομιζαμε ειναι οι μνημες, και τελος διαβασα στα σχόλεια της nvidia για το προβλημμα και ητανε οντος η drivers, επαναλαμβανω με την ειδια μπλε οθονη και τον ειδιο κωδικο ε τοτε κατα 99% αυτο με τους drivers ειναι και διαβαζω και παντου για αυτο..... θα δω τι μπορω να κανω αποψε αλλιως θα παρω για αλλαγη αυριο....ειναι κριμα να σκαω για κατι που δεν φτιαω και κατι που δεν διορθωνεται απο μενα ..... Windows 7 Service Pack 1. Βαλτο πριν ξεκινησεις αλλες δοκιμες με drivers, ζητησεις DOA, κλπ. να κανω update εννοεις?
panos0100 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 κανε αυτο που λεει ο gio μπωρει να βοηθησει αλλά πρωσοπικα δεν νομιζω να γίνει κάτι, παντός πολοί την πατήσανε έτσι κρίμα για την εταιρεία δεν ξέρω τι θέλει να πετύχει με αυτό παντος το μονο σίγουρο ειναι οτι αυτό λέγεται αισχροκερδια
GTI890 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τωρα κανω τα updates γενικα και βλεπουμε.....παντως ξενερωσα με την ολη φαση της nvidia και την εκτιμουσα και εδωσα ενα σωρο λεφτα....δηλαδη κριμα....
panos0100 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/498428-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-drivers-32049/?do=findComment&comment=52611518 διαβασε αν θες το θεμμα με τους οδηγους!!!
GTI890 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ουτε με το update σε service pack 1 δουλεψε....τα ιδια....
panos0100 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 αρα πας για την καρτα γραφικων, και κυριως αυτο που λεω με τους οδηγους της!!! κρίμα πληρώνεις λάθη της nvidia
GTI890 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 αρα πας για την καρτα γραφικων, και κυριως αυτο που λεω με τους οδηγους της!!! κρίμα πληρώνεις λάθη της nvidia αμα βαλω την τελευταια τελευταια ενημερωση της την beta....θα νε τζαμπα κοπως? ή μπορει να χω ελπιδα με αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα