Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο θερμοκρασιες κοιταξες; πχ καρτα γραφικων ή επεξεργαστή με το hwmonitor

στα games δεν προλαβαινω οπως ειπα τι κανει....σε κατασταση γενικη ειναι γυρω στους 30 γενικα με max 40.

και η καρτα και ο επεξεργαστης

Δημοσ.

καλα εισαι δες λιγο αυτο με τους οδηγους, και βλέπουμε μετα για τα υπόλοιπα, φορματ εκανες;  δηλαδη εκανες κατευθειαν καθαρη εγκατάσταση; και επισης αφου βγαλει αυτη την μαυρη οθονη μετά τι σου κάνει αν το αφησεις ετσι, θα κανει απο μόνο του κατί;

Δημοσ.

καλα εισαι δες λιγο αυτο με τους οδηγους, και βλέπουμε μετα για τα υπόλοιπα, φορματ εκανες;  δηλαδη εκανες κατευθειαν καθαρη εγκατάσταση; και επισης αφου βγαλει αυτη την μαυρη οθονη μετά τι σου κάνει αν το αφησεις ετσι, θα κανει απο μόνο του κατί;

με τους drivers εβαλα αυτους που δινει η εταιρια....να βαλω και αυτους που μου ειπες? τους 314 .??

ναι με το που τον συνθεσα ανοιξα το pc και εκανα καθαρη εγκατασταση.

μετα για κανα λεπτο μαυρη οθονη δειχνει ενω ακουγεται να δουλευει και μετα το κλεινω απο το power button....

Δημοσ.

αστο να δουμε τι θα κανει, θα δειξει κανενα πιξελ θα κανει απο μονο του επανεκινηση; παντος οι οδηγοι της nvidia εχουνε θεμμα, απο τους 314 και πανω εχουνε σοβαρα προβλήμματα

https://forums.geforce.com/default/topic/705318/geforce-drivers/official-nvidia-335-23-whql-driver-feedback-thread-3-10-14-/

και ολοι οι οδηγοι ειναι ετσι

Δημοσ.

αστο να δουμε τι θα κανει, θα δειξει κανενα πιξελ θα κανει απο μονο του επανεκινηση; παντος οι οδηγοι της nvidia εχουνε θεμμα, απο τους 314 και πανω εχουνε σοβαρα προβλήμματα

https://forums.geforce.com/default/topic/705318/geforce-drivers/official-nvidia-335-23-whql-driver-feedback-thread-3-10-14-/

και ολοι οι οδηγοι ειναι ετσι

δεν βρισκω στο site της nvidia τον 314 για gtx 770....?

Δημοσ.

ναι δυστηχως δεν τους έχει, είναι καινουρια καρτα ισως γι αυτο βαλε τους πιο παλιους  320.18

Δημοσ.

ναι δυστηχως δεν τους έχει, είναι καινουρια καρτα ισως γι αυτο βαλε τους πιο παλιους  320.18

να βαλω τον πιο παλιο δηλαδη τον 320.18?

Δημοσ.

αλλα και με αυτους το προβλημμα δεν εφτιαξε, τα κυριως προβλημματα ειναι παγώματα, δεν βρισκει την καρτα γραφικών η μητρική, εκει που παιζει καποιο παιχνιδι βγαζει δεν υπαρχει σημμα, οταν ειναι σε ηρεμία ο υπολογιστης βγάζει μπλε οθονη και αλλά πολλά που οφειλονται στους οδηγους της nvidia, δεν θελω να πω ασχημα λογια για την nvidia αλλα τελευταια το εχει παρακανει με τους οδηγους της, και δεν ειμουνα ο μονος, τοσοι φιλοι μου, τοσοι γνωστοι μου, και αλλοι πολοι ειχανε τετοια προβλημμα με τους οδηγους της καρτα γραφικων

βαλε αυτους να δουμε τι θα γινει

Δημοσ.

αλλα και με αυτους το προβλημμα δεν εφτιαξε, τα κυριως προβλημματα ειναι παγώματα, δεν βρισκει την καρτα γραφικών η μητρική, εκει που παιζει καποιο παιχνιδι βγαζει δεν υπαρχει σημμα, οταν ειναι σε ηρεμία ο υπολογιστης βγάζει μπλε οθονη και αλλά πολλά που οφειλονται στους οδηγους της nvidia, δεν θελω να πω ασχημα λογια για την nvidia αλλα τελευταια το εχει παρακανει με τους οδηγους της, και δεν ειμουνα ο μονος, τοσοι φιλοι μου, τοσοι γνωστοι μου, και αλλοι πολοι ειχανε τετοια προβλημμα με τους οδηγους της καρτα γραφικων

βαλε αυτους να δουμε τι θα γινει

το μεσημερι μου το εκανε αυτο ενω ελειπα απο το pc και το ειχα αφησει χαλαρα στο ιντερνετ. δεν εκανα κατι με games δηλαδη και οταν το ανοιξα αφου το ειχα κλεισει παλι με το power button μου εβγαλε bluescreen 6.1.7600. κατι

παιζει νανε ολα αυτα απο εναν driver ( που μακαρι νανε απλα ο driver γιατι καινουργιο συστημα μην με πεδεψει)

τωρα κατεβαζω τον 320.18 και θα το δοκιαμσω και αυτο....

Δημοσ.

ωραια φιλε μου, απλα πες μου λιγο το μυνημα της μπλε οθονης που σε βγαζει αλλα να σαι σιγουρος και σε εμενα ετσι εκανε, το ειδιο ακριβως πεταξα μια μητρικη τσαμπα και εκανα αλλον υπολογιστη να φανταστεις, αλλα εφταιγαν οι οδηγοι της καρτας,

να φανταστεις γινοταν ο δεικτης του ποντικιου καπως περιεργος δηλαδη τον εβγαζε κοκκινο και μετα εβαζα παιχνιδι να παιξω, με το που εβαζα εβγαζε δεν υπαρχει σημμα στην οθονη και φυσικα μετα επανεκινηση αλλα χωρις να βρει την καρτα γραφικων, αυτο που κανει η nvidia με τους οδηγους, ειναι να κανει την καρτα overclock παραπανω απ οτι πρεπει με αποτελεσμα να <<τρελενεται η καρτα>>

Δημοσ.

ωραια φιλε μου, απλα πες μου λιγο το μυνημα της μπλε οθονης που σε βγαζει αλλα να σαι σιγουρος και σε εμενα ετσι εκανε, το ειδιο ακριβως πεταξα μια μητρικη τσαμπα και εκανα αλλον υπολογιστη να φανταστεις, αλλα εφταιγαν οι οδηγοι της καρτας,

να φανταστεις γινοταν ο δεικτης του ποντικιου καπως περιεργος δηλαδη τον εβγαζε κοκκινο και μετα εβαζα παιχνιδι να παιξω, με το που εβαζα εβγαζε δεν υπαρχει σημμα στην οθονη και φυσικα μετα επανεκινηση αλλα χωρις να βρει την καρτα γραφικων, αυτο που κανει η nvidia με τους οδηγους, ειναι να κανει την καρτα overclock παραπανω απ οτι πρεπει με αποτελεσμα να <<τρελενεται η καρτα>>

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1033

Additional information about the problem:

BCCode: 101

BCP1: 0000000000000061

BCP2: 0000000000000000

BCP3: FFFFF880009E7180

BCP4: 0000000000000001

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\071410-23790-01.dmp

C:\Users\Twist3d\AppData\Local\Temp\WER-53523-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

Windows 7 Privacy Statement - Microsoft Windows

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

κατι τετοιο μου μοιαζει λιγο με αυτο που χε βγαλει το μεσημερι αλλα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος αλλα το ονομα του bluescreen ειναι αυτο.

και χτυπωντας το στο google το ειδα και μου εμοιασε καπως....

εγω οταν βαζω game ας πουμε εβαλα το far cry3 και στο load μαυρισε η οθονη και δεν εκανε τιποτα το pc ενω ακουγοταν να δουλευει και η οθονη ελεγε οτι δεν εχει σημα....

και στο batman που δοκιμασα μετα με το που ξεκινουσε η σκηνη παιζει 2-3 δευτερα και μετα μαυρη οθονη και τα ιδια.....πως το λυσες εσυ?

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1033

Additional information about the problem:

BCCode: 101

BCP1: 0000000000000061

BCP2: 0000000000000000

BCP3: FFFFF880009E7180

BCP4: 0000000000000001

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\071410-23790-01.dmp

C:\Users\Twist3d\AppData\Local\Temp\WER-53523-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

Windows 7 Privacy Statement - Microsoft Windows

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

κατι τετοιο μου μοιαζει λιγο με αυτο που χε βγαλει το μεσημερι αλλα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος αλλα το ονομα του bluescreen ειναι αυτο.

και χτυπωντας το στο google το ειδα και μου εμοιασε καπως....

εγω οταν βαζω game ας πουμε εβαλα το far cry3 και στο load μαυρισε η οθονη και δεν εκανε τιποτα το pc ενω ακουγοταν να δουλευει και η οθονη ελεγε οτι δεν εχει σημα....

και στο batman που δοκιμασα μετα με το που ξεκινουσε η σκηνη παιζει 2-3 δευτερα και μετα μαυρη οθονη και τα ιδια.....πως το λυσες εσυ?

εβαλα τον 320.18 και παλι τα ιδια.....

Δημοσ.

μην ανυσηχεις ειναι προβλημμα των οδηγων της καρτας σου, και σε εμενα το ειδιο μυνημα εβγαζε στην μπλε οθονη εγω το ελυσα βαζωντας τους 314 οδηγους, απω εκει και περα ολοι οι νεοι οδηγοι της nvidia ειναι στο σε αυτο το στυλ

τωρα θα μου πει δεν υπαρχουν για αυτη την καρτα γραφικων, επειδη ειναι καινουρια, η αγορα απο που εγινε; ασχετο βεβαια

Δημοσ.

μην ανυσηχεις ειναι προβλημμα των οδηγων της καρτας σου, και σε εμενα το ειδιο μυνημα εβγαζε στην μπλε οθονη εγω το ελυσα βαζωντας τους 314 οδηγους, απω εκει και περα ολοι οι νεοι οδηγοι της nvidia ειναι στο σε αυτο το στυλ

τωρα θα μου πει δεν υπαρχουν για αυτη την καρτα γραφικων, επειδη ειναι καινουρια, η αγορα απο που εγινε; ασχετο βεβαια

απο msystems της καρτας γραφικων

Υ.Γ τωρα δοκιμαζω εναν οδηγο απο το site της asus

μιας και η καρτα ειναι asus gtx 770

και θα βαλω απο κει τον παλιοτερο των 320.08 και ξαναγραφω....

εβαλα αυτον τον driver τον 320.08 απο την asus.

επαιξε pro, nba με πεταγε απλα στα windows

max payne 2 επαιζε,

και μολις εβαλα far cry εκανε το load και μαυρισε η οθονη.....

Δημοσ.

με τους 320 παντος σε εμενα δεν λυθηκε το προβλημμα, αναγκαστικα εβαλα τους 314 και μετα ειδα οτι δεν το ξαναεκανε ποτέ, και τους εβαλα γιατι καπου εδω στο φορου  ειχα δει απ οτι θυμαμαι οτι  αυτη η σειρα ητανε η καλυτερη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...