Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες συναρμολογησα το pc και ολα κομπλε....
σημερα που εβαλα μερικα games. επαιξα λιγο pro με κατι φιλους και οκ μεχρι εδω.
μετα εβαλα far cry3 και batman  και στα δυο αυτα απο δυο φορες μου μαυρισε η οθονη μολις τα εβαλα και κολλησε το pc και το κλεισα και τις 4 φορες απο το power button γιατι δεν γινοταν κατι αλλο?
τι φταιει ενω ολα δειχνουν μια χαρα ?? τι μπορει να ειναι?

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν έγραφες από τι αποτελείται το pc σου θα βοηθούσε γενικά + τι ποιότητας συναρμολόγηση έκανες

Δημοσ.

αν έγραφες από τι αποτελείται το pc σου θα βοηθούσε γενικά + τι ποιότητας συναρμολόγηση έκανες

intel i5 4670k

asus gryphon z87 motherboard

nvidia gtx 770 2gb

kingston hyper x 8gb

psu: corsair rm 750

corsair h100i υδροψυξη

Λίγο ναι.Πάρε κάνα 1000+

τι λες ρε φιλε?

• Moderators
Δημοσ.

τρολαρει μαλλον ο φιλος με το προβλημα μου...

Αυτη την υποψια εχω και θα φροντισω να μην συνεχιστει, εαν συμβαινει κατι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.

δοκίμασες να πειράξεις τα drivers της κάρτας γραφικών ?

Αυτη την υποψια εχω και θα φροντισω να μην συνεχιστει, εαν συμβαινει κατι τετοιο.

υποψία λέει άντε βρε σατανά ..

Δημοσ.

δοκίμασες να πειράξεις τα drivers της κάρτας γραφικών ?

υποψία λέει άντε βρε σατανά ..

αυτο θα κανω αυτη τη στιγμη θα βγαλω αυτους τις nvidia που εβαλα απο το νετ χθες και θα βαλω απο το cd που εδινε η καρτα γραφικων....και ξαναλεω.

Δημοσ.

λογικα ειναι θεμμα οδηγών και κυρίως της καρτας γραφικών, θα σου πρώτεινα να δοκιμαζες τους οδηγους συγκεκριμενα 314 εκδοση, παρολα αυτά αν πατησεις το reset δεν κανει επανεκινηση; εαν οχι μιλαμε για καποιο αλλο προβλημμα μετα, μπωρεί και μητρική 

Δημοσ.

λογικα ειναι θεμμα οδηγών και κυρίως της καρτας γραφικών, θα σου πρώτεινα να δοκιμαζες τους οδηγους συγκεκριμενα 314 εκδοση, παρολα αυτά αν πατησεις το reset δεν κανει επανεκινηση; εαν οχι μιλαμε για καποιο αλλο προβλημμα μετα, μπωρεί και μητρική 

ναι οταν εχει μαυρισει η οθονη και παταω reset δεν κανει επανεκινηση και το κλινω απο το power button....θα δοκιμασω τωρα με drivers και ελπιζω να μην ειναι τιποτα χειροτερο.

Δημοσ.

εαν δεν κανει επανεκινηση με το reset ισως να μην εχεις βαλει στην σωστη θεση τον διακοπτη, αλλα εμενα μου φενεται οτι κολαει το μηχανημα σαν βραχυκυκλωμα

Δημοσ.

εβαλα τους drivers του cd και παλι τα ιδια .....

εαν δεν κανει επανεκινηση με το reset ισως να μην εχεις βαλει στην σωστη θεση τον διακοπτη, αλλα εμενα μου φενεται οτι κολαει το μηχανημα σαν βραχυκυκλωμα

μονο στα games θα βραχυκυκλωνε?
αυτο που λες με τη σωστη θεση εννοεις τις καλωδιωσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...