Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να ξεκαθαρισώ κατι ώστε να μάθω και εγώ.

Ποιές οι διαφορές στις κάρτες γραφικών, για παράδειγμα :

Gigabyte GeForce GTX760 2GB WindForce 3X OC rev1.0 Gigabyte GeForce GTX760 2GB WindForce 3X OC rev2.0

Άλλο αντί για   OC   λένε   SuperClocked.

Και ποιά μάρκα ειναι ποιό καλή Gigabyte,MSI,Palit,AVGA,Asus?????

Παρακαλώ όποιος θέλει να ρίξει τα φώτα του και την γνώμη του.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

οι rev 1 και οι rev 2 προφανως εχουν διαφορετικο κατι πανω τους,ειτε κυκλωμα τροφοδοσιας,ειτε γενικοτερο pcb layout.

η λεξη superclocked ουσιαστικα δειχνει οτι οι καρτες αυτες ειναι ενα "κλικ" πιο πανω σε ρολογια απ οτι οι OC.

• Like 3
Δημοσ.

Το superclocked νομίζω το χρησιμοποιεί η EVGA και δε νομίζω ότι βγάζουν και OC και SC, πιστεύω marketing trick είναι για το λόγο SUPERclocked.

Τώρα, έχω μείνει ικανοποιημένος από Gigabyte και το WF3 cooler, μ'αρέσει η Saphire και η EVGA. MSI,ASUS κ.α είναι εξίσου καλές. Θα έπαιρνα την πιο φθηνή non-refrence λύση που μ'αρέσει, και κοιτώντας κανά δυο review για την καθεμία για θόρυβο/θερμοκρασίες, και δε θα κοίταγα να πάρω pre-OC αν ήταν να πληρώσω ακόμη και 10 ευρώ παραπάνω.

Δημοσ.

Για τα rev μπορεί να χουν κάποια βελτίωση πάνω στο cooler,στα κυκλώματα τροφοδοσίας,bios,άλλες μνήμες κλπ.Είναι αναλόγως και τα μοντέλα.

Δημοσ.

Σχετικά με τις μάρκες, σε κάθε υλοποίηση ενός μοντέλου η κάθε εταιρία δείχνει κάτι διαφορετικό και συνήθως κάθε φορά βγαίνουν στην επιφάνεια κανα 2 καλύτερες υλοποιήσεις, οπότε δεν υπάρχει αυστηρά κάποια μάρκα που να είναι η καλύτερη. Πχ όταν βγήκε η GTX 760 η καλύτερη υλοποίησή της (χωρίς κάτι τρελό φυσικά) λεγόταν ότι ήταν της MSI.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...