Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια. Εχω εδω και μερικους μηνες το PIPO U8 με το οποιο ειλικρινα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Πριν μερικες μερες μου εκανε restart και απο τοτε εκει κολλησει και κανει συνεχως restart. Το εψαξα λιγο και λεγεται Android Boot Loop. Επικοινωνησα με την PIPO πρωτα τηλεφωνικως (απλα δεν σας το προτεινω), οι τυποι δεν μπορουν να μιλησουν ουτε καν σωστα Αγγλικα. Ουτε spelling δεν μπορουσε να μου κανει η τηλεφωνητρια... Μετα αφαιρεσα την μπαταρια για λιγο μπας και στρωσει αλλα και παλι τιποτα. Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει; Ευχαριστω!
samantas5855 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Βρήκα αυτό http://xda-university.com/as-a-user/how-to-recover-from-a-bootloop
coolerman Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Με τη stock 4.2.2 το ειχα. root Μπορείς να κάνεις;;
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ο,τι και να δοκιμασω ολο restart μου κανει. Ουτε και η RileyRom περναει...
coolerman Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ο,τι και να δοκιμασω ολο restart μου κανει. Ουτε και η RileyRom περναει... τότε θα έχει πρόβλημα το tablet. η αγορά απο ποιό κατάστημα;; εγγύηση δεν έχει?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Το πηρα απο ενα παιδι εδω στο forum, πριν μηνες. Δεν υπαρχει αποδειξη. Και βασικα δε νομιζω να ειναι και μεσα στην εγγυηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Το πηγα ενα βημα παραπανω και μου βγαζει την εξης εικονα http://postimg.org/image/ri2fmdf9z/(μονο μια φορα) και μετα ξανα restart και restart..Τι φταει? Τι κανω λαθος? Ειλικρινα επειδη εχω λιωσει 2 μερες τωρα προσπαθωντας να φτιαξω το U8 αν μπορει καποιος να βοηθησει και θα τον πληρωσω!
coolerman Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Το πηγα ενα βημα παραπανω και μου βγαζει την εξης εικονα http://postimg.org/image/ri2fmdf9z/ (μονο μια φορα) και μετα ξανα restart και restart.. Τι φταει? Τι κανω λαθος? Ειλικρινα επειδη εχω λιωσει 2 μερες τωρα προσπαθωντας να φτιαξω το U8 αν μπορει καποιος να βοηθησει και θα τον πληρωσω! απο ποιά περιοχή είσαι;; κάτι λάθος έχεις κάνει,νομίζω σίγουρα πήγες σύμφωνα με τον riley κατά το flasharisma;;άλλη ρόμ κοίταξες(kastry rom)
mech35 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 δοκίμασες wipe cache και factory reset στο stock recovery ? Εγώ πάντως μια φορά που έπεσε σε bootloop όταν έπαιζα με τις rom στο defy ακολούθησα αυτά τα βήματα από το xda και όλα ok : If you are still stuck in bootloop1.Remove your battery.2.Hold the power button and vol - and put the battery.3.You will enter into Motorola stock recovery.4.Give factory rest and wipe cache.5.Reboot your phone. This time it should work Βέβαια είναι για συγκεκριμένη συσκευή αλλά ποιος ξέρει ?
coolerman Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 αν έχει brickaristei η συσκεύη θέλει άλλη δουλειά....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Συγγνωμη που αργησα να απαντησω παιδια αλλα ειχα αρκετο τρεξιμο... Λοιπον, ο,τι και να δοκιμασα (διαβαζοντας ΠΟΛΥ πραμα απο διαφορα site κλπ.) παλι τα ιδια και τα ιδια. Δοκιμασα 4-5 διαφορετικα firmware και τιποτα. Ολο boot loop. Δεν μπορω να το φτιαξω μονος μου.. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2014 από nuxx
coolerman Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Συγγνωμη που αργησα να απαντησω παιδια αλλα ειχα αρκετο τρεξιμο... Λοιπον, ο,τι και να δοκιμασα (διαβαζοντας ΠΟΛΥ πραμα απο διαφορα site κλπ.) παλι τα ιδια και τα ιδια. Δοκιμασα 4-5 διαφορετικα firmware και τιποτα. Ολο boot loop. Δεν μπορω να το φτιαξω μονος μου.. μπορείς να το ανοίξεις;;? μετά θα σου πω τι θα κάνεις στείλε μου π.μ Επεξ/σία 26 Μαΐου 2014 από coolerman
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα