Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ βρήκα το επάγγελμα του μέλλοντος ''ΞΈΠΛΥΜΑ ΧΡΉΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΙΠΤΙΚΟ'' για τους κλασσικούς καταναλωτές που δεν θέλουν να γίνουν υποχείρια των Τραπεζών! Και μια ερώτηση έστω οτι πάει μια παρέα φοιτητών 6-7 ατόμων για καφέ και συνήθιζαν να μαζεύουν το ποσό με ψιλά για να πληρώσουν, τι θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση, θα πάρει ο σερβιτόρος 7 κάρτες και θα ψάχνει τι θα χρεώσει και σε ποια....?

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλιστα...και θέλουν να χαψουμε οτι αυτος είναι ο λογος που "ειναι επιτακτική η χρήση πιστωτικών κτλ". 

Μας βομβαρδίζουν, μας ψεκάζουν , μας χτυπάνε, μας γεμίζουν καρκίνο μέσω διατροφικών σκουπιδιών, μολύνουν το νερό που πίνουμε, τον αερα που αναπνέουμε και τωρα ξαφνικά........ανησυχούν μήπως κολλήσουμε κάποιο μικρόβιο από τα μετρητά. Χαχα...καλό....

Ωραία λοιπόν επειδή και οι πιστωτικές κάρτες και τα πληκτρολόγια των pc μαζεύουν θανατηφόρες ποσοτητες μικροβίων  απορρίπτεται και η λύση του πλαστικού - ηλεκτρονικού χρήματος και η μοναδική  λύση είναι να καταργηθεί το χρήμα και να δημιουργησούμε ανταλλακτικές κοινωνίες.

Έτσι θα ξεφορτωθούμε όλα τα "μικρόβια"...και κυρίως τα παρασιτα που ρουφαν το μεδούλι μας....

• Like 1
Δημοσ.

Όσον αφορά το chip τώρα, φυσικά τίθενται ζητήματα ιδιωτικότητας. Παρόλα αυτά, αν υπήρχε ένα chip που θα έδειχνε τη θέση μου αν είχα χαθεί για να με εντοπίσουν οι αρχές ή οι δικοί μου (πολύ συχνό π.χ. σε ηλικιωμένους),  αν είχε το ιατρικό μου ιστορικό, ώστε να ξέρουν άμεσα όσοι γιατροί με φροντίζουν κάθε φορά τι να προσέξουν, αν παρακολουθούσε ανά πάσα στιγμή τις ζωτικές μου λειτουργίες και με προειδοποιούσε προληπτικά για ανησυχητικά σημάδια κλπ κλπ, ένα τέτοιο chip εγώ θα ήθελα να το δοκιμάσω.

http://www.youtube.com/watch?v=f9NeDiCke34

Δημοσ.

αυτό φιλε επρεπε να το ποσταρεις στον deesnider που νομιζει ότι ζει σεναν κοσμο αγγελικα πλασμενο ...

Όταν ο deesnider αποφασίσει να υποβληθεί σε λοβοτομή, να «ενημερώνεται» από blogs τού κώλου, να παρακολουθεί με ...θρησκευτική ευλάβεια Λιακόπουλο, να έχει ευαγγέλιο το defencenet και να θεωρεί τον εαυτό του ...ακρίδα που την ψεκάζουν για να μη φάει τα σπαρτά, όπως μερικοί-μερικοί, έννοια σου και θα κάνει αίτηση να ενταχθεί στο club σας.

Μέχρι τότε, όποιος νομίζει ότι έχει τ' άντερα, μπορεί να τού απευθύνεται άμεσα και όχι με υπονοούμενα μέσω post τρίτων. Τρέχα στο καταφύγιο τώρα, διότι ακούω κινητήρα ψεκαστικού από ψηλά και όπου να 'ναι θα σε φτάσει...

• Like 2
Δημοσ.

Όταν ο deesnider αποφασίσει να υποβληθεί σε λοβοτομή, να «ενημερώνεται» από blogs τού κώλου, να παρακολουθεί με ...θρησκευτική ευλάβεια Λιακόπουλο, να έχει ευαγγέλιο το defencenet και να θεωρεί τον εαυτό του ...ακρίδα που την ψεκάζουν για να μη φάει τα σπαρτά, όπως μερικοί-μερικοί, έννοια σου και θα κάνει αίτηση να ενταχθεί στο club σας.

Μέχρι τότε, όποιος νομίζει ότι έχει τ' άντερα, μπορεί να τού απευθύνεται άμεσα και όχι με υπονοούμενα μέσω post τρίτων. Τρέχα στο καταφύγιο τώρα, διότι ακούω κινητήρα ψεκαστικού από ψηλά και όπου να 'ναι θα σε φτάσει...

Ελα πες το καθαρα οτι ο ΣΚΑΙ  ειναι καναλι του κωλ@υ.  Εμενα μου φτανει αυτο.

Ο θορυβος που ακους ειναι απο τα αεροπλανα που ηρθαν να παρουν τις οικογενειες των ανθρωπων που με τα λεγομενα σου εσυ υποστηριζεις. Αλλοι ανησυχουν για το τι θα προκυψει αυτες τις μερες και οχι εμεις.
Δημοσ.

Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί μπερδεύουμε το τσιπ (αλήθεια ποιό τσίπ), τα ακάθαρτα χρήματα, (λες και μικρόβια δεν κυκλοφορούν στα πόμολα των λεωφορίων πχ.)  με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, οι οποίες εμένα με γλυτώνουν από αρκετή ταλαιπωρία.

Δημοσ.

Νομίζω το γεγονός ότι την έρευνα την έκανε / υποστήριξε η Mastercard βρωμάει πολύ περισσότερο από τα μετρητά και ας είναι αυτά άπλητα και για μήνες!

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω το γεγονός ότι την έρευνα την έκανε / υποστήριξε η Mastercard βρωμάει πολύ περισσότερο από τα μετρητά και ας είναι αυτά άπλητα και για μήνες!

Σε προηγούμενο ποστ νομίζω εξήγησα γιατί οι Τράπεζες θέλουν την χρήση πλαστικού χρήματος. Αν το θεωρείς βρώμικο , ε τότε μην το χρησιμοποιείς.  Τι κόλλημα και αυτό !!

Δημοσ.

Ισχύει για τα μικρόβια κτλ άλλα εδώ πρόκειται περί φθηνής προπαγάνδας κατά των μετρητών και υπέρ των καρτών.

Να διευκρινίσω ότι εγώ είμαι κατά των μετρητών αλλά και κατά των καρτών.

Θέλω να βάλουμε μικροτσίπ, σαν τα ζώα, άλλα να μπει στο αριστερό χέρι ώστε να μην υπάρχουν θρησκευτικές προκαταλήψεις.

Δημοσ.

Να το νίσω για άλλη μια φορά ότι μιλάω για χρεωστικές κάρτες και όχι για πιστωτικές , οι οποίες είναι ένα άλλο ζήτημα προς συζήτηση. Η Mastercard είναι οργανισμός που εκδίδει πιστωτικές κάρτες και να δεχθώ ότι έχει συμφέρον. Αλλά και πάλι και η πιστωτική κάρτα είναι χρήσιμη όταν ξέρεις να κάνεις ορθή χρήση και μέχρι εκεί που σε παίρνει.  Επίσης αν εξοφλείς την οφειλή σου εντός 40 ημερών δεν χρεώνεσαι τόκο που φτάνει το 15%. Ενήλικες είμαστε , υποτίθεται ότι έχουμε συναίσθηση των πράξεών μας.

Τώρα γιατί κάποιος να είναι κατά των χρεωστικών καρτών , δλδ.  αυτών που βάζουμε το απόγευμα στα ΑΤΜ για να πάρουμε λεφτά, ή πληρώνουμε τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ χωρίς να κουβαλάμε μετρητά , αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω, ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί και από ποιόν κινδυνεύω.

Όσο για το τσίπ είναι εντελώς, μα εντελώς off topic.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε έναν στην γειτονιά που είναι κουρέας στο επάγγελμα  και επειδή έχει φοβία με τα μικρόβια πιάνει τα λεφτά που του δίνουν οι πελάτες με χαρτοπετσέτες και μετά τα καθαρίζει με βαμβάκι και οινόπνευμα

Δημοσ.

...εδώ και 15 χρόνια τα περίφημα τσιπάκια ...τη γωνία στρίβουν κι έρχονται! Κάτι σαν την καταστροφή τού κόσμου και τους wanabe Νοστράδαμους...

Πάντως εγω έχω δει rfid να το χτυπάει με το χέρι του ο αλλος σε vip καταστάσεις εκτος Ελλάδας.

Δημοσ.

Do you want to authorize random shitty timewasting game on Facebook?

This application will be able to:

• See your personal information
  • See your friends and likes
  • See your location
  • Read posts on your wall

Αλλά τσιπάκι δε βάζω! Δε θα κάνω εγώ τη χάρη στον οξαποδώ να κουβαλώ μαζί μου καθημερινά μια ηλεκτρονικη συσκευή η οποία καταγράφει πού είμαι, ποιές υπηρεσίες χρησιμοποιώ, με ποιόν μιλάω, τι λέμε, όλους μου τους μυστικούς κωδικούς και κατ' επέκταση τις προσωπικές μου πληροφορίες στις οποίες αυτοί παρέχουν πρόσβαση.

Oh wait...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...