Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν καλύτερα κουτιά από το merc στα χρήματα πάντως.Πχ Cougar Archon.H 280 δεν θα χει θέμα αλλά πάντα είναι καλό να υπάρχει σωστό airflow και συμμάζεμα στο κουτί.

Δημοσ.

Αν δεν μπορείς να ανέβεις στα 54€ για το 200R υπάρχουν κάποιες άλλες επιλογές ακόμα.Τη σύνθεση να τη κοιτάξεις συνολικά και ισορροπημένα όσο γίνεται.Θα ασχοληθείς με πολύ oc;

Δημοσ.

οχι δεν θα ασχοληθω με ov το εχω πει σε προιγουμενο ποστ θελω οσο το δηνατον αξιοπιστι ανεφερα και επανο οτι θελω ομαλοτητα

Δημοσ.

@g4m3r έχεις αντιγράψει 90% το build που προτείνω παραπάνω αλλάζοντας την gpu σε  R9 280...

Γιατι διαγωνισμος ειναι?

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι διαγωνισμος ειναι?

TRILOBYTER

ας σταματησει εδω μην δωσεις συνεχεια και γεμησουμε flamers.

απο τι ειδα αμα βαλης και τα μεταφορικα τα τροφοδοτικα εχουνε παρομοια τιμη πιο προτινετε απο τα προαναφερθεντα?

Δημοσ.

οχι δεν θα ασχοληθω με ov το εχω πει σε προιγουμενο ποστ θελω οσο το δηνατον αξιοπιστι ανεφερα και επανο οτι θελω ομαλοτητα

Τότε σου κάνει η Asus M5A97 R2.0 (αν και αυτή σηκώνει oc).

Δημοσ.

ευχαριστω amiador αλλα μπορεις να μου πεις τη διαφερει με τη σηνθεση του jesper πχ εννοω τι ειναι καλητερο και λιπα (αρχαριος πρωτο build).εχω αναφερει οτι δεν χρειαζομαι HDD

Δημοσ.

απο τι ειδα αμα βαλης και τα μεταφορικα τα τροφοδοτικα εχουνε παρομοια τιμη πιο προτινετε απο τα προαναφερθεντα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...