Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : 700euro

Χρήση υπολογιστή : gaming

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: οχι εχω μια tv saub lorez 22' full hdmi me pc input

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: oxi

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος):αθηνα
Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?απο διαφορετικα για βελτιστο value for money

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? :θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: oxi

δεν χρειαζομαι dvd recorder εχω

εχω και ενα σκληρο δισκο HDD 300gb

προβλημα χωρητικοτητας δεν εχω γενικα εχω και εξωτερικο

Επεξ/σία από TonyMetalizer
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επεξεργαστης AMD FX 8320 3.5 GHz Eight Core Socket AM3+ 125W Box ΤΙΜΗ 129.73

μητρικη ASUS M5A97 R2.0 79.67

μνημη CORSAIR CMY8GX3M2A2400C11R VENGEANCE PRO 8GB (2X4GB) DDR3 2400MHZ C11 DUAL CHANNEL KIT 76.90

καρτα γραφικων ATI Radeon R9 270X DD Black Edition 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI Dual Mini-DP (XFX) ΤΙΜΗ 183.13

κουτι Cougar Archon 5MM5 Midi Tower no PSU Black  ΤΙΜΗ 33.67

τροφοδοτικο THERMALTAKE SPS-630MPCBEU SMART SE SERIES 630W CM 87+ PSU 62.46

σκληρος TRANSCEND TS256GSSD340 SSD340 256GB 2.5'' SSD SATA3 106.90

dvd recorder LG GH24NSB0 SUPER MULTI DVD-REWRITER SATA BLACK 15.60

συνολο 688.06

εμειναν για τα μεταφορικα αλλα ...εαν πας σε μηχανικο δισκο,χωραει και μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη.

• Like 2
Δημοσ.

εαν δεν εχει μηχανικο δισκο τοτε θα την θελει την χωρητικοτητα του ssd.

απο την αλλη,ειναι αρκετα μεγαλη η χρηματικη διαφορα του 8320 με τον 8350.με ακομη λιγοτερα πχ βαζει μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη και τον κανει να τρεχει και παραπανω απο 8350 εαν κατσει να ασχοληθει λιγο.

οχι για εμενα,ειναι κελεπουρι σε αυτη την τιμη ο 8320.

• Like 1
Δημοσ.

ακομη καλυτερα.μηπως να αρχισεις να μας λες τι αλλο εχεις?πχ μηχανικο δισκο και εαν ναι ποιον?

γιατι με ακομη λιγα,αγοραζεις και μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη και εισαι αρχοντας.

• Like 1
Δημοσ.

εχετε να προτινεται καποια σηγκεκριμενη ψυχτρα και καποιο μαγαζι στην αθηνα να τα παρω ολα μαζι? το τροφοδοτικο ειναι καλη μαρκα ? γιατι εχω ακουσι οτι τα thermaltake αλλα watt λενε και αλλα παρεχουνε

Δημοσ.

Αν δεν κάνεις oc στη RAM μπορείς να κοιτάξεις με χαμηλότερη συχνότητα στα 1866MHz και με χαμηλότερα heatsinks.

Δημοσ.

Αν δεν κάνεις oc στη RAM μπορείς να κοιτάξεις με χαμηλότερη συχνότητα στα 1866MHz και με χαμηλότερα heatsinks.

δεν προκειται αν κανω ον αλλα γιατι?

Δημοσ.

δεν προκειται αν κανω ον αλλα γιατι?

Γιατι μπορεις να βρεις ταχυτερες μνημες στα 1866  mhz με την εννοια οτι δεν θα κλοκαρεις και οι vengeance αυτες ειναι cl11. Δηλ αλλα sticks των 1866 και με μικροτερα timings θα σου ερθουν πιο γαντι ενω για να μην παει χαμενη η αγορα και η ταχυτητα των corsair αυτων, καλο θα ηταν να τις κανεις oc στα 2400 που ειναι και η διαφημιζομενη ταχυτητα τους. Θα πρεπει να τις βαλεις τουλαχιστον στην συχνοτητα που υποστηριζει η μητρικη χωρις oc δηλ στα 1866 τα οποια υποστηριζει και ο επεξεργαστης. Επειδη εχουν ψηλα  timings θελουν και ψηλη ταχυτητα για να αποδωσουν πολυ καλα. Διαφορετικα με αλλη ram με χαμηλοτερα timings θα εχεις λιγο καλυτερες επιδοσεις ειδικα αν τη θεσεις στα 1866.

Βεβαια τωρα βρισκονται σε προσφορα οι vengeance στο e-shop και συμφερουν απο αποψη τιμης, αλλα ειναι και το οτι εχουν ψηλα heatsinks και εμποδιζουν πολλες καλες ψυκτρες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...