zoranb Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Παιδιά είμαι με Android 2.3.5 στο DesireHD, όπου στο locale υπάρχουν γλώσσες (Australian English και NewZealand English) τις οποίες θέλω να αλλάξω. Μπορείτε να μου πείτε ποιές γλώσσες έχει το δικό σας locale και μετά ποιά StockRom έχετε ώστε να βρω την αντίστοιχη και να την αντικαταστήσω μπας και γλιτώσω από τις γλώσσες αυτές;
gesamgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 1η φορα διαβαζω τετοια επιθυμια...τι σε πειραζουν να ειναι στην λιστα μαζι με τις αλλες 50-60? και ειδικα αυτες? εσυ βαζεις μια φορα τη γλωσσα που γουσταρεις και σιγα μη ξαναμπεις στο σχετικο μενου
zoranb Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μάλλον δεν λέμε για το ίδιο πράγμα, εγώ λέω για τη ρύθμιση στο Language&Keyboard/LanguageSettings (SelectLanguage) σε εμένα έχει μόνο τις 2 αυτές γλώσσες. Δεν ξέρω φαντάζομαι για να υπάρχει τέτοια συγκεκριμενοποίηση ακόμα και στα Αγγλικά, δηλαδή English Australian και NewZealand English ίσως υπάρχει κάποιο θέμα που να δημιουργεί πρόβλημα στο Ελληνικό config. Εσένα πόσες γλώσσες έχει εκεί, επίσης ποιό κινητό και τι λειτουργικό έχεις;
dancer_69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αν εννοείς ότι έχεις ως επιλογές μόνο αυτές τις 2 γλώσσες και όχι ελληνικά ή και κάποια άλλη, υπάρχουν 2 περιπτώσεις. Είτε η rom σου δεν περιλαμβάνει αρχεία μετάφραση για καμία άλλη γλώσσα, είτε απλά δεν υπάρχουν στο μενού επιλογές οι υπόλοιπες που περιλαμβάνει. Μπορείς να δεις τι από τα δύο συμβαίνει με τη χρήση του moreLocale2. Η εφαρμογή αυτή ενεργοποιεί γλώσσες που υπάρχουν στη rom, αλλά δεν είναι όρατές στο μενού επιλογής γλώσσας. Κατέβασέ τη από το google play και δοκίμασε να ενεργοποιήσεις τα ελληνικά από εκεί. Αν αλλάξει το περιβάλλον σε ελληνικά συμβαίνει το δεύτερο, αν όχι τότε δεν περιλαμβάνει ελληνικά η rom σου(πράγμα μάλλον απίθανο αν έχεις αγοράσει τη συσκευή από Ελλάδα) και θα πρέπει να αναζητήσεις κάποια άλλη που να τα περιλαμβάνει.
zoranb Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καταρχάς σ'ευχαριστώ για τη βοήθεια. Λοιπόν τώρα, έχω ήδη δουλέψει την MoreLocale2 και αλλάζουν σε Ελληνικά τα menu αλλά πάλι παραμένουν οι 2 γλώσσες αυτές. Εάν ξέρω πως δεν θα με ενολήσουν σε κάτι στο μέλλον δεν κάνω τίποτα και μένω ώς έχει, βέβαια δεν με ενδιαφέρει τόσο να έχω Ελληνικό menu γιατί με εκνευρίζει αλλά με ξενίζει που υπάρχουν 2 Αγγλικές (Αυστραλιανή κ ΝεάςΖηλανδίας) εάν δεν υπήρχε πρόβλημα ποιός ο λόγος να διαχωρίζουν την Αγγλική στις 2 τοπικές; Να πως επίσης πως δεν έχει αγοραστεί από Ελλάδα το κινητό αλλά από Αυστραλία! Το θέμα μου είναι εάν μπορώ να το κάνω να είναι σα να έχει αγοραστεί από Ελλάδα και ας έχω Αγγλικά στα μενού, περισσότερο θέλω να κάνω την αλλαγή μόνο από φόβο, μην συναντήσω μελλοντικά κάτι που με δυκολέψει!
dancer_69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Το android υποστηρίζει εγγενώς πολλές γλώσσες. Αυτό σημαίνει πως οι rom κανονικά τις περιλαμβάνουν(εκτός και αν η εταιρεία έχει αποφασίσει να αφαιρέσει κάποιες από αυτές για εξοικονόμηση χώρου). Στην περίπτωσή σου, επειδή η συσκευή έχει κυκλοφορήσει στην Αυσταλία, προφανώς η εταιρεία αποφάσισε να αποκρύψει τις υπόλοιπες γλώσσες που περιλαμβάνονται στη rom, εκτός από τις δύο που βλέπεις. Από τη στιγμή όμως που με το moreLocale μπορείς να ενεργοποιήσεις τα Ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν αφαιρεθεί και δεν υπάρχει καμία διαφορά με κάποια συσκευή που τα περιέχει και ως επιλογή στο μενού. Απ' όσο ξέρω οι ρυθμίσεις περιοχής εφαρμόζονται αυτόματα, ανάλογα με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Η γλώσσα αφορά μόνο στο ποια γλώσσα θα εμφανίζεται στα μενού κλπ. Δε θα έχεις λοιπόν κάποιο πρόβλημα, είτε αφήσεις τα αγγλικά είτε όχι. 1
zoranb Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πως μπορώ να διαγράψω παντελώς ότι έχει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης από το κινητό του και να είναι καθαρό μόνο για δική μου χρήση. Αν και έκανα νέα εγκατάσταση της stockROM μέσα στην SD υπάρχουν πολλά από τα αρχεία του.
dancer_69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μπορείς να διαγράψεις την SD. H εγκατάσταση της rom διαγράφει τα πάντα από τη μνήμη του τηλεφώνου και το επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν κάνει καμία αλλαγή στην SD. Μπορείς όμως να διαγράψεις ότι θέλεις ή ακόμη και να της κάνεις format από τα windows. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα