scha13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ελπίζω να δούμε πραγματικά 4κ Mhz και όχι 2.5 με OC 3.5-4k γιατί το '30% λιγότερη κατανάλωση' θα είναι μεγάλη κοροϊδία... όταν έχεις χ2 OC τότε να περιμένεις κακά μαντάτα από την ΔΕΗ. meh, εδώ στο ουγκάντα πληρώνουμε με το τετραγωνικό μέτρο ακόμα...
linkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,,,, ΑΜΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ RECOMMENDED ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΝΑΙ!!! Σοβαρα τωρα εκτος και αν παιζεις με ολες τις ρυθμισεις στο minimum, ποτε μην εμπιστευεσε αυτα τα recommended κτλ. Εγω παντα υπολογιζω σχεδον τα διπλα απο οτι προτεινουν. Αν π.χ ζητα μια 660 χωρις 770 ξεχνα τις high ρυθμισεις.... Να μη μιλησω για τα minimum specs που πολλες φορες ειναι ισα ισα το παιχνιδι να κανει install και μετα black screen.... ΧΑΧΑΧΑ Εχετε δικιο παιδια μολις κλεινω τον Chrome πεφτω στο 1,5gb. Σορρυ εγω φταιω τα 40+ tabs στον Chrome ειναι για μενα φιξ και αυτο το θεωρω idle... Ειδες πως διαστρεβλωνεται η κριση σου μετα τα πολλα χρονια με high end pc... Σοβαρα τωρα και χωρις καμια διαθεση να σε προσβαλω καθως παραδεχτηκες και εσυ ο ιδιος οτι εκανες λαθος, το να γραφεις ειρωνιες με χαμογελακια αμφισβητωντας τα settings των κατασκευαστων ενω δεν εχεις τις πολυ στοιχειωδεις/βασικες γνωσεις να καταλαβεις πως ο chrome με 40 tabs απαιτει 5 καραβια resources, δεν ειναι οτι πιο εξυπνο.
scha13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 έχετε που έχετε τα μηχανάκια και τρέχετε 64-άρια windows, δεν βάζετε και waterfox να το χαρείτε λίγο παραπάνω;
MikeGR7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Σοβαρα τωρα και χωρις καμια διαθεση να σε προσβαλω καθως παραδεχτηκες και εσυ ο ιδιος οτι εκανες λαθος, το να γραφεις ειρωνιες με χαμογελακια αμφισβητωντας τα settings των κατασκευαστων ενω δεν εχεις τις πολυ στοιχειωδεις/βασικες γνωσεις να καταλαβεις πως ο chrome με 40 tabs απαιτει 5 καραβια resources, δεν ειναι οτι πιο εξυπνο. Οπα εσυ ρε μεγαλε διαφωτιστη που καταλαβες αμεσως και το επιπεδο των γνωσεων μου μεσα απο τη φαση με τον Chrome...! Τα "καραβια" resources που επικαλεισαι αναλογουν στο 1/4 τις συνολικης RAM μου και σε 0-1% τις χρησης του επεξεργαστη μου! Αν κατι τετοιο σου φανηκε "καραβι" μαλλον διχνει κατι για το ΔΙΚΟ σου επιπεδο γνωσης ή απλα οτι εχεις αρχαιο pc που σε αυτη τη περιπτωση σε καταλαβαινω αδερφε, το χω περασει .
linkin Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 a)Οπα εσυ ρε μεγαλε διαφωτιστη που καταλαβες αμεσως και το επιπεδο των γνωσεων μου μεσα απο τη φαση με τον Chrome...! γ)Τα "καραβια" resources που επικαλεισαι αναλογουν στο 1/4 τις συνολικης RAM μου και σε 0-1% τις χρησης του επεξεργαστη μου! γ2)Αν κατι τετοιο σου φανηκε "καραβι" μαλλον διχνει κατι για το ΔΙΚΟ σου επιπεδο γνωσης δ)ή απλα οτι εχεις αρχαιο pc που σε αυτη τη περιπτωση σε καταλαβαινω αδερφε, το χω περασει . α) Δεν ειμαι διαφωτιστης επειδη προσπαθω να διορθωσω τις ασχετοσυνες που γραφεις αριστερα δεξια. β) Οχι μονο εγω, ολοι το καταλαβαν. γ) Το 1/4 της συνολικης ram ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποσοστο μικρουλι. Μηπως εχεις και κανα antivirus να κανει scan απο πισω? δ) Αχαχα, δηλαδη αμα εχω αρχαιο pc, δεν ξερω. Τεσπα, σταματαω εδω γιατι εισαι επικινδυνος. Κοιταξε γενικα να ποσταρεις στα threads μονο οταν εχεις κατι ουσιωδες να πεις γιατι αλλιως εκτιθεσαι και κανεις κωλοτουμπες. 3
Atzamestatos Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Καλα τι σχεση εχει αυτη η δηλωση με αυτο που ειπα εγω για το ποσο αξιοπιστα ειναι τα recommended των παιχνιδιων??? Και ασχετα με αυτο, εγω αυτη τη στιγμη κανω idle στα windows 7 στα 3,5 - 4 gb. Και δεν εχω τιποτα βλακειες να τρεχουν αλλα αντιθετα εχω κοψει καθε διεργασια απο τα windows και προγραμματα εκκινησης. Αν λοιπον εσυ θεωρεις οτι με 8gb νιωθεις ανετα κανενα προβλημα. Εγω προσωπικα το θεωρω πολυ 2011. You are doing it wrong. Εγω τρεχω ενα παιχνιδι, skype, 2 browsers με 4 + 7 tab ανοιχτα (11 συνολο), antivirus / cloud / gaming evolved και διαφορες λοιπες αηδιες και ειμαι στα 3.5gb...
theace7 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Τι 16 και 32 gb μνημης ρε μαγκες?? Εχετε υποψην ποση ram χρησιμοποιει ο μεσος χρηστης?? 8 gb ειναι υπεραρκετα για gaming. Aπο εκει και πανω μονο για εξειδικευμενα προγραμματα... Φιλε το Watch Dogs ολα φουλ με 8gb εμενα κρασαρει λογω μνημης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα