zanskou Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ανακοίνωση που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της η γνωστη εταιρεία κατασκευής μνημών και μέσων αποθήκευσης, Crucial και έσπευσε να απενεργοποιήσει μετά από λίγες ώρες, αναφέρει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά τις πρώτες DDR4 μνήμες οι οποίες θα φέρουν φυσικά σημαντικά αυξημένες επιδόσεις αλλά και μειωμένη κατανάλωση σε σχέση με τις DDR3 που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά.Σύμφωνα πάντα με τη Crucial, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει πολλά μοντέλα τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες των κατόχων Ultrabooks, Laptops, Tablets, Servers, Desktops & Workstations και που με κατανάλωση μειωμένη έως και 20% (κάτι που προφανώς όσον αφορά τις φορητές συσκευές μεταφράζεται σε μεγαλύτερη αυτονομία) θα προσφέρουν έως 100% μεγαλύτερες ταχύτητες από τα τρέχοντα DDR3 μοντέλα. Η Crucial δεν έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής πληροφορίες σχετικά με τα πρώτα kits που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά ή τις τιμές τους. Γνωρίζουμε ωστόσο πως η κυκλοφορία τους τοποθετείται μέσα στο τρίτο τετράμηνο του έτους, και έτσι αναμένεται να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες όσο πλησιάζουμε προς αυτό το χρονικό σημείο . Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καινοτομίες και τις βελτιώσεις που θα φέρουν οι DDR4 μνήμες RAM η Crucial δημοσίευσε σχετικό pdf για λίγες ώρες το οποίο και αυτό πλέον δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα της. Site: Crucial.com (Google Cache)
Vagosman Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Διπλασιασμός επιδόσεων και μείωση κατανάλωσης, τι άλλο να ζητήσει κανεις; Μπράβο στη Crucial. 13
masteripper Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αν δεν πέσουν οι τιμες μπορούν όπως τις βγάλουν έτσι και να τις κρατήσουν να τις χαίρονται....αντε οι εταιρίες μνημών μας ρίχνουν την κοροιδία του αιώνος....1 μπουκοτάζ μιας βδομάδας και να δείτε πως θα στρώσουν....ακόμα και οι μάγκες με τους δίσκους είδαν ότι δεν τους έπαιρνε και πήραν σιγα σιγά την κατηφόρα..... 1
thodoris1985 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Διπλασιασμός επιδόσεων και μείωση κατανάλωσης, τι άλλο να ζητήσει κανεις; Μπράβο στη Crucial. καλές τιμές! 9
nhzt Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Να μια πραγματικά ενδιαφέρουσα είδηση . Το λέω σε σχέση με προηγούμενη είδηση σχετικά με το ενεργοβόρο τροφοδοτικό της Coolermaster. Οικονομική και ταχύτερη.
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Θα μου κάνει μεγάλη εκπληξη αν οι τιμές είναι αντίστοιχες των DDR3. Αλλά επειδή την έχουμε μάθει πλέον την αγορά,θες ότι μιλάμε για καινούργιο προϊόν,θες ότι το κοινό θα τρέξει να τις πάρει και να στήσει νέα συστήματα εξαρχής που να έχουν DDR 4, κάτι μου λέει ότι στην αρχή οι τιμές θα είναι μη ανταγωνιστικές. και με τις μητρικές τι θα γίνει? Με τις υπάρχουσες εννοείς ? Ότι έγινε και με τις μητρικές που είχαν DDR 1 - DDR 2.
kazak-hool Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Θα εχουμε μείωσή τιμών στις ddr3 δηλαδή? Sent from my MI 2S using Insomnia
Beltfed Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Θα εχουμε μείωσή τιμών στις ddr3 δηλαδή? Οχι. Το αντιθετο μαλιστα, οπως εγινε και με τις DDR2 που ανεβηκαν στο διπλασιο οι τιμες τους οταν βγηκαν οι DDR3. Αλλα και με τις DDR που ειχαν ανεβει οι τιμες τους οταν βγηκαν οι DDR2. Επισης θα μειωθει η διαθεσιμοτητα των DDR3 σιγα-σιγα οπο οταν αρχισουν να βγαινουν οι DDR4. Εγω παντως εγω ηδη εξοπλιστει με 64Gb DDR3 και θα ειμαι ενταξει για τα επομενα χρονια. 3
Duck Dodgers Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Το καλύτερο θα ήταν να τις έχουν λιγότερα από τις ddr3!βέβαια το θέμα είναι άλλο πότε θα βγουν στην αγορά? Πόσο θα κάνουν και πότε θα βγουν μητρικές που να τις δέχονται!
michael92 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οχι. Το αντιθετο μαλιστα, οπως εγινε και με τις DDR2 που ανεβηκαν στο διπλασιο οι τιμες τους οταν βγηκαν οι DDR3. Αλλα και με τις DDR που ειχαν ανεβει οι τιμες τους οταν βγηκαν οι DDR2. Επισης θα μειωθει η διαθεσιμοτητα των DDR3 σιγα-σιγα οπο οταν αρχισουν να βγαινουν οι DDR4. Εγω παντως εγω ηδη εξοπλιστει με 64Gb DDR3 και θα ειμαι ενταξει για τα επομενα χρονια. Αυτό θα συμβεί από το 2016-2017, όταν θα μειωθεί η παραγωγή DDR3 και θα φθηνήνουν οι DDR4. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αυτό θα συμβεί από το 2016-2017, όταν θα μειωθεί η παραγωγή DDR3 και θα φθηνήνουν οι DDR4. Δηλ. εσύ περιμένεις αν βγούν το 1/2015 οι DDR 4 θα είναι φτηνότερες από τις DDR 3 ?
MikeGR7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εγω δεν επιθυμω τιποτα απο τα παραπανω. Το μονο που θελω ειναι παιχνιδια που να ειναι εξολοκληρου φορτωμενα στη RAM απο την αρχη ΟΛΑ τα δεδομενα μεσα μεχρι το κλεισιμο του παιχνιδιου. Το ιδιο και με τα Windows. Προσβαση στον SSD μονο οταν ειναι Απολυτα απαραιτητο και αναποφεκτο! Γιατι να εχω π.χ 32GB ram και τα 7GB των windows να τρεχουν ξανα και ξανα μεσα απο το χαζο SSD. Ημαστε ηδη στο σημειο οπου απλα χρειαζομαστε καλυτερη διαχειριση του Hardware και οχι ΝΕΟ Hardware! Αλλα οι πωλησεις βλεπεις...... 18
michael92 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δηλ. εσύ περιμένεις αν βγούν το 1/2015 οι DDR 4 θα είναι φτηνότερες από τις DDR 3 ? Προφανώς και όχι, λέω ότι οι DDR3 θα ακριβύνουν μετά το 2016.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα