Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πατα το Apply Actions μπορει να σου ζητησει να κανεις restart .

To κατεβαζεις και το γραφεις σε ενα cd η το περνας σε usb οτι σε βολευει εσενα .Μπορεις να μην κανεις και τιποτα απο αυτα και να περασεις καποιο antivirus απο αυτα που προτειναν τα παιδια ποιο πανω, απλα το να τρεξεις το kaspersky rescue disk κατα την διαρκεια που κανει boot ο υπολογιστης ειναι ποιο αποτελεσματικο.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πατα το Apply Actions μπορει να σου ζητησει να κανεις restart .

To κατεβαζεις και το γραφεις σε ενα cd η το περνας σε usb οτι σε βολευει εσενα .Μπορεις να μην κανεις και τιποτα απο αυτα και να περασεις καποιο antivirus απο αυτα που προτειναν τα παιδια ποιο πανω, απλα το να τρεξεις το kaspersky rescue disk κατα την διαρκεια που κανει boot ο υπολογιστης ειναι ποιο αποτελεσματικο.

ναι αλλα νομιζω οτι θα ηθελα λιιιγες περισσοτερες πληροφοριες στο πως να το κανω αυτο ακριβως... θα πρεπει να παω στο bios και να πατησω το usb? κατι τετοιο? 

ακολουθω καποιες οδηγιες που βρηκα για usb.

Δημοσ.

Μπορείς να μπεις στο bios και να βάλεις σαν first boot device το usb αλλά συνήθως δεν χρειάζεται γιατί στην πρώτη οθόνη που εμφανίζεται όταν ανοίγεις τον υπολογιστή σου δίνει την επιλογή να μπεις στο boot menu πατώντας το πλήκτρο που αναφέρει . Στη συνέχεια επιλέγεις το Usb .

Ένα παράδειγμα

boot-%CE%B1%CF%80%CE%BF-cd-dvd-%CF%86%CE

Δημοσ.

Πέρνα απευθείας στην εγκατάσταση ενός antivirus για να μην ταλαιπώρησε με αυτό εφόσον βγάζει σφάλμα.

Πολύ καλό είναι το avira free το έχω και εγώ στα win 8.1 χωρίς προβλήματα.

http://www.avira.com/en/avira-free-antivirus

οκ λοιπον βαζω αυτο... και μετα απλα θα κανω τα υπολοιπα βηματα που ειχες γραψει απο κατω??? 

να βαλω και αυτο?

post-220333-0-19678700-1399819082_thumb.png

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να ελεγχθούν τα παρακάτω που έχω γράψει ειδικά η εντολή sfc που διορθώνει σφάλματα στα windows.Ο οδηγός για τα προβλήματα στο shutdown και το format άστα για την ώρα, μπορεί να διορθώθηκαν τα πρόβληματα με τις ενέργειες  που έχεις κάνει ήδη .

• Like 1
Δημοσ.

τωρα κανω την sfc /scannow και κατεβαζω τους τελευταιους drivers για την καρτα μου. δεν ειμαι σιγουρη αν τους εχω ομως ηδη... που μπορω να το δω αυτο??? 

Δημοσ.

To avira browser safety δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσεις, περισσότερο ενοχλεί παρά βοηθάει, βέβαια μπορείς να το εγκαταστήσεις και αργότερα αν αλλάξεις γνώμη .

Για να δεις ποιους έχεις πας control panel > device manager > display drivers > δεξί κλικ στην κάρτα >properties, στην καρτέλα που εμφανίζεται επιλέγεις Driver και κοιτάς το driver version και date version.

Οι τελευταίος οδηγός είναι o 14.4 ,  4/25/2014

Δημοσ.

To avira browser safety δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσεις, περισσότερο ενοχλεί παρά βοηθάει, βέβαια μπορείς να το εγκαταστήσεις και αργότερα αν αλλάξεις γνώμη .

Για να δεις ποιους έχεις πας control panel > device manager > display drivers > δεξί κλικ στην κάρτα >properties, στην καρτέλα που εμφανίζεται επιλέγεις Driver και κοιτάς το driver version και date version.

Οι τελευταίος οδηγός είναι o 14.4 ,  4/25/2014

βαζω τον καινουριο δεν τον ειχα, ειχα τον 13 κατι..... αυτο πρεπει να το κοιταω μονη μου συνεχεια αν ειναι ενημερωμενοι? δεν παιζει με καποιο τροπο να μου βγει καποιο μηνυμα? 

επισης το sfc/scan μου εβγαλε αυτο! 

το παραθυρο cmd το κλεινω? γιατι τωρα θα κανω ενημερωση και την καρτα!

post-220333-0-46027100-1399823104_thumb.png

Δημοσ.

Βρήκε σφάλματα και δεν μπορεί να τα διορθώσει και ένα άλλο  μέλος είχε το ίδιο πρόβλημα με εσένα, ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες .

http://www.insomnia.gr/topic/419860-official-windows-8-tech-support-thread/?p=53175040

Καλό είναι να ενημερώνεις τους οδηγούς της κάρτας γραφικών, μπορείς να ενημερώνεσαι από εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/402056-amd-catalyst-drivers/page-80

Τους beta οδηγούς μπορείς να τους προσπερνάς  μόνο όσοι έχουν την ένδειξη WHQL που είναι σταθεροί να σε ενδιαφέρουν . 

• Like 1
Δημοσ.

θα μπλεξω ασχημα αμα δεν φτιαχτει τωρα  :-( 

οκ θα το κοιταω εκει λοιπον... 

εδω και 5-10 λεπτα εχει μεινει ετσι.... 

μετα απο αυτο που μου ειπες να πατησω μου εβγαλε οπως θα δεις στην εικονα οτι επιδιορθωθηκε.

θα βγαλω και τα αποτελεσματα του sfc /scannow οταν τελειωσουν!

υποθετω οτι φτιαχτηκε ;ρ 

post-220333-0-67045000-1399824782_thumb.png

post-220333-0-62164600-1399825341_thumb.png

post-220333-0-62726200-1399827630_thumb.png

Δημοσ.

Ναι ! Διορθωθηκαν τα σφαλματα. Αυτο που εμεινε ειναι δοκιμασεις το υπολογιστη για να δεις αν θα παρουσιασει τα προβληματα που αναφερες .

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι αλλο γιατι ο υπολογιστης του αγοριου μου σημερα εκανε κατι περιεργο και θα ηθελα μια δυο γνωμες στο τι μπορει να φταιει η τι μπορουμε να κανουμε:

ανοιξαν τον υπολογιστη του το πρωι καποιος αλλος οχι εκεινος και του ειπαν οτι δεν δουλευαν ποντικια κλπ δεν ανταποκρινονταν και ετσι αναγκαστικα τον εκλεισαν απο το κουμπι.

τωρα το απογευμα πηγε να τον ανοιξει εκεινος και λεει φορτωσε κανονικα τα bios και το σημα των windows και μετα δεν ανοιγε . τον εκλεισε παλι 2-3 φορεσ αποτομα και καποια στιγμη ανοιξε και του εβγαλε σε ενα κεντρο βοηθειων νομιζω για να κανει reset που θα διαγραφουν αρχεια κ ενα αλλο π λεγε και καλα να κανει επανεκκινηση και επιδιορθωση και την εκανε και τωρα δουλευει κανονικα... 

απο οσο θυμαμαι στο παρελθον μ χει πει οτι στο ανοιγμα μερικες φορες τ χει ξανα κολλησει και στην μεση εκει π ανοιγει του βγαζει τερματισμος λειτουργιαας και μετα κολλαει και θελει παλι κουμπι για να κλεισει.. οχι και τοσο συχνα αλλα εχει συμβει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...