gogoulini79:P Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Βαζω αυτο το θεμα εδω αν και δεν ειμαι σιγουρη για το που ανηκει. Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα! Λοιπον, πηρα εναν υπολογιστη πριν κατι μηνες ας πουμε τα χριστουγεννα, με τα παρακατω χαρακτηριστικα: -intel i7-4770 -1T σκληρο χωρισμενο σε 750/250 GB -8GB ddr3 μνημη -amd radeon 8570 2GB καρτα γραφικων οτι αλλο ξεχασα η θελετε ρωτηστε με. Λοιπον.... θυμαμαι οτι απο νωρις οταν τον ειχα παρει το πρωτο προβλημα που ειδα και δεν μου αρεσε ηταν ενα error που ελεγε τα εξης: RunDLL Παρουσιαστηκε σφαλμα κατα την εναρξη του C:\Users\Γωγω\AppData\Local\Conduit\BackgroundContainer\BackgroundContainer.dll Δεν ηταν δυνατο να εντοπιστει η καθορισμενη λειτ. μοναδα. Λοιπον αυτο υπηρχε για καποιο καιρο καθε φορα που ανοιγα τον υπολογιστη πατουσα οκ και τελος δεν εβλεπα καποιο αλλο προβλημα στην λειτουργια του. Μετα απο καποιο καιρο δεν υπηρχε πια και τωρα τους τελευταιους 2 μηνες το πολυ μου το ξανα βγαζει. Ενα ακομα πραγμα που εγινε τις προαλλες και δεν μου αρεσε καθολου ηταν το εξης: Τελειωσα με αυτο που ηθελα να κανω πατησα τερματισμο λειτ. και πηγα για υπνο. Την επομενη μερα που ξυπνησα συνειδητοποιησα οτι ηταν ακομη στο κομματι που λεει τερματισμος λειτουργιας και που φορτωνει και δεν ειχε κλεισει καν.... πατησα το κουμπι παρατεταμενα μπας και κλεισει τιποτα. Τελικα το εκλεισα απο το ρευμα. Αυτο εγινε και σημερα το πρωι, πατησα επανεκκινηση γιατι κολλησε απο κατι αλλο που θα το αναφερω και αυτο μετα, μπας και ξεκολλησει. Δεν ειχα κανενα προγραμμα ανοιχτο και πηγα κανονικα απο τον υπολογιστη και πατησα επανεκκινηση. Πηγα γυμναστηριο, γυρισα και ακομα ηταν στο κομματι που λεει επανεκκινηση υπολογιστη και δεν ειχε κλεισει... παλι αναγκαστηκα απο το ρευμα να τον κλεισω. Το τελευταιο προς το παρον που γινεται ειναι το εξης: Εγω αγορασα πριν κατι μηνες εναν εξωτερικο σκληρο για να εχω μεσα ταινιες κλπ. παρατηρησα λοιπον οτι απο καποιο καιρο και μετα αρχισα να εχω προβληματα στην μεταφορα αρχειων απο τον υπολογιστη μου σε εξωτερικα γενικοτερα πραγματα ειτε ηταν κινητα ειτε ηταν ο εξωτερικος σκληρος που προανεφερα ειτε ηταν στικακι. Σημερα ηθελα να περασω ενα παιχνιδι στο στικακι και δεν το περνουσε μου εβγαλε το παραθυρακι με την ταχυτητα μεταφορας που λεει και μετραει κλπ ξεκινησε με μια ταχυτητα ξερω γω και μετα απλα κατεβηκε στο μηδεν και εμεινε εκει. Σε αυτο το σημειο δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα επειδη μου εχει ξανα τυχει δεν ξεκολλαει με τιποτα και γενικα οσες φορες και να προσπαθησεις απλα κολλαει χειροτερα στο τελος. Οποτε γιαυτο τα εκλεισα ολα τα παραθυρα με τα χιλια ζορια τελος παντων και τελικα εκανα επανεκκινηση στην οποια κολλησε κιολας οπως σας ειπα πριν λιγο. Να σημειωσω οτι εχω windows 8.1 εργοστασιακα [αλλα δεν εχω το cd πχ για να του κανω φορματ] και επισης να σημειωσω οτι τοσο καιρο που ειχα τον υπολογιστη δεν ειχα antivirus, και εβαλα πριν κανα 2 βδομαδες το eset nod32 κρακαρισμενο κιολας. Αυτα απο εμενα, ελπιζω να μην σας κουρασα προσπαθησα να τα γραψω οσο μικρα γινεται... Αν καποιος εχει καμια ιδεα-συμβουλη-γνωση πανω στο θεμα ας μου πει και μενα γιατι δεν ξερω τι να κανω. Σκεφτομαι μηπως παρω εργοστασιακα τα win7 γιατι τα 8 δεν παλευονται καθολου. Ευχαριστω!!!
InfernoN Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 πήγαινε για windows7 γιατί τα 8 είναι vista-wannabe, κατά την γνώμη μου πάντα. Δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να φταίει το pc είναι μια χαρά. 1
TheELF Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Το πρώτο με το dll είναι μάλλον malware http://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/protect_scanner-protect_scanning/run-dll-error-messagebackground-containerdll/49612202-667e-4a71-8e9a-d02161d8bc19 δες αν τον καθαρίσεις με τον τρόπο που περιγράφει εδώ ο Bill οπότε τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν σχετίζονται με αυτό το μαμούνι ή αν είναι από άλλο πρόβλημα,εγκληματικό να έχεις τα windows χωρίς antivirus τόσο καιρό,μην βάζεις σπασμένα antivirus(και) από αυτούς που βγάζουν τα σπασίματα πρέπει να προστατεύεσαι,κατέβασε το ελεύθερο avira/avast όποιο σου αρέσει ποιο πολύ. Αν φτιάξεις το desktop όπως σου αρέσει είναι εξαιρετικά τα 8,τα charm κτλ δεν τα βλέπεις ποτέ παρά μόνο αν θες κάτι από αυτά οπότε είναι και αρκετά καλή ευκολία.
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Το πρώτο με το dll είναι μάλλον malware http://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/protect_scanner-protect_scanning/run-dll-error-messagebackground-containerdll/49612202-667e-4a71-8e9a-d02161d8bc19 δες αν τον καθαρίσεις με τον τρόπο που περιγράφει εδώ ο Bill οπότε τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν σχετίζονται με αυτό το μαμούνι ή αν είναι από άλλο πρόβλημα,εγκληματικό να έχεις τα windows χωρίς antivirus τόσο καιρό,μην βάζεις σπασμένα antivirus(και) από αυτούς που βγάζουν τα σπασίματα πρέπει να προστατεύεσαι,κατέβασε το ελεύθερο avira/avast όποιο σου αρέσει ποιο πολύ. Αν φτιάξεις το desktop όπως σου αρέσει είναι εξαιρετικά τα 8,τα charm κτλ δεν τα βλέπεις ποτέ παρά μόνο αν θες κάτι από αυτά οπότε είναι και αρκετά καλή ευκολία. πήγαινε για windows7 γιατί τα 8 είναι vista-wannabe, κατά την γνώμη μου πάντα. Δεν βλέπω τι άλλο μπορεί να φταίει το pc είναι μια χαρά. δεν ξερω με τα win8 ποτε δεν συμφιλιώθηκα η αληθεια ειναι. και ουτε νομιζω οτι τα χρησιμοποιω με ολες τις δυνατοτητες τους. τιποτα δεν ξερω για τα 8.... εκανα αυτο με το dll και δεν μου εβγαλε το ερορ αυτην την φορα αρα υποθετω οτι φτιαχτηκε... σε λιγο θα βγαλω το eset και θα βαλω το avira/avast δεν ξερω ποιο. δεν μ'αρεσουν τα antivirus παντα ειχα την αισθηση απο παλια οτιβαραινουν τα πισι και δεν κανουν καμια διαφορα ;ρ αλλα αν υποθεσω οτι αυτο το dll error τοσο καιρο ηταν "ιος" μαλλον κατι κανουν ;ρ απλα δεν θελω να φτασω στο σημειο να κανω φορματ απο τωρα στο πισι δεν θελω ;ρ
InfernoN Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 antivirus βάλε αυτά που είπε ο elf είναι μια χαρά, όσο για τα 8 για το δικό σου καλό βάλε 7 αν βαριέσαι απλά καθάρισε το pc και προσπάθησε να τα μάθεις.
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 antivirus βάλε αυτά που είπε ο elf είναι μια χαρά, όσο για τα 8 για το δικό σου καλό βάλε 7 αν βαριέσαι απλά καθάρισε το pc και προσπάθησε να τα μάθεις. περισσοτερο ειναι τα λεφτα γιατι ειμαι με "χαρτζιλικι", και το αν αξιζει πχ να κανω φορματ στον υπολογιστη γιατι θα ειναι τεραστια διαδικασια να περασω ολα αυτα που εχω μεσα αυτην την στιγμη παρα το οτι βαριεμαι την διαδικασια. με τα 8 δεν εχω προβλημα στο οτι δεν ξερω πχ να κανω οσα θελω να κανω απλα δεν τα εχω αξιοποιησει αυτο ειναι ολο. τα βασικα και αυτα που θελω να κανω σε καθημερινη βαση ξερω να τα κανω ;ρ
Gtr34 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 -Ας βεβαιωθουμε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα με τους δισκους. Τρεξε το Hard Disk Sentinel και πες μας τα αποτελεσματα . http://www.hdsentinel.com/download.php (Κατεβασε την portable εκδοση) -Στην συνεχεια θα κανουμε εναν ελεγχο για ιους . Καταρχην σβησε το πειρατικο antivirus, δεν μπορουμε να το εμπιστευτουμε . Κατεβασε και τρεξε το malwarebytes https://www.malwarebytes.org/ (Την free εκδοση, προσοχη στην εγκατασταση επιλεγουμε την free λειτουργια). Κατεβαζεις και περνας σε cd η usb το kaspersky rescue disk http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk Εχει οδηγιες ειναι απλη διαδικασια. - Θα ψαξουμε για προβληματα στα windows . ·Κοιταξε στο event viewer αν υπαρχουν πληροφοριες για προβληματα / σφαλματα. · Ελεγχο στο device manager για σφαλματα σε οδηγους (θα εμφανιζει ερωτηματικο) ·Ελεγχεις αν εχεις τους τελευταιους drivers για τον υπολογιστη σου ειδικα για την καρτα γραφικων . · Τρεξε την εντολη sfc /scannow για να διορθωσουμε προβληματα στα αρχεια των windows Search > Run > γραφεις cmd, επιλεγεις το cmd as administrator Στο παραθυρο που εμφανιζεται γραφεις sfc /scannow. Περιμενεις λιγα λεπτα να ολοκληρωθει η διαδικασια . Αν ολα τα παραπανω ολοκληρωθουν με επιτυχια δοκιμασε να κλεισεις το pc. Αν παλι δεν ολοκληρωθει δοκιμασε τα παρακατω http://www.askvg.com/fix-windows-8-restart-and-shutdown-problems-by-disabling-hybrid-shutdown-feature/ Μπορεις να ξαναεκαταστησεις τα windows χωρις να εχεις το dvd Οδηγιες http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/restore-refresh-reset-pc. 1
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τρολλαρεις αργα αλλα σταθερα γωγουλινη μπραβο τι κανω? γιατι? -Ας βεβαιωθουμε οτι δεν υπαρχει καποιο προβλημα με τους δισκους. Τρεξε το Hard Disk Sentinel και πες μας τα αποτελεσματα . http://www.hdsentinel.com/download.php (Κατεβασε την portable εκδοση) -Στην συνεχεια θα κανουμε εναν ελεγχο για ιους . Καταρχην σβησε το πειρατικο antivirus, δεν μπορουμε να το εμπιστευτουμε . Κατεβασε και τρεξε το malwarebytes https://www.malwarebytes.org/ (Την free εκδοση, προσοχη στην εγκατασταση επιλεγουμε την free λειτουργια). Κατεβαζεις και περνας σε cd η usb το kaspersky rescue disk http://support.kaspersky.com/viruses/rescuedisk Εχει οδηγιες ειναι απλη διαδικασια. - Θα ψαξουμε για προβληματα στα windows . ·Κοιταξε στο event viewer αν υπαρχουν πληροφοριες για προβληματα / σφαλματα. · Ελεγχο στο device manager για σφαλματα σε οδηγους (θα εμφανιζει ερωτηματικο) ·Ελεγχεις αν εχεις τους τελευταιους drivers για τον υπολογιστη σου ειδικα για την καρτα γραφικων . · Τρεξε την εντολη sfc /scannow για να διορθωσουμε προβληματα στα αρχεια των windows Search > Run > γραφεις cmd, επιλεγεις το cmd as administrator Στο παραθυρο που εμφανιζεται γραφεις sfc /scannow. Περιμενεις λιγα λεπτα να ολοκληρωθει η διαδικασια . Αν ολα τα παραπανω ολοκληρωθουν με επιτυχια δοκιμασε να κλεισεις το pc. Αν παλι δεν ολοκληρωθει δοκιμασε τα παρακατω http://www.askvg.com/fix-windows-8-restart-and-shutdown-problems-by-disabling-hybrid-shutdown-feature/ Μπορεις να ξαναεκαταστησεις τα windows χωρις να εχεις το dvd Οδηγιες http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/restore-refresh-reset-pc. θα τα κανω αυτα απλα πριν απο αυτο θελω να επισημανω οτι δεν μενει κολλημενος ο υπολογιστης στον τερματισμο η στην επανεκκινηση καθε φορα που το κανω! δηλαδη δεν ειναι οτι αν τον κλεισω τωρα και κλεισει κανονικα δεν εχει προβλημα μου το εβγαλε σε ακυρες στιγμες τις αλλες 2 φορες που προανεφερα! αυτο! δεν ξερω γιατι μου λετε για τρολλαρισμα και βλακειες, δεν ειμαι σιγουρη μαλλον διατυπωσα κατι λαθος αν εχει να κανει με το γεγονος οτι ειπα οτι δεν ξερω τιποτα απο τα 8 εννοουσα τιποτα πχ καινουριο σε σχεση με τα 7 για παραδειγμα θεωρω οτι εχουν δυνατοτητες και οτι μπορεις να κανεις πραγματα με τα 8 απλα εγω δεν εχω ασχοληθει να μαθω τιποτα καινουριο με αυτα γιατι δεν μαρεσουν..... δεν ξερω τι λεω λαθος. νομιζω οτι το εκανα σωστα! αυτα ειναι τα αποτελεσματα που θελετε?
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οι δισκοι δεν εχουν κανενα προβλημα κανω σκαν τωρα με το malwarebytes.....αυτα τα προγραμματα θα τα διαγραψω μολις τελειωσω??
Gtr34 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μπορεις ναι αν και θα σε συμβουλευα να το κρατησεις . Απλα προσεξε στην εγκατασταση μην επιλεξεις την δοκιμαστικη λειτουργια αλλα την δδωρεαν .
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μπορεις ναι αν και θα σε συμβουλευα να το κρατησεις . τα προηγουμενα ατομα που εγραψαν μου ειπαν να βαλω avira/avast, το malwarebytes κανει την ιδια δουλεια? προς το παρον βρισκεται σε αυτο το σταδιο ;ρ δεν το βλεπω να κανει πολυ γρηγορα ;ρ
Gtr34 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αυτα που σου προτειναν τα παιδια ειναι πολυ καλα antivirus, το malwarebytes ειναι ειδικευμενο στην ανιχνευση malwares,spyware με καλυτερα ποσοστα ανιχνευσης απο ενα απλο antivirus. O χρονος εξαρταται απο το μεγεθος του δισκου .
gogoulini79:P Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αυτα που σου προτειναν τα παιδια ειναι πολυ καλα antivirus, το malwarebytes ειναι ειδικευμενο στην ανιχνευση malwares,spyware με καλυτερα ποσοστα ανιχνευσης απο ενα απλο antivirus. O χρονος εξαρταται απο το μεγεθος του δισκου . θα μπορουσα δηλαδη να διαλεξω ενα απο εκεινα και να κρατησω και αυτο? ολα αυτα μου εβγαλε! το kaspersky το κατεβαζω και το περναω σε iso οπως ειναι σε usb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα