Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε καινουργιο υπολογιστη ουτε 20 ημερών εχω και εχω το ιδιο προβλημα. ολα ειναι καινουργια. εγινε burn-in test απο το e-shop. ο υπολογιστης δουλευε μια χαρα και τωρα κλεινει στα καλα καθούμενα. καποια στιγμη ειχε φαει ενα σκαλωμα και ανοιγε και εκλεινε κατευθειαν. βγαζοντας το ρευμα και ξαναβαζωντας μπουταρε κανονικά για να κλεισει μετα απο ενα μισαωρο.

καινουργια εγκατασταση windows 8.1 xωρις να μπει τιποτα αλλο απο hardware πανω μετα.

CORSAIR CX430 - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 430W POWER SUPPLY

INTEL PENTIUM DUAL CORE G3420 3.20GHZ LGA1150 - BOX

ASUS B85M-G C2 RETAIL (παρεπιπτωντος η μητρικη δεν αναφερει πουθενα C2)

2x4gb ddr3 μνημες δυστυχως δεν θυμαμαι ποιες.

το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο, γινετε να εχει βγει τζουφιο. αλλιως η σκεψη μου παει προς μητρική. δεν βλεπω να ανεβάζει θερμοκρασίες.

• Like 1
Δημοσ.

Σου κανει restart στο άκυρο η σβήνει εντελώς ;

Αν σβήνει εντελώς το πρώτο που θα δοκίμαζα ηταν αλλο τροφοδοτικό αν μπορεις να βρεις

Δημοσ.

οντως δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο. ενα type R hiper απο το 2007 η κατι. ευτυχως τα βυσματα ταιριάζανε. απλως δεν το περιμενα τροφοδτικο corsair να μην αντέξει ουτε μηνα.

Δημοσ.

Αν εχει πρόβλημα το τροφοδοτικό που αυτο φαίνεται οτι ειναι και εχει εγγύηση πήγαινε το πισω

Δημοσ.

Συγνώμη να ρωτήσω και εγω γιατι το διαβαζω πολλες φορές, αυτο το haswell compatible ειναι τοσο σημαντικό ; δηλαδη αν δεν ειναι compatible δεν παίζει το τροφοδοτικό με τον επεξεργαστή κτλπ ; :unsure:

Δημοσ.

Μηπως υπαρχει προβλημα με την ταση του ρευματος στην περιοχη σου?Το cx430 δεν ειναι καποιο ιδιαιτερα προβληματικο μοντελο

Δημοσ.

Για μενα και για τη δικια μου χρηση δεν ειναι σημαντικο το HC. ΕΙναι μια λεπτομερεια ομως .......

Δημοσ.

Συγνώμη να ρωτήσω και εγω γιατι το διαβαζω πολλες φορές, αυτο το haswell compatible ειναι τοσο σημαντικό ; δηλαδη αν δεν ειναι compatible δεν παίζει το τροφοδοτικό με τον επεξεργαστή κτλπ ; :unsure:

Έχει σημασία μόνο για το sleep,επειδή τότε κατεβαίνει πάρα πολύ η ισχύ και δεν επανέρχεται το τροφοδοτικό,δηλαδή για desktop δεν έχει τόσο σημασία κλείνεις το sleep και τέλος,άλλωστε και το Hybernation ακόμα και σε hdd είναι πολύ γρήγορο στα νέα λειτουργικά.  

Δημοσ.

το CORSAIR CX430 - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 430W POWER SUPPLY δεν ειναι haswell compatible γιατι καπου διαβασα οτι ειναι.

ο υπολογιστης δεν ειχε κανενα προβλημα οταν εμπαινε σε sleep να ξυπνησει.

σιγουρα το type R που ειναι τροφοδοτικο του 2007 δεν ειναι haswell compatible αλλα ουτε αυτο εχει προβλημα στο sleep.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...