beez Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 σε καινουργιο υπολογιστη ουτε 20 ημερών εχω και εχω το ιδιο προβλημα. ολα ειναι καινουργια. εγινε burn-in test απο το e-shop. ο υπολογιστης δουλευε μια χαρα και τωρα κλεινει στα καλα καθούμενα. καποια στιγμη ειχε φαει ενα σκαλωμα και ανοιγε και εκλεινε κατευθειαν. βγαζοντας το ρευμα και ξαναβαζωντας μπουταρε κανονικά για να κλεισει μετα απο ενα μισαωρο. καινουργια εγκατασταση windows 8.1 xωρις να μπει τιποτα αλλο απο hardware πανω μετα. CORSAIR CX430 - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 430W POWER SUPPLY INTEL PENTIUM DUAL CORE G3420 3.20GHZ LGA1150 - BOX ASUS B85M-G C2 RETAIL (παρεπιπτωντος η μητρικη δεν αναφερει πουθενα C2) 2x4gb ddr3 μνημες δυστυχως δεν θυμαμαι ποιες. το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο, γινετε να εχει βγει τζουφιο. αλλιως η σκεψη μου παει προς μητρική. δεν βλεπω να ανεβάζει θερμοκρασίες. 1
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σου κανει restart στο άκυρο η σβήνει εντελώς ; Αν σβήνει εντελώς το πρώτο που θα δοκίμαζα ηταν αλλο τροφοδοτικό αν μπορεις να βρεις
beez Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 οντως δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο. ενα type R hiper απο το 2007 η κατι. ευτυχως τα βυσματα ταιριάζανε. απλως δεν το περιμενα τροφοδτικο corsair να μην αντέξει ουτε μηνα.
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αν εχει πρόβλημα το τροφοδοτικό που αυτο φαίνεται οτι ειναι και εχει εγγύηση πήγαινε το πισω
Millennium Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δεν είναι και haswell compatible αυτό παρεμπιπτόντως.
SPANK Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Συγνώμη να ρωτήσω και εγω γιατι το διαβαζω πολλες φορές, αυτο το haswell compatible ειναι τοσο σημαντικό ; δηλαδη αν δεν ειναι compatible δεν παίζει το τροφοδοτικό με τον επεξεργαστή κτλπ ;
chrisxkar Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μηπως υπαρχει προβλημα με την ταση του ρευματος στην περιοχη σου?Το cx430 δεν ειναι καποιο ιδιαιτερα προβληματικο μοντελο
rfc Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Για μενα και για τη δικια μου χρηση δεν ειναι σημαντικο το HC. ΕΙναι μια λεπτομερεια ομως .......
TheELF Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Συγνώμη να ρωτήσω και εγω γιατι το διαβαζω πολλες φορές, αυτο το haswell compatible ειναι τοσο σημαντικό ; δηλαδη αν δεν ειναι compatible δεν παίζει το τροφοδοτικό με τον επεξεργαστή κτλπ ; Έχει σημασία μόνο για το sleep,επειδή τότε κατεβαίνει πάρα πολύ η ισχύ και δεν επανέρχεται το τροφοδοτικό,δηλαδή για desktop δεν έχει τόσο σημασία κλείνεις το sleep και τέλος,άλλωστε και το Hybernation ακόμα και σε hdd είναι πολύ γρήγορο στα νέα λειτουργικά.
beez Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 το CORSAIR CX430 - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 430W POWER SUPPLY δεν ειναι haswell compatible γιατι καπου διαβασα οτι ειναι. ο υπολογιστης δεν ειχε κανενα προβλημα οταν εμπαινε σε sleep να ξυπνησει. σιγουρα το type R που ειναι τροφοδοτικο του 2007 δεν ειναι haswell compatible αλλα ουτε αυτο εχει προβλημα στο sleep.
Millennium Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Κάποια καλά παλιά μπορεί να υποστηρίζουν και ας μην είναι σε λίστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα