giannis_papaioa Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οπότε μπορώ να κάνω αντικατάσταση τον Macintosh HD 2 με Copy-Paste από τον εξωτερικό σκληρό μάλλον όπως κατάλαβα. Τι μπορώ να κάνω όμως για να επαναφέρω τα αρχεία του Macintosh HD στην χθεσινή κατάσταση ; Mε Cmd+R όταν εκκινείται το σύστημα θα καταφέρω κάτι ας πούμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 1. Επαναφορά αρχείων στον Macintosh HD : Συνδέεις τον δίσκο του Time Μachine, click Enter Time Machine και επιλέγεις το backup πριν την διαγραφή των αρχείων. Αν ξέρεις για ποια αρχεία πρόκειται τα επιλέγεις και click Restore. Διαφορετικά επιλέγεις τον φάκελο Documents όπου συνήθως φυλάσσονται τα αρχεία και click Restore. 2. Επαναφορά αρχείων στον Macintosh HD 2 : Δεν μπορείς να επαναφέρεις αρχεία από ένα ΤΜ backup, αφού δεν υφίσταται κάποιο. Όμως μπορείς να ανοίξεις το ΤΜ backup του Macintosh HD, να αναζητήσεις τα αρχεία ή ολόκληρο τον φάκελο Documents και να τα σύρεις στον Macintosh HD 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_papaioa Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 1. Επαναφορά αρχείων στον Macintosh HD : Πάτησα Cmd+r κατά την εκκίνηση και μετά ακολούθησα τα βήματα κι έγινε μια χαρά η επαναφορά στην χθεσινή κατάσταση. 2. Επαναφορά αρχείων στον Macintosh HD 2 : Μπήκα στο Time Machine, επίλεξα όλα τα στοιχεία (φακέλους) του Macintosh HD 2, επίλεξα την χθεσινή ώρα που θέλω να γίνει η επαναφορά και πάτησα επαναφορά κάτω δεξιά. Δείχνει να είναι εντάξει-αυτό που ήθελα. Σε ευχαριστώ ozelot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Να είσαι καλά. Πάντως, για να παίρνεις και backups του Macintosh 2 στον ίδιο δίσκο του Time Machine, δες το άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_papaioa Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Βλέπω ότι στον εξωτερικό μου δίσκο, όπου κρατάω τα backup, έχει και τους δύο εσωτερικούς για επαναφορά στην ώρα που θέλω. Το άρθρο αυτό αφορά από εξωτερικό σε εξωτερικό δίσκο ; Επίσης (το λέω για την περίπτωση που αναζητήσει κάποιος το θέμα αυτό), ο τρόπος που επίλεξα-εντελώς διαφορετικός από τον δικό σου-δούλεψε και μου έκανε ακριβώς αυτό που ήθελα. *Δεν μου επέτρεπε να κάνω restore τον Macintosh HD μέσα από το Time Machine, τον φάκελο των εφαρμογών για παράδειγμα διότι λέει υπάρχουν εφαρμογές του συστήματος. Έτσι δοκίμασα την λύση με το Cmd+r. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Βλέπω ότι στον εξωτερικό μου δίσκο, όπου κρατάω τα backup, έχει και τους δύο εσωτερικούς για επαναφορά στην ώρα που θέλω. Δηλαδή, το Time Machine παίρνει backup και των δύο δίσκων σε ξεχωριστά partitions ;. Πρώτη φορά το συναντώ. Το άρθρο αυτό αφορά από εξωτερικό σε εξωτερικό δίσκο ; Από εξωτερικό δίσκο στον δίσκο του Time Machine backup. Επίσης (το λέω για την περίπτωση που αναζητήσει κάποιος το θέμα αυτό), ο τρόπος που επίλεξα-εντελώς διαφορετικός από τον δικό σου-δούλεψε και μου έκανε ακριβώς αυτό που ήθελα. Αφού δούλεψε όλα καλά, άλλωστε το OS X επιτρέπει και εναλλακτικές προσεγγίσεις. *Δεν μου επέτρεπε να κάνω restore τον Macintosh HD μέσα από το Time Machine, τον φάκελο των εφαρμογών για παράδειγμα διότι λέει υπάρχουν εφαρμογές του συστήματος. Έτσι δοκίμασα την λύση με το Cmd+r. Σωστό, τόσο το σύστημα όσο και οι εφαρμογές γίνονται restored μόνο από το Recovery Partition και με Restore OS X. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_papaioa Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Βλέπω ότι στον εξωτερικό μου δίσκο, όπου κρατάω τα backup, έχει και τους δύο εσωτερικούς για επαναφορά στην ώρα που θέλω. Δηλαδή, το Time Machine παίρνει backup και των δύο δίσκων σε ξεχωριστά partitions ;. Πρώτη φορά το συναντώ. Έχει έναν φάκελο Βackups.backupdb, ανοίγοντάς τον έχει τον Gianni's iMac, ανοίγοντας αυτόν έχει όλα τα backup συγκεντρωμένα σε φακέλους με τις ημέρες και τις ώρες τους και ανοίγοντας έναν από αυτούς έχει τους Macintosh HD και Macintosh HD 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα