Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Γεια σας παιδιά. Έχω δει αυτό το κινητό και θα το ήθελα, όχι για μένα, αλλά για δώρο! Τι απόψεις-γνώμες έχετε; Τα αρνητικά και τα θετικά του; Από το λειτουργικο του τι λέει; Η κάμερα λέει ότι είναι 8 mega pixel αλλά αυτό είναι μόνο νούμερα, ξέρετε αν είναι καλή; Περα από android δεν έχω εμπειρία χρήσης με αλλά λειτουργικα. Είδα ότι έχει ωραία τεχνικά χαρακτηριστικα και όμορφο σχεδιαστικά, το άσπρο είδα.
StigmaX Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Η BlackBerry πάει για φούντο και το λειτουργικό στερείται πολλά. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να στο προτείνω για αγορά, είτε είναι δώρο, είτε για προσωπική χρήση.
Grey Warden Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Κρίμα είναι να χαντακωθει αυτός που θα δεχτεί το δώρο. Ο,τι έγραψε ο αποπάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε άκυρο το συγκεκριμένο.
zio10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αν θες να ξεφύγεις από το android δες κανένα Windows phone, υπάρχουν αξιόλογα μοντέλα και είναι νέο λειτουργικό με προοπτικές
GiannisK45 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πήγαινε στη Voda Mall και δες το από κόντά.... Στα μείον: -μικρή οθόνη(4") -μεγάλο bezel -φτωχό market Στα συν: -Καλή ποιότητα κατασκευής/ Ωραίο design(υποκειμενικό οκ) -2GB Ram -Παίρνει πλέον και εφαρμογές από το γοογλε στόρ (δηλαδή android apps) -Ωραίο UI με το τελευταίο update και χωρίς λαγκαρίσματα. Εσύ αποφασίζεις. Αν δεν το θες για browsing-ο φίλος σου δλδ- τα υπόλοιπα θεωρώ ότι τα κάνει σχετικά καλά. Αλλά πήγαινε δες το και από κοντά.
jmirko15 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Αγνοείς τα άτομα που λένε ότι το λειτουργικό στερείτε πολλά και ότι πάει για φούντο και πας στα παρακάτω. Θετικά: - Γρήγορο λειτουργικό χωρίς καθόλου lag μετά απο σχεδόν 1+ χρόνο που το έχω λιώσει - Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής - Αναλόγως τι ψάχνεις, μέτριο μαρκετ, αλλά πλέον μπορείς να βάλεις και εφαρμογές από δροιδ απστορε οπότε είσαι κομπλέ. - BB 10 έχει τον γρηγορότερο browser της αγοράς. (http://bgr.com/2014/02/06/blackberry-10-browser-test-iphone-android/) Αρνητικά: - Η μπαταρία κρατάει 8-10 ώρες με βαριά χρήση. Όντως καλό θα ήταν να μας έλεγες και γιατί θα το χρησιμοποιεί ο φίλος σου. PS: Καλό θα ήταν άμα δεν ξέρετε τι λέτε να μην απαντάτε και επηρεάζεται αρνητικά κάποιον χωρίς λόγο.
Grey Warden Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Εσύ επέλεξες Blackberry γιατί γνωρίζεις τι εστί Blackberry. Ο φίλος που θα δεχτεί το δώρο δεν θα το έχει επιλέξει και εκεί που θα είχε καινούργιο κινητό θα βρεθεί με Blackberry. Εμένα αν μου φέρνανε δώρο Blackberry θα ήμουν ευγενικός να πω ευχαριστώ αλλά μόνο από τη χαρά μου δεν θα πέταγα και αυτός είναι υποτίθεται ο σκοπός ενός δώρου. Κάνω λάθος; Τα ίδια και στο άλλο τοπικ οπου δεν μπορεί να προτείνεται Blackberry κινητό σε κάποιον που έχει βάλει όλα τα λειτουργικά και τα κινητά που κυκλοφορούν δείχνοντας οτι δεν έχει ιδέα από το τι ζητάει. Είναι για λίγους αυτά τα κινητά που ξέρουν τι θέλουν.
jmirko15 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Εσύ επέλεξες Blackberry γιατί γνωρίζεις τι εστί Blackberry. Ο φίλος που θα δεχτεί το δώρο δεν θα το έχει επιλέξει και εκεί που θα είχε καινούργιο κινητό θα βρεθεί με BlackBerry. Εμένα αν μου φέρνανε δώρο Blackberry θα ήμουν ευγενικός να πω ευχαριστώ αλλά μόνο από τη χαρά μου δεν θα πέταγα και αυτός είναι υποτίθεται ο σκοπός ενός δώρου. Κάνω λάθος; Τα ίδια και στο άλλο τοπικ οπου δεν μπορεί να προτείνεται Blackberry κινητό σε κάποιον που έχει βάλει όλα τα λειτουργικά και τα κινητά που κυκλοφορούν δείχνοντας οτι δεν έχει ιδέα από το τι ζητάει. Είναι για λίγους αυτά τα κινητά που ξέρουν τι θέλουν. Γιατί το BlackBerry δεν θα είναι καινούργιο κινητό;.. Δεν μπορώ να σε ακολουθήσω.. Έχει δυνατό λειτουργικό, χωρίς να crasharei ή να laggarei, δεν μιλάμε για ΒΒ7 ή παλιότερο για να πεις ότι είναι "επαγγελματικό" μόνο, τρέχει ότι του πετάξεις οπότε ναι μια χαρά άξιο μου φαίνεται ακόμα και για κάποιον που δεν ξέρει τι θέλει. Και να σου αναλύσω λίγο το παραπάνω.. - Παιχνίδια παίζει (ότι θες σχεδόν και από το δροιδ μαρκετ) - Email/Browsing κορυφή - Social υπάρχει (FB, Twitter, LinkedIn, Instagram, Vine, etc) - Φωτογραφική καλή έχει - Chat clients έχει (BBM, WhatsApp, SnapChat, Viber etc) - Υποστήριξη με new updates έχει Τι του λείπει ακριβώς; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Επειδή οι απόψεις διίστανται δεν σας κρύβω ότι με μπερδεψατε. Το κινητό σαν δώρο θα το δεχτεί γυναίκα, κυρίως η γυναίκα μου, δεν έχει απαιτήσεις από κινητά, μόνο παιχνίδια της αρέσει να παίζει και να κάνει την δουλειά του όπως και όλα (τηλέφωνα, μηνύματα κτλπ). Επειδή το είδα όμορφο και θεώρησα ότι θα ήταν ωραίο κινητό για μια γυναίκα για αυτό και το σκέφτηκα έτσι. Συγκεκριμένα εγώ δεν έχω ιδέα από BlackBerry, ούτε ακουστά, ούτε τίποτα, απλά μου έχουν δώσει μια εντύπωση ότι πρόκειται για επαγγελματικά κινητά.
kataramenos32 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εγω για γυναικα θα επαιρνα ενα S4 mini παντως
Grey Warden Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Όταν λέμε οτι τα Blackberry δέχονται εφαρμογές από android, παίζουν όλα τα παιχνίδια του Google Play ομαλά; Αφού είναι για γυναίκα το κινητό, πάρτης ένα android να κάνει τη δουλειά της. Σημασία σε ένα κινητό έχει το περιεχόμενο πρωτίστως και δευτερευόντως το design.
nikos1965 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Κρίμα είναι να χαντακωθει αυτός που θα δεχτεί το δώρο. Ο,τι έγραψε ο αποπάνω. είχες ποτέ στα χερια σου black berry και τα λες αυτά ??
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Σημασία σε ένα κινητό έχει το περιεχόμενο πρωτίστως και δευτερευόντως το design. Εγω αυτο το ξερω και το καταλαβαινω, αντε πες το αυτο σε γυναικα να το καταλαβει
Grey Warden Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 είχες ποτέ στα χερια σου black berry και τα λες αυτά ?? Εξηγώ παρακάτω τον συλλογισμό μου. Το Blackberry θα το αγοράσει κάποιος επειδή θέλει Blackberry. Δεν είναι για δώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα