Προς το περιεχόμενο

[tablet] Asus Google Nexus 7 (2013) 16gb wifi - 199€ / 4G 32gb 299€ @public.gr & multirama.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το καμμένο pixel το οποίο, ξαναλέω, δεν αποτελεί επίσημα λόγο για DOA (διαβάζω ότι από 3 και πάνω ισχύει επισήμως το DOA) και μπράβο στο Public που μου το άλλαξε χωρίς μισή κουβέντα.

..

Τα 20€ πάνω αναφέρονται στο κάθε κατάστημα εξωτερικού από το οποίο θα μπορούσε να παραγγείλει Έλληνας δυνητικός αγοραστής την ίδια συσκευή με 180€.

Ετυχε να ειμαι στη Γερμανια αρχες Οκτωβρη του 2012 και πηρα το 1ο Νεξους 7 εκει, απο καταστημα Saturn. Με το που ανοιγω το ταμπλετ βλεπω 1 κολλημενο (οχι ακριβως "καμμενο") πιξελ! Βουρ την αλλη μερα πισω στο καταστημα το δινω στον πωλητη και ακολουθει στο περιπου ο διαλογος:

"τι θα επιθυμουσατε;"

"θελω το ταμπλετ, οποτε θελω απλα ενα καινουργιο"

(υπηρχε ακομα τοτε τεραστια ζητηση για το Ν7 και μεγαλη ελλειψη)

"δεν εχουμε αλλο τεμαχιο στο καταστημα, θα εχουμε σε 4 μερες, παρτε για την ωρα πισω ολα τα χρηματα σας και κραταμε ενα με προτεραιοτητα στο ονομα σας"

(ναι οκ, το ξερω, τους "παιρνει" να ειναι λιγο απλες ισως οι συγκεκριμενοι αλλά ρε φιλε μην ακουω για "ψυχικη ηρεμια" εχοντας βριστει με ολο τον ηλιθιο κοσμο εδω μεσα....)

Επισης οταν ο αλλος σου εχει αναφερει συγκεκριμενα μεταξυ αλλων το αμαζον και μου λες θα ξοδεψεις 20 ευρω να το στειλεις πισω, προφανως δεν ξερεις για τι πραγμα μιλας (οπως δεν ηξερες και τι ηταν το DOA oταν ζηταγες να στο αλλαξει το public για το 1 πιξελ ;) ).

Δημοσ.

Χωρίς να το ξέρω το κατάστημα , αλλά το 32ρι το βρίσκεις με 50 ευρώ φτηνότερα από εδώ --->>http://www.t-support.gr/p.Google-Nexus-7-FHD-32GB.997720.html   ;)

είναι 32gb μεν, δεν είναι το 4G δε

https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/m/9895/Google/f/342113_351679/%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%81%CF%8C-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CF%85-7-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-1920-x-1080.html

Δημοσ.

Παίδες επειδή είμαι σε αναζήτηση ταμπλετ, αξίζει να δώσω 200€ γι΄αυτό ??

Αυτό που με σταματάει είναι η έλλειψη hdmi, διαβάζω για πολλά προβλήματα με το καλώδιο σύνδεσης στην tv....

Τι λέτε ??? 

Δημοσ.

Σωστός :-) ..., δεν το πρόσεξα λόγω νύστας χθες!!  Το έκανα και edit στο δικό μου!!

Φίλε bill987, θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο μιας και αυτό τον καιρό θα παρουσιαστούν νέα μοντέλα, οπότε θα πέσουν και άλλο οι τιμές των παλιών!

• Like 1
Δημοσ.

Επισης οταν ο αλλος σου εχει αναφερει συγκεκριμενα μεταξυ αλλων το αμαζον και μου λες θα ξοδεψεις 20 ευρω να το στειλεις πισω, προφανως δεν ξερεις για τι πραγμα μιλας (οπως δεν ηξερες και τι ηταν το DOA oταν ζηταγες να στο αλλαξει το public για το 1 πιξελ ;) ).

Άλλου ποστ διάβαζες;

1) Για αρχή, έχω παραγγείλει ένα σωρό πράγματα από Amazon.co.uk οπότε ξέρω καλά τι παίζει.

2) Μίλησα πουθενά για 20€ μεταφορικά; Για 20€ ψυχικής ηρεμίας και άμεσης εξυπηρέτησης μίλησα.

3) Να δεχτώ ότι έκανα λάθος στο ότι δε χρησιμοποίησα το DOA, απλά το δικαίωμα επιστροφής/αλλαγής του προϊόντος.

Στην περίπτωση λοιπόν αυτή ισχύουν τα παρακάτω για το Amazon.

Από amazon.co.uk:

Will I be refunded any return postage costs?

We'll refund your return costs on items sold and/or fulfilled by Amazon, up to our standard delivery option cost, if:

• you received an incorrect item, or
  • you received a damaged item, or
  • you received a defective item.

Άρα, υποθέτω, ότι θα πλήρωνα κανονικά τα μεταφορικά. Ούτε incorrect, ούτε defective, ούτε damaged δε θεωρείται το 1 pixel. Το 1 pixel (από όσα διαβάζω) δε μπαίνει σε DOA. 

ΑΚΟΜΑ και αν δεν είχε μεταφορικά, θα περίμενα να φτάσει το πακέτο στο Amazon και να έρθει το καινούριο;

Αν το έστελναν με Deutsche DHL κτλ κτλ; Μήπως θα περίμενα, πήγαινε - έλα, πάνω από μήνα (όπως με προηγούμενη παραγγελία που την περίμενα 22 ημέρες); Εδώ κολλάνε τα 20€ ψυχικής ηρεμίας. Τι συζητάμε τώρα...

Δημοσ.

Αρα 1ον (παλι) δεν ξερεις απο αμαζον και 2ον δεν διαβασες εσυ τι τραβανε μερικοι-μερικοι με αυτους στους οποιους αποδιδεις την "ψυχικη σου ηρεμια"!...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...