Προς το περιεχόμενο

[tablet] Asus Google Nexus 7 (2013) 16gb wifi - 199€ / 4G 32gb 299€ @public.gr & multirama.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι υπάρχει άλλο μοντελο για το 13 κι άλλο για το 14. Αυτό είναι το δεύτερο και τελευταίο nexus 7.

Όσο για το επερχόμενο καινούργιο nexus, πιθανά να είναι στις 8,9 ίντσες, που για κάποιους ίσως είναι μεγαλο

• Like 1
Δημοσ.

Αναφέρομαι (ας το ξαναγραψω 2η φορα το ιδιο ακριβως) ότι εξω το 2013 μοντελο πουλιεται σχεδόν από ολους 175-180 ευρω!

Επισης εξω το ΝΕΟ μοντελο (2014, 2GBram, 16GB) πωλειται 195ευρω.

θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

εγώ ένα μοντέλο γνωρίζω ως πιο πρόσφατο, αυτό του 2013 με 2gb ram

http://www.gsmarena.com/asus_google_nexus_7_(2013)-5600.php

δεν ξέρω κανένα μοντέλο 2014

Δημοσ.

Oσοι εχουν χρειαστει να επιστρεψουν προϊον στα προς συγκριση μαγαζια ξερουν πολυ καλα και οτι δεν υπαρχει συγκριση και το υπερ τινος ;).

Public έχω γυρίσει χωρίς πρόβλημα προϊόν. Multirama που είναι υπό διάλυση και έχει μείνει ουσιαστικά μόνο το όνομα δεν θα μου έκανε εντύπωση να έχεις δίκιο. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ποιο απλή η επικοινωνία με ντόπιο κατάστημα και ποιο πολλά τα όπλα σου αν κάτι πάει στραβά(ΙΝΚΑ κ.τ.λ.).

• Like 1
Δημοσ.

Ας ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα κυρίως με την εμπειρική μου προσέγγιση μιας και είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και κάποιους μήνες:

1) Δεν υπάρχει Nexus 2014. Το τελευταίο Nexus tablet που έχει κυκλοφορήσει είναι αυτό της "προσφοράς"

2) Στην Ευρώπη ξεκινάει πλέον περί τα 180€ χωρίς τα μεταφορικά. Αν αυτό δεν το κάνει προσφορά τότε ίσως θα συμφωνήσω μαζί σας

3) Αν ισχύει το (2), τότε θα πω πως ακόμα και στα 200€ είναι το καλύτερο vfm που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Με άλλα λόγια ακόμα και μετά από τόσο καιρό κυκλοφορίας του, το συγκεκριμένο tablet έχει πολύ καλό potential το οποίο θα κρατήσει το value του για αρκετό καιρό ακόμα

4) Θα συμφωνήσω πως ενδεχομένως να μην είναι η κατάλληλη περίοδος αγοράς ενός tablet Νexus γιατί σε λίγο καιρό θα έχουμε την παρουσίαση του νέου από τη Google. Κάτι που θα φέρει πτώση στα παλιά μοντέλα ή ενδεχομένως νέα τιμολογιακή πολιτική στο καινούργιο που ίσως να το κάνει καλύτερο vfm από το παλιό. Οπότε όποιος δεν βιάζεται ας περιμένει λίγο

5) Το μέγεθος (7 ίντσες) προσωπικά το αντιπαθούσα μέχρι που έπιασα το συγκεκριμένο tablet στα χέρια μου. Κι εγώ θεωρώ πως οι 8 ίντσες είναι η χρυσή τομή αλλά σίγουρα δεν θεωρώ τις 7 λίγες. Είναι compact όσο χρειάζεται για να το έχεις παντού. Βέβαια είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου

6) Έχω κάνει πολλές επιστροφές στο public και ουδέποτε συνάντησα πρόβλημα. Πολλές φορές μάλιστα, ανταποκρίθηκαν με απόλυτο επαγγελματισμό. Υποθέτω πως η εξυπηρέτηση ίσως να διαφέρει λίγο από τοπικό σε τοπικό κατάστημα αλλά θα υπάρχει μια κοινή πολιτική επιστροφών/αντικαταστάσεων.

• Like 11
Δημοσ.

Public έχω γυρίσει χωρίς πρόβλημα προϊόν. Multirama που είναι υπό διάλυση και έχει μείνει ουσιαστικά μόνο το όνομα δεν θα μου έκανε εντύπωση να έχεις δίκιο. Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ποιο απλή η επικοινωνία με ντόπιο κατάστημα και ποιο πολλά τα όπλα σου αν κάτι πάει στραβά(ΙΝΚΑ κ.τ.λ.).

6) Έχω κάνει πολλές επιστροφές στο public και ουδέποτε συνάντησα πρόβλημα. Πολλές φορές μάλιστα, ανταποκρίθηκαν με απόλυτο επαγγελματισμό. Υποθέτω πως η εξυπηρέτηση ίσως να διαφέρει λίγο από τοπικό σε τοπικό κατάστημα αλλά θα υπάρχει μια κοινή πολιτική επιστροφών/αντικαταστάσεων.

Aς μου επιτρεψετε λοιπον και οι δυο να εχω διαφορετικες εμπειριες απο προσπαθειες επιστροφης προϊοντων στο public και μαλιστα οχι απλα κατι που πχ "δε μου αρεσε" αλλά ειτε ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ προϊοντων που πουλαγαν online ως καινουργια, ειτε ΛΑΘΟΣ προϊοντων (αλλο πηρα αλλο εστειλαν) ειτε .... προϊοντων-"αερα" (ω ναι, πριν κανα 11μηνο πηρα 2 ιδια παιχνιδια, εκοψαν αποδειξη και για τα 2, πληρωσα ΚΑΝΟΝΙΚΑ και τα δυο και... εστειλαν/παρελαβα το ΕΝΑ)!

Σε ολες λοιπον αυτες τις μαλλον ακραιες περιπτωσεις (που θα επρεπε να εξυπηρετηθουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ και με την δεουσα προσοχη), οι οποιες να σημειωσω οτι ολες εγιναν μετα τα τελη του 2012 οταν και καπως "σουλουπωθηκε" το online καταστημα σε σχεση με το απολυτο ΜΠΑΧΑΛΟ που ολοι εδω ξερουν οτι επικρατουσε νωριτερα, αντιμετωπισα τραγικες καθυστερησεις (απο 2+ εβδομαδες μεχρι σχεδον 2 ΜΗΝΕΣ --αυτο 2μηνο ηταν μαλιστα στην περιπτωση που με "εκλεψαν" παραπανω--), αστειες δικαιολογιες (απο το "το ελεγχουμε και περιμενουμε απαντηση" μεχρι και το "ο υπαλληλος λειπει σε διακοπες"!!!) και φυσικα και επιπλεον εξοδα!

Ναι οκ, οι δικες μου εμπειριες οπως και καμιας 50αριας-100 ισως ακομα πελατων (που σιγουρα ειναι περισσοτεροι) με αναλογα θεματα (ή και πολυ ελαφρυτερα αλλά σιγουρα υπαρκτα) με το μαγαζι ΔΕΝ μπορουν να επεκταθουν ξερω γω στις 10αδες χιλιαδες πωλησεις που κανουν. ΟΚ, δεκτο. Για βρειτε μου ποσο ειναι το νουμερο των πελατων που εχουν υποστει οχι τετοια, αλλά στο 5% αυτης της ξεφτιλας "εξυπηρετηση" (για εξοδα μην ψαξετε καν) απο το παραπανω μαγαζακι του εξωτερικου και τα ξαναλεμε...

Δημοσ.
giorginho

Εντάξει αν έχεις τέτοιες εμπειρίες από το εν λόγω κατάστημα, ακόμα και το τελειότερο μαγαζί στον κόσμο να γίνει κάποια στιγμή, θα έχεις άλλη άποψη από τον οποιονδήποτε γράφει ότι "εγώ στην Χ περίπτωση εξυπηρετήθηκα". Φυσιολογικό είναι. Και εγώ για άλλο μαγαζί που έχω άσχημες εμπειρίες και δεν έχω αγοράσει ούτε καρφίτσα τα τελευταία 4-5 χρόνια, παρόλες τις πολύ καλές crazy προσφορές του που παίζουν και συχνά εδώ μέσα, θα σκεφτόμουν τα ίδια με σένα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή τιμή είναι για την Ελληνική αγορά, βέβαια σε tablet Asus Nexus δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα για αγορά από ελληνικό κατάστημα. Η εγγύηση είναι on site και κανένα μαγαζί δεν ασχολείται μαζί σου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, απλά παίρνεις τηλ και έρχεται η courier σπίτι σου για να το στείλουν Τσεχία για έλεγχο. Η όλη διαδικασία μέχρι την επιστροφή συνήθως δεν κρατάει πάνω απο μια βδομάδα. Μάλιστα τα εδώ μαγαζιά όλα μιλάνε για εγγύηση 12 μηνών στα συγκεκριμένα tablet όταν η επίσημη Asus σε καλύπτει κανονικά για 24 μήνες! 

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και προφανως, εκ παραδρομης και βιασύνης τα μοντελα 2012->2013 δεν ξερω πως μου ηρθαν ως "2013-2014". Επιγραμμισα την λαθος γραμμη στο σχετικο ποστ. Mea culpa!

Δεν αλλαζει κατι σε οσα εγραψα όμως, ξαναγραφω την γνωμη μου, όταν κατι πωλειται στα μισα μαγαζια του πλουσιου (με ή χωρις εισαγωγικα) εξωτερικου 180 ευρω (ΜΕ τα μεταφορικα γιατι διαβαζω "χωρις τα μεταφορικα" παραπανω), δεν θα εδινα 200 να το παρω σε μια χωρα που οι αποδοχες εχουν πεσει κατά 35% και αν υπολογισεις και την φορολογηση εχει πεσει το εισοδημα κατά 60%. Δεν μιλαμε για το αν είναι προσφορα για την Ελλαδα και δεν καταλαβαινω 1-2 ποστς που στέκονται σε αυτό απαντωντας υποτίθεται στο μηνυμα μου. Από την αρχη, το πρωτο μου ποστ στο θεμα, όπως και το δευτερο, όπως και αυτό που είναι το τριτο και τελευταιο, λεω ότι η τιμη στην Ελλαδα είναι τσιμπημενη, αρκετα ψηλοτερα από οσο θα επρεπε. Όχι στο μαγαζι του θεματος, αλλα στην Ελλαδα. Οποιος διαφωνει σε αυτό μπορει να το πει. :)

Δημοσ.

Ας ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα κυρίως με την εμπειρική μου προσέγγιση μιας και είμαι κάτοχος της συσκευής εδώ και κάποιους μήνες:

...

5) Το μέγεθος (7 ίντσες) προσωπικά το αντιπαθούσα μέχρι που έπιασα το συγκεκριμένο tablet στα χέρια μου. Κι εγώ θεωρώ πως οι 8 ίντσες είναι η χρυσή τομή αλλά σίγουρα δεν θεωρώ τις 7 λίγες. Είναι compact όσο χρειάζεται για να το έχεις παντού. Βέβαια είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου

Παρομοίως, είμαι κάτοχος και μάλιστα το είχα γυρίσει στο Public γιατί είχα βρει ΕΝΑ (1) καμμένο pixel. Ο υπάλληλος ζορίστηκε να το δει. Χα χα.

Μου το άλλαξαν με τη μία και χωρίς κουβέντα με καινούριο (ήμουν εντός DOA περιόδου). Μόνο και μόνο για αυτό το λόγο αξίζει κάποιος να δώσει και ένα παραπάνω ποσό ... πόσο μάλλον όταν είναι και η χαμηλότερη τιμή στην Ελλάδα. Για εξωτερικό δεν το συζητάμε, θα άλλαζαν ποτέ tablet για καμμένο pixel? Για εμένα είναι προσφορά.

Και το ταμπλετάκι είναι φανταστικό, ότι καλύτερο υπάρχει σε 7-8''. Τέλεια οθόνη, ποιότητα κατασκευής και είναι σφαίρα παντού. Εννοείται κανένα σκάλωμα / κόλλημα / κτλ.

Δημοσ.

Φυσικα θα στο αλλαζαν και στο εξωτερικο. Και δε ασχολιοταν καν με τον λογο που ζητουσες την αλλαγη.

Δημοσ.

Ναι, χρεώνοντας σε -αναλογα το μαγαζι, εφόσον το ένα pixel από τα 2 εκατομμύρια δεν αποτελεί κατασκευαστικό ψεγάδι- τα μεταφορικά και έναν εύλογο χρόνο αναμονής.

Και αν και το καινούριο , κτλ κτλ τα ίδια;

Στο Public, σε 5 λεπτά μου το είχαν αλλάξει και με άφησαν να ανοίξω το καινούριο και να το ελέγξω προσεκτικά εκεί ώστε να είμαι σίγουρος. Δεν το συζητω ότι μια τέτοια ευκολία αξίζει πολύ παραπάνω από 20€...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν το συζητω ότι μια τέτοια ευκολία αξίζει πολύ παραπάνω από 20€...

Αν ρωτήσεις έναν ασφαλιστη θα σου πει ότι αξιζει γυρω στο 1 ευρω. (επειδή δεν είναι φανταζομαι το 99% των nexus με καμενα πιξελς, οποτε παιζει η πιθανοτητα 99% να μην χρειαστείς κατι που με την λογικη αυτου που λες το πληρωνεις 20 ευρω).

[ Περα από αυτό δεν καταλαβα ποια είναι τα 20 ευρω διαφορας για τα οποια μιλας. Τα 200 είναι τιμη για Ελληνα καταναλωτή, τα 180 για πχ Γερμανο. Γιατι να χρεωθει μεταφορικα ο πχ Γερμανος όταν παει να το αλλαξει στο διπλανο του κατάστημα; ]

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το καμμένο pixel το οποίο, ξαναλέω, δεν αποτελεί επίσημα λόγο για DOA (διαβάζω ότι από 3 και πάνω ισχύει επισήμως το DOA) και μπράβο στο Public που μου το άλλαξε χωρίς μισή κουβέντα. Αυτό μου έτυχε εμένα. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο (αν και στο xda έχουν γεμίσει 45 σελίδες για καμμένα pixels και σκόνη κάτω από το γυαλί). Αλλάζει το ποσοστό που αναφέρεις, αλλάζει το ασφαλιστικό ρίσκο, άρα αλλάζει και το ποσό που θα πρότεινε αυτός ο ανύπαρκτος ασφαλιστής.

Επίσης υπάρχει και ο παράγοντας "ψυχική ηρεμία" που δεν μπορεί να κανένας ασφαλιστής να κοστολογήσει και ο οποίος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Όποιος έχει ταλαιπωρηθεί από αγορά από κατάστημα εξωτερικού (και εσωτερικού σκρουτζομάγαζα, κτλ) ξέρει.

Τα 20€ πάνω αναφέρονται στο κάθε κατάστημα εξωτερικού από το οποίο θα μπορούσε να παραγγείλει Έλληνας δυνητικός αγοραστής την ίδια συσκευή με 180€.

Δημοσ.

... να συμπληρώσω και κάτι που δεν αναφέρθηκε και έχει και αυτό την σημασία του! Από το Public μαζεύεις και πόντους, οπότε έχεις και δωροεπιταγές για επόμενες αγορές! Εγώ μιας και ψωνίζω συχνά από εκεί, όλο 15ευρα και 25ευρα μου αφαιρούνται από επόμενες αγορές!

Όσο για το DOA, είμαι και εγώ πολύ ευχαριστημένος με το συγκεκριμένο κατάστημα μιας και έχω γυρίσει πολλά προϊόντα χωρίς αντιρρήσεις ή προβλήματα! ( Τα τελευταία μόνο παραδείγματα, έχω γυρίσει iPad  5 φορές λόγω κίτρινης οθόνης, αλλά και 3 φορές τηλεόραση 55 ιντσών για bleeding ... )   Για ένα 20ρικο διαφορά θα το έπαιρνα και γω από το public για να είμαι ήσυχος! :-)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...