Pa0ki Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Κακο γουστο για το τραγουδι ή για τη σκηνικη παρουσια? Γιατι το τραγουδι τα σπαει. Κακό γούστο επειδή είπες ότι όσα τραγούδια κέρδισαν τα τελευταία 10 χρόνια δεν ακούγονταν καν Τα σπάει η σαχλαμάρα των Lordi και δεν είναι ωραίο το παραπάνω τραγούδι που πόσταρα? Να φανταστείς ότι είμαι και metalhead Όλα είναι υποκειμενικά βέβαια
TEOKOS Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αντικειμενικά ,υποκειμενικά άμα δεν σου σηκώνει κάτι βρε παιδάκι μου .... Μόλις το πρώτο είδα ήθελα να αρχίσω να πέρνω κάμψεις και να διαιωνίσω το είδος μου Κανένα πρόβλημα και με τα μούσια με καλσόν Περί ορέξεως......χωρίς καμιά ειρωνική μομφή (αλήθεια)
mathsrule Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Λοιπόν, θα πω την γνώμη μου αν και είμαι σίγουρος ότι θα διαβάσω χίλια-δυο σχόλια, αλλά ξέρετε που έχω γραμμένες τις απόψεις σας. Αρχικά, να ξεκαθαρίσω ότι σιχαίνομαι όσο δεν πάει το τραγούδι που στείλαμε και ήθελα/περίμενα να πατώσει. Εξεπλάγην που βγήκαμε λίγες θέσεις πιο πάνω, δεν το αξίζαμε (δίχως να θέλω να θίξω τα παιδιά που το τραγούδαγαν). Απλά δεν ήταν στα ακούσματά μου αυτό το είδος μουσικής που τυχαίνει να το μισώ απεριόριστα. Εν συνεχεία, αυτό που με πείραξε πιο πολύ στην φετινή Eurovision ήταν η αντίδραση του κοινού όταν έπαιρνε ψήφους η Ρωσία. Και αυτό για δύο λόγους: 1) Υποτίθεται ότι είναι φεστιβάλ/διαγωνισμός/γιορτή μουσικής και όχι πολιτικής, και αυτά τα δύο δεν πρέπει να εμπλέκονται μεταξύ τους και κρεμάλα σε όσους τα εμπλέκουν, και 2) Ντροπή τους που γιούχαραν διότι δεν νομίζω αυτά τα δύο 17χρονα κοριτσάκια να ευθύνονται για τις πράξεις του Πούτιν ή για οτιδήποτε άλλο. Αντί να τις κάνουν να νιώθουν λίγο πιο άνετα, κάθονταν και γιούχαραν λες και κάποιος τους είχε ορίσει ως κριτές μουσικοπολιτικών δρώμενων. Ας πιάσω, όμως, το θέμα του Κοντσίτου. Ναι, καλά είδατε, του Κοντσίτου, και αυτό επειδή μέχρι να επιλέξει ποιο από τα δύο φύλα θέλει να είναι, για εμένα θα είναι αυτό με το οποίο γεννήθηκε. Θέλει να είναι γυναίκα; Ας κόψει ό,τι προεξέχει, ας αλλάξει τις ορμόνες του κτλ και γενικά ας γίνει το φύλο που θέλει να είναι. Έτσι κι αλλιώς, δεν θυμάμαι το 98' να είχε κανένας θέμα με την Dana. Έτσι όπως έχει αυτός το δικαίωμα να εμφανίζεται με την όποια τραγελαφική εμφάνιση του έρθει στο μυαλό (καλή ώρα σαν την χθεσινοβραδυνή), έτσι κι εγώ και ο οποιοσδήποτε άλλος έχει το δικαίωμα να γελάει με τα χάλια του. Το αστείο είναι ότι άκουσα διάφορες βλακείες του στυλ "Θέλει να περάσει μηνύματα κατά του ρατσισμού" κτλ. Από χιλιάδες ναυτικά μίλια μακρυά κάνει μπαμ ότι την εμφάνιση αυτή την επέλεξε απλά και μόνο για να δημιουργηθεί ντόρος γύρω από το όνομά του. Δημιούργησε αυτή την περσόνα για να δειχτεί, και όποιος δεν μπορεί να το διακρίνει αυτό, μάλλον εθελοτυφλεί. Και στο κάτω-κάτω, το τραγούδι του δεν ήταν και τόσο καλό ώστε να αξίζει την πρώτη θέση. Τέλος, θα ήθελα να σχολιάσω άλλες δύο τραγελαφικές εμφανίσεις που είδα εχθές. Η μία φυσικά είναι αυτή της Πολωνίας. Δεν κάνουμε διαγωνισμό βυζιών, αλλά τραγουδιού. Η άλλη εμφάνιση δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από αυτήν της Γαλλίας. Απλά να ευχαριστήσω τον τυπά με το μακρύ μαλλί που μου χάρισε άφθονο γέλιο. Εν κατακλείδι, αυτό που προτείνω είναι οι επόμενοι διαγωνισμοί να χαρακτηρίζονται από μια σε γενικές γραμμές πιο..... ευπρεπή και σεμνή εμφάνιση, κρατώντας το επίπεδο πιο ψηλά αυξάνοντας παράλληλα την όποια σοβαρότητα και αξία που μπορεί να έχει ένας τέτοιος διαγωνισμός. Και αυτό δεν πάει τόσο στον Κοντσίτο, όσο πάει στην Γαλλία και στα στήθη της Πολωνίας, καθώς επίσης και στο απαράδεκτο κοινό. My 2 cents. 1
adi32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Συμφωνω αλλα η Πολωνια τι σε πειραξε ? Γιουροβυζιων λεγεται ο διαγωνισμος Με προλαβε ο πιο πανω
mathsrule Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν κάνουμε διαγωνισμό βυζιών, αλλά euro vision Συμφωνω αλλα η Πολωνια τι σε πειραξε ? Γιουροβυζιων λεγεται ο διαγωνισμος Με προλαβε ο πιο πανω Απλά και μόνο για να κρατηθεί σχετικά ψηλά τόσο το επίπεδο των διαγωνιζόμενων, όσο και του διαγωνισμού. Λόγω ευπρέπειας, πώς αλλιώς να το πω.
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οπότε με την Αυστρία που την έδιναν ~ 40 μέχρι την Πέμπτη, έπρεπε να είχαν κλείσει όλοι. Eαν εκατομμυρια παιχτες προλαβαν να παιξουν Αυστρια με 40, βεβαια, θα επαθαν ζημια. Αλλα τους μπουκηδες μη τους κλαις. Θα πεσουν εξω μια φορα το χρονο, τις αλλες 364 μερες θα τα κομομησουν χοντρα. Ποιος εδινε 40? Το ελληνικο Στοιχημα εδινε 4,5. Ισως επεσε γραμμη τη Πεμπτη οτι η Τσικιτα θα κερδισει. Βγαίνουν κάτι μήνες πριν και πέφτει ολόκληρο promo. Προφανώς και υπάρχει καιρός για να γίνει μια εκτίμηση. Ο κόσμος σε συνδυασμό με το gimmick που θα σκεφτεί η κάθε χώρα. Δεν είναι δα και τόσο απίστευτο, για να σκέφτεσαι για λέσχες και συνωμοσίες πρέπει να φοράς καπελάκι από αλουμινόχαρτο. Δηλαδη οι εταιριες κανουν γκαλοπ μεταξυ του κοσμου και των μελων των επιτροπων κι ετσι καταλαβαινουν πως να δωσουν τις αποδοσεις τους? Περισσοτερο συνωμοσια θα μου φαινοταν αν οι ευρωπαιοι ψηφιζαν στ αληθεια το αποκρουστικο τραβελι. Θα υποψιαζομουν οτι καποιες αορατες δυναμεις ή ψεκασμοι τους ωθησαν. Κακό γούστο επειδή είπες ότι όσα τραγούδια κέρδισαν τα τελευταία 10 χρόνια δεν ακούγονταν καν Τα σπάει η σαχλαμάρα των Lordi και δεν είναι ωραίο το παραπάνω τραγούδι που πόσταρα? Να φανταστείς ότι είμαι και metalhead Όλα είναι υποκειμενικά βέβαια Απο το 2006 και μετα ολες οι πρωτιες ειναι γτπ. Υπηρχαν πολυ καλυτερα αλλα ηταν αποφασισμενο να κερδισει ενα συγκεκριμενο. Σαχλαμαρα θα ελεγα αυτο που εβαλες, ουτε καν το ακουσα ολο γιατι ηταν ανιαρο, ενω αυτο των lordi εχει ρυθμο και λεει κατι. Εγω δεν ειμαι metalhead, περισσοτερο κλασικη ακουω.
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Eαν εκατομμυρια παιχτες προλαβαν να παιξουν Αυστρια με 40, βεβαια, θα επαθαν ζημια. Αλλα τους μπουκηδες μη τους κλαις. Θα πεσουν εξω μια φορα το χρονο, τις αλλες 364 μερες θα τα κομομησουν χοντρα. Ποιος εδινε 40? Το ελληνικο Στοιχημα εδινε 4,5. Ισως επεσε γραμμη τη Πεμπτη οτι η Τσικιτα θα κερδισει. 35 έδινε ο ΟΠΑΠ (πριν τον ημιτελικό) οπότε επειδή ο ΟΠΑΠ σχεδόν πάντα δίνει μικρότερες αποδόσεις, 40 υπολογίζω κατά μέσο όρο (λογικά υπήρχαν αποδόσεις πάνω από 40).
lefter Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ενα αλλο περιεργο ειναι το πως γινεται ολες (σχεδον) οι χωρες να ψηφιζουν τα ιδια(σχεδον) τραγουδια ? εδω μεταξυ μας να ψηφισουμε αποκλειω να συμφωνησουμε. ολοι το ιδιο γουστο εχουν ? αποκλειεται
silverado Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ενα αλλο περιεργο ειναι το πως γινεται ολες (σχεδον) οι χωρες να ψηφιζουν τα ιδια(σχεδον) τραγουδια ? εδω μεταξυ μας να ψηφισουμε αποκλειω να συμφωνησουμε. ολοι το ιδιο γουστο εχουν ? αποκλειεται Θεωριες συνωμοσιας που μονο στην θεωρια δεν μενουν. Ολα ειναι καραστημενα μεχρι εκει που δεν παει.Διαμορφωνουν προτυπα απο το πουθενα οταν δωθει το πρασινο φως απο επανω.Τα υπολοιπα ειναι καλο χωνευτικο για να παει κατω ποιο ευκολα το μεταλλαγμενο προιον που μας σερβιρουνε.
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 35 έδινε ο ΟΠΑΠ (πριν τον ημιτελικό) οπότε επειδή ο ΟΠΑΠ σχεδόν πάντα δίνει μικρότερες αποδόσεις, 40 υπολογίζω κατά μέσο όρο (λογικά υπήρχαν αποδόσεις πάνω από 40). Και δεν επαιξες να κονομησεις? Ακουσα οτι στις χωρες του ανατολικου μπλοκ ακομα και η λεξη "τρανσεξουαλ" ειναι απαγορευμενη. Παρολ αυτα οι χωρες αυτες ψηφισαν Τσικιτα με 1000. Θεωριες συνωμοσιας που μονο στην θεωρια δεν μενουν. Ολα ειναι καραστημενα μεχρι εκει που δεν παει.Διαμορφωνουν προτυπα απο το πουθενα οταν δωθει το πρασινο φως απο επανω.Τα υπολοιπα ειναι καλο χωνευτικο για να παει κατω ποιο ευκολα το μεταλλαγμενο προιον που μας σερβιρουνε. Ποιος τα διαμορφωνει αυτα τα προτυπα? Πρασινο φως απο που επανω?
TriLoBiTe Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Και δεν επαιξες να κονομησεις? Το γελάς?? Λάθος μου που δεν είχα ακούσει τα κομμάτια από πριν (είχα ακούσει ένα 10λεπτο ποτ πουρί,αλλά με ούτε μισό λεπτό ανά κομμάτι τι να καταλάβεις..) Την Πέμπτη που την άκουσα καλά, λέω εντάξει η μουσάτη είναι ΔΥΝΑΜΗ έχει @@. Ε την Παρασκευή από το 35 πήγε στο 3...
Euclides Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πως κάνουν μωρέ όλοι έτσι? Πρώτη φορά είδαν άντρα με μούσι, χρυσά κοσμήματα και φουστάνι να τραγουδά? Εκκλησία δεν πάνε ποτέ? 1
silverado Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πως κάνουν μωρέ όλοι έτσι? Πρώτη φορά είδαν άντρα με μούσι, χρυσά κοσμήματα και φουστάνι να τραγουδά? Εκκλησία δεν πάνε ποτέ? Ευκαιρια εψαχνες για να πεις την καλη σου την κουβεντα.
thomasG4 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τι συνέβη όμως και τερματίσαμε στην 20η θέση; Όπως δημοσίευσε, η EBU η επιτροπή της Γερμανίας μας έβαλε στην 22η θέση, την ίδια στιγμή που το κοινό μας είχε χαρίσει με τις ψήφους του την 4η –γι’ αυτό λοιπόν δεν πήραμε κανέναν βαθμό από τη συγκεκριμένη χώρα. Παράλληλα στην Πολωνία η επιτροπή μας έδωσε την 23η θέση, ενώ οι τηλεθεατές της την 9. Τέλος στη Ρουμανία οι θέσεις ήταν –πρώτα αναφέρονται οι θέσεις που μας έδωσαν οι επιτροπές και κατόπιν οι θέσεις του κοινού- 20 – 5, στο Βέλγιο 23 – 7, στη Σλοβενία 24 – 10, στην Ελβετία 24 – 9, στην Ολλανδία 24 – 11 και στο Ην. Βασίλειο 14 – 7. http://www.peoplegreece.com/article/eurovision-2014-ti-thesi-tha-eperne-ellada-psifizan-mono-tiletheates/ Υπόψιν στη τελική ψηφοφορία κάθε χώρας μετράει 50% η κριτική επιτροπή και 50% ο κόσμος. Με λίγα λόγια λόγω του θαψίματος απο τις κριτικές επιτροπές κάθε χώρας, καταλήξαμε στη 20η θέση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα