Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ίδια απορία έχω κι εγώ! 

Άντρας που ντύνεται γυναίκα

Mε Α κεφαλαίο. :mrgreen: 

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mένος? Κανένα!

Οι τραβεστή θα τα χουν βάλει μαζί του για γελιοποίηση του τραβεστισμού.

Κατά τα άλλα η Ευρωπη (και μαζί της και εμεις που το παίζουμε σύγχρονοι Ευρωπαίοι), έδειξαν για ακομα μια φορά πως η Γιουροβιζιο δεν ειναι διαγωνισμος ποιοτικου τραγουδιού αλλά ένα καρναβάλι όπου ο καλύτερος καρνάβαλος θα κερδίσει.

Αν ημουν στους υπευθύνους, θα έστελνα την Γωγο Τσαπά του χρόνου να τους κανει "πωπωπωπωπωπ" ή τον Σειρινάκη να παίξει καμια τσόντα τραγουδόντας. Μονο για τέτοια ειναι.

Δημοσ.

Η λεσχη δουλευει σε ολα τα επιπεδα, αφου διαθετει ολα τα μεσα για να μας πεισει οτι ο κοσμος δεχεται το διαφορετικο.

• Like 1
Δημοσ.

Η λεσχη

Bilderberg,Rotar,Illuminatti?

ο κοσμος δεχεται το διαφορετικο.

O κόσμος δεν θα πρέπει να δέχεται το διαφορετικό?

Πρέπει να το τιμωρεί κιόλας?

Δημοσ.

O κόσμος δεν θα πρέπει να δέχεται το διαφορετικό?

Πρέπει να το τιμωρεί κιόλας?

Το διαφορετικο πρεπει να εχει και ορια και να σεβεται και το ιδιο τον κανονα.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο καλλιτεχνης εχει και φωνη, εχει και ενα ποιοτικο τραγουδι στα χερια του.
Ομως ολο το θεμα με το μουσι, ειναι απλως ακομα μια προσπαθεια να μας δειξουν οτι τιποτα δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται με την βαρυτητα που πρεπει να εχει, αλλα  τα παντα πρεπει να εχουν την μορφη καρικατουρας,ευτελισμου και χυδαιοτητας. 
Δημοσ.

Όπως βγάζουν τις αποδόσεις σε κάθε στοίχημα που προσφέρουν. Βασικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάνεις σοβαρά αυτή την ερώτηση.

Περιέργως αυτό δεν είναι και το νόημα του φαβορί, να έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει άρα και μικρότερη απόδοση;

Δεν υπαρχει συσχετιση φιλε μου. Τις ομαδες τις γνωριζουν και ξερουν τι αποδοσεις να βγαλουν. Τα τραγουδια απο που να τα γνωριζουν για να βγαλουν τις σωστες αποδοσεις?

Αυτο ειναι το νοημα του φαβορι, το θεμα ειναι ποιος χρηζει το φαβορι στη eurovision.

Α ρε Αγάθωνα ένα φόρεμα να έβαζες και θα κερδίζαμε

Ο Αγαθωνας τωρα εβγαλε τραγουδι για το μακαριτη αλβανο Καρελι και εκανε εξω φρενων τους ακροδεξιους.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει συσχετιση φιλε μου. Τις ομαδες τις γνωριζουν και ξερουν τι αποδοσεις να βγαλουν. Τα τραγουδια απο που να τα γνωριζουν για να βγαλουν τις σωστες αποδοσεις?

Αυτο ειναι το νοημα του φαβορι, το θεμα ειναι ποιος χρηζει το φαβορι στη eurovision.

Οι ιδιοι που ξερουν να εκμεταλλευονται το οτιδηποτε και να βγαζουν χρημα απο αυτο.

Δημοσ.

Έκλασε το μέταλ και βγήκαν οι Pordi  Lordi

Έχεις κακό γούστο man

Άντρας που ντύνεται γυναίκα

Κακο γουστο για το τραγουδι ή για τη σκηνικη παρουσια? Γιατι το τραγουδι τα σπαει.

Εγω νομιζα οτι ηταν γυναικα που εκανε μεταμοσχευση μουσιου.

Οι ιδιοι που ξερουν να εκμεταλλευονται το οτιδηποτε και να βγαζουν χρημα απο αυτο.

Ναι αλλα αν δε βγαλουν τις σωστες αποδοσεις θα το κλεισουν το μαγαζι.

Στη eurovision βγαζουν τις σωστες αποδοσεις διοτι γνωριζουν εκ των προτερων το νικητη.

Δημοσ.

Ναι αλλα αν δε βγαλουν τις σωστες αποδοσεις θα το κλειθσπυν το μαγαζι.

Στη eurovision βγαζουν τις σωστες αποδσοσειος διοτι γνωριζουν εκ των προτερων το νικητη.

Δεν μπαινουν μεσα γιατι αναλογα με τα πονταρισματα βγαζουν και τον νικητη.

Αυτοι δημιουργουν τα φαβορι, αυτοι οριζουν και τον νικητη.

Δημοσ.

Δεν μπαινουν μεσα γιατι αναλογα με τα πονταρισματα βγαζουν και τον νικητη.

Αυτοι δημιουργουν τα φαβορι, αυτοι οριζουν και τον νικητη.

Αν δωσουν αποδοση 20 στο φαβορι, και αυτο κερδισει, τοτε καταστραφηκαν.

Οταν λες οτι αυτοι δημιουργουν τα φαβορι τοτε προσχωρεις στην αποψη μου περι στησιματος,

Το διαφορετικο πρεπει να εχει και ορια και να σεβεται και το ιδιο τον κανονα.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ο καλλιτεχνης εχει και φωνη, εχει και ενα ποιοτικο τραγουδι στα χερια του.
Ομως ολο το θεμα με το μουσι, ειναι απλως ακομα μια προσπαθεια να μας δειξουν οτι τιποτα δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται με την βαρυτητα που πρεπει να εχει, αλλα  τα παντα πρεπει να εχουν την μορφη καρικατουρας,ευτελισμου και χυδαιοτητας. 

Καλα, δε σημαινει πως οτιδηποτε διαφορετικο απο τα καθιερωμενα κοινωνικα προτυπα ειναι οπωσδηποτε καρικατουρα, ευτελισμος και χυδαιοτητα.

Δημοσ.

Στη eurovision (και γενικώς) βγαζουν τις σωστες αποδοσεις διοτι η δουλειά τους είναι.

fixed

Δημοσ.

Τα τραγουδια απο που να τα γνωριζουν για να βγαλουν τις σωστες αποδοσεις?

Βγαίνουν κάτι μήνες πριν και πέφτει ολόκληρο promo. Προφανώς και υπάρχει καιρός για να γίνει μια εκτίμηση.

Ο κόσμος σε συνδυασμό με το gimmick που θα σκεφτεί η κάθε χώρα. Δεν είναι δα και τόσο απίστευτο, για να σκέφτεσαι για λέσχες και συνωμοσίες πρέπει να φοράς καπελάκι από αλουμινόχαρτο.

Δημοσ.

Αν ημουν στους υπευθύνους, θα έστελνα την Γωγο Τσαπά του χρόνου να τους κανει "πωπωπωπωπωπ" ή τον Σειρινάκη να παίξει καμια τσόντα τραγουδόντας. Μονο για τέτοια ειναι.

Xρειαστηκε να γκουγκλαρω αλλα αξιζε το κοπο.Τα καγκελια ειναι αριστουργημα μπροστα στις γιουροβυζιες.Το δε τραγουδι της μουσιτας για γελια τελειως.

Πάντως (αν και δεν την πρόλαβα την Eurovision γιατί ήμουν έξω) αυτό ήταν το αγαπημένο μου "τραγούδι"

Tι σαχλαμαροτραγουδο ειναι αυτο ?  Καλα που τα βρισκουν ? Γιατι δεν την ονομαζουν τρολοβυζιον ? 

Δημοσ.

Αν δωσουν αποδοση 20 στο φαβορι, και αυτο κερδισει, τοτε καταστραφηκαν.

Οπότε με την Αυστρία που την έδιναν ~ 40 μέχρι την Πέμπτη, έπρεπε να είχαν κλείσει όλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...