Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

#rekt

Εσύ την πιθανότητα να ψηφίζει ο κόσμος βάση στοιχήματος τη σκέφτηκες καθόλου; Μια χρονιά που ήταν φαβορί η Γαλλία όλως τυχαίως έφυγε το 12άρι δώρο.

Μα ολη η δουλεια γιαυτο γινεται. Για το Στοιχημα.

Δηλαδή η επιτροπή μας ψήφισε άλλο, όσοι ψήφισαν από το σπίτι το ίδιο και αποφάσισε ο Κωστάλας (ή όποιος είπε τα αποτελέσματα, μιας και δεν το είδα) να στήσει την ελληνική ψήφο και να πει αυτό που του άρεσε;

Μπααα...

Δεν έχω ιδέα ποιοι ήταν στην επιτροπή, το να ψήφισε ο κόσμος την Αυστρία δε μου φαίνεται παράλογο μιας και αυτοί που ψηφίζουν κυρίως είναι αυτοί που με την ψήφο τους πιστεύουν πως εκφράζονται, οι υπόλοιποι δεν ασχολούνται να ψηφίσουν.

Μετά την τραγουδάρα της Λορίν πάντως 2 χρόνια πριν και το συμπαθητικό τραγούδι της Δανέζας πέρσι επιστρέψαμε στα μέτρια και βαρετά τραγούδια...

Δε ψηφιζει φιλε ουτε η επιτροπη ουτε ο κοσμος. Παρουσιαζουνε ενα αποτελεσμα, αυτο που θελουν.

Σε αληθινα αποτελεσματα η Αυστρια δε θα επαιρνε ουτε τη ψηφο της.

• Like 2
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα ολη η δουλεια γιαυτο γινεται. Για το Στοιχημα.

Δε ψηφιζει φιλε ουτε η επιτροπη ουτε ο κοσμος. Παρουσιαζουνε ενα αποτελεσμα, αυτο που θελουν.

Σε αληθινα αποτελεσματα η Αυστρια δε θα επαιρνε ουτε τη ψηφο της.

Ποιος το παρουσιάζει αυτό το αποτέλεσμα; Δε σου μιλάω γενικά για την ψηφοφορία αλλά για την ελληνική, αν ούτε η επιτροπή ψήφισε την Αυστρία ούτε όσοι ψήφισαν, ποιος αλλοίωσε το αποτέλεσμα;

Δημοσ.

Ποιος το παρουσιάζει αυτό το αποτέλεσμα; Δε σου μιλάω γενικά για την ψηφοφορία αλλά για την ελληνική, αν ούτε η επιτροπή ψήφισε την Αυστρία ούτε όσοι ψήφισαν, ποιος αλλοίωσε το αποτέλεσμα;

Exoυν ετοιμο το αποτελεσμα που θελουν. Τα αλλα, αν υπαρχουν, απλα δε λαμβανονται υποψη.

Τα γραφεια στοιχηματων πως γνωριζουν την απηχηση που θα εχει το καθε κομματι και βγαζουν τις αποδοσεις? Μηπως κανουν γκαλοπ μεταξυ των μελων των επιτροπων και του κοσμου που θα ψηφισει? Περιεργως τα τελευταια χρονια παντα κερδιζει το φαβορι, δηλαδη αυτος που εχει τη μικροτερη αποδοση.

Τοτε αυτο το 2009 επρεπε να βγει πρωτο.

Αυτο ομως το 2006 δικαιως βρηκε πρωτο

• Like 1
Δημοσ.

Τα γραφεια στοιχηματων πως γνωριζουν την απηχηση που θα εχει το καθε κομματι και βγαζουν τις αποδοσεις?

Όπως βγάζουν τις αποδόσεις σε κάθε στοίχημα που προσφέρουν. Βασικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάνεις σοβαρά αυτή την ερώτηση.

Περιεργως τα τελευταια χρονια παντα κερδιζει το φαβορι, δηλαδη αυτος που εχει τη μικροτερη αποδοση.

Περιέργως αυτό δεν είναι και το νόημα του φαβορί, να έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει άρα και μικρότερη απόδοση;

Δημοσ.

Περί Conchita ...FFS είναι μια stage persona. Να θυμίσω αντίστοιχα Ziggy Stardust

Δεν μου πέφτει λόγος αν γουστάρει να φορά 12ποντα και να έχει την τρίχα κάγκελο...το τραγούδι το υποστήριξε 100%.

Και λίγο offtopic

DwGv2PRVj0.gif

QfWWITo.gif

• Like 3
Δημοσ.

Α ρε Αγάθωνα ένα φόρεμα να έβαζες και θα κερδίζαμε

Οχι,με μπουργκα ισως κατι γινοτανε.

Ειδικα αν τα αλλα μελη του συγκροτηματος με τις φουστες τον κοπαναγαν με τα μουσικα οργανα τους.

Δημοσ.

Σαν τραγούδι μου άρεσε. Σαν εμφάνιση σίχαμα.

Η Πολωνία το αντίθετο

Οι δικοί μας με τέτοιο χαζοτραγουδο μόνο με κάνα σουτιέν θα πήγαιναν καλυτερα

Δημοσ.

ρε απιδια πειτε με χαζο αλλα δεν εχω καταλαβει η conchita ειναι αντρας που ντυνεται γυναικεια? εχει κανει αλλαγη φυλλου?

Δημοσ.

Το οτι δε ψηφιζεται ποτε το καλυτερο τραγουδι οπως ειπα ειναι δεδομενο. Μεταλ ξεμεταλ παντως εμενα μου αρεσε γιατι ειχε ρυθμο, ελεγε κατι. Ολα τα υπολοιπα πρωτα των τελευταιων 10 ετων δεν ακουγονται καν.

Έκλασε το μέταλ και βγήκαν οι Pordi  Lordi

Έχεις κακό γούστο man

ρε απιδια πειτε με χαζο αλλα δεν εχω καταλαβει η conchita ειναι αντρας που ντυνεται γυναικεια? εχει κανει αλλαγη φυλλου?

Άντρας που ντύνεται γυναίκα

Δημοσ.

Την ίδια απορία έχω κι εγώ! Πάντως το τραγούδι πιστεύω οτι είναι καλό, όπως και άλλα, που πήγαν όμως χειρότερα. Το δικό μας ήταν κάπως ξεσηκωτικό, αλλά δεν ήταν ούτε ραπ, ούτε κάτι άλλο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...