Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί οι αφορισμοί για τη Eurovision. Μάλλον είστε γκαβοί και δεν είδατε τις lgbt σημαίες που ανέμιζαν μέσα στο στάδιο.

such butthurt

• Like 2
Δημοσ.

Χαλαρα εμπνευστηκαν απο Γωγω Τσαμπα οι Ισλανδοι....κατα τα αλλα αν δεν ειχε το μουσι ο τυπος δεν θα κερδιζε και το ξερουμε ολοι. Καλη φωνη, καλο τραγουδι αλλα πρωτια χωρις μουσι δεν.
Εμενα Σουηδια μου αρεσε και περιμενα οτι θα κερδισει αλλα Eurovision ειναι αυτη...

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν ειναι playback.

Αμφιβαλλω.

Και τη μουσικη ποιος τη κανει? Υπαρχει καποια κρυμμενη αρχηστρα?

Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικοί οι αφορισμοί για τη Eurovision. Μάλλον είστε γκαβοί και δεν είδατε τις lgbt σημαίες που ανέμιζαν μέσα στο στάδιο.

such butthurt

Ποιος την αφορισε, ολοι εδω ειμαστε θετικοι με το πανυγηρι αυτο.

Τι εστι lgbt?

Δημοσ.

Η μουσικη ειναι playback, οι ερμηνειες live....αν τραγουδαγαν ετσι και στο playback οι περισσοτεροι πρεπει να αλλαξουν επαγγελμα.

Δημοσ.

Εμένα περισσότερο μου άρεσαν της λευκορωσίας και της ουγγαρίας.

Όσο για το μούσι, όπως έχουνε πεί πάρα πολλοί, παίχτηκε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι από την αρχή, έβγαλαν το βίντεο σε όλα τα media για να το μάθει ο κόσμος, άρχισε το σούσουρο για το μούσι για τους τρανσέξουαλ άρχισε η γκρίνια από τους δήθεν συντηρητικούς και όλους τους επικρητικούς, όλος ο κόσμος ασχολούταν με αυτό. Αρκετά αρνητικά σχόλια έγιναν και από ξένους, μην το περιορίζουμε μόνο στην Ελλάδα. Όλα αυτά ήταν υπεραρκετά όμως για να βγούν πρώτοι.

Τουλάχιστον για τις υψηλές θέσεις η eurovision πιστεύω οτι έχει πάψει να είναι απρόβλεπτη εδώ και χρόνια, υπάρχουν τρόποι και μέθοδοι, στοιχήματα κτλ και γνωρίζουμε από πρίν ποιοί θα είναι τα απόλυτα φαβορί και γενικά οι πρώτοι 5-6.

Δημοσ.

Αμφιβαλλω.

Και τη μουσικη ποιος τη κανει? Υπαρχει καποια κρυμμενη αρχηστρα?

Ποιος την αφορισε, ολοι εδω ειμαστε θετικοι με το πανυγηρι αυτο.

Τι εστι lgbt?

η μουσικη ειναι τα φωνητικα οχι

Δημοσ.

1 βαθμό στην Πολωνία, 5 στην Ουκρανία και 12άρι στον Αυστριακό με το φόρεμα;
Tελικά στην Ελλάδα μόνο οι Κύπριοι ψηφίζουν στα μουσικά ριάλιτι και οι γκέι στη Γιουροβίζιον.

Άντε και κτηνοβάτες, παιδεραστές κοκ στη συνέχεια,...

• Like 4
Δημοσ.

Το παπαπαπαπα μου θύμισε το ποποποποπο.

Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι απο κει το αντεγραψε ο ισλανδος.

η μουσικη ειναι τα φωνητικα οχι

Σου συνιστω να χρησιμοποιεις στιξη για να γινεσαι κατανοητος. Ειναι ασυναρτητη η γραμμη αυτη.

Παντως τα φωνητικα ειναι αλλο, η μουσικη αλλο και η φωνη του βασικου τραγουδιστη αλλο.

1 βαθμό στην Πολωνία, 5 στην Ουκρανία και 12άρι στον Αυστριακό με το φόρεμα;

Tελικά στην Ελλάδα μόνο οι Κύπριοι ψηφίζουν στα μουσικά ριάλιτι και οι γκέι στη Γιουροβίζιον.

Άντε και κτηνοβάτες, παιδεραστές κοκ στη συνέχεια,...

Σοβαρα θεωρεις οτι οι ελληνες, κοινο και επιτροπη ψηφισαν τον αποκρουστικο αυστριακο με το φορεμα?

Τη πιθανοτητα να ειναι (και παλι) σικε τα αποτελεσματα τη σκεφτηκες καθολου?

Δημοσ.

<p>Για όσους άνοιξαν τώρα το δέκτη τους, το παλικάρι είναι "ο". Η Conchita είναι <a data-ipb='nomediaparse' href='http://en.wikipedia.org/wiki/Conchita_Wurst'>stage persona</a>.</p>

<p> </p>

<p>Ελαιώνας.</p>

Εγώ για να μην μπερδεύω τη/ τον λέω το μούσι.

Τεσπα μπράβο στο μούσι αντε και του χρόνου...

Δημοσ.
Σοβαρα θεωρεις οτι οι ελληνες, κοινο και επιτροπη ψηφισαν τον αποκρουστικο αυστριακο με το φορεμα?

#rekt

Εσύ την πιθανότητα να ψηφίζει ο κόσμος βάση στοιχήματος τη σκέφτηκες καθόλου; Μια χρονιά που ήταν φαβορί η Γαλλία όλως τυχαίως έφυγε το 12άρι δώρο.

Δημοσ.

Δηλαδή η επιτροπή μας ψήφισε άλλο, όσοι ψήφισαν από το σπίτι το ίδιο και αποφάσισε ο Κωστάλας (ή όποιος είπε τα αποτελέσματα, μιας και δεν το είδα) να στήσει την ελληνική ψήφο και να πει αυτό που του άρεσε;

Μπααα...

Δεν έχω ιδέα ποιοι ήταν στην επιτροπή, το να ψήφισε ο κόσμος την Αυστρία δε μου φαίνεται παράλογο μιας και αυτοί που ψηφίζουν κυρίως είναι αυτοί που με την ψήφο τους πιστεύουν πως εκφράζονται, οι υπόλοιποι δεν ασχολούνται να ψηφίσουν.

Μετά την τραγουδάρα της Λορίν πάντως 2 χρόνια πριν και το συμπαθητικό τραγούδι της Δανέζας πέρσι επιστρέψαμε στα μέτρια και βαρετά τραγούδια...

Δημοσ.

Σου συνιστω να χρησιμοποιεις στιξη για να γινεσαι κατανοητος. Ειναι ασυναρτητη η γραμμη αυτη.

Παντως τα φωνητικα ειναι αλλο, η μουσικη αλλο και η φωνη του βασικου τραγουδιστη αλλο.

ασε εχει χαλασει το πλητρολογιο και γραφω με virtual  :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...