Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν έχουμε φτάσει στην 3η σελίδα δε λες'' πρόλαβα'', λες ''έxoυμε δρόμο ακόμα..!''. :Ρ

Συναδελφοι trollers εμφανιστειτε!!! :P

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν εχει κανει αλλαγή φύλου

Τι ξερω οτι δεν εχει κανει εγχειριση, το ακουσα. Αλλα το ερωτημα μου ισχυει, οπως ειπα, ειναι ερωτημα γενικης φυσεως.

Δημοσ.

Ναι, το δικο μας ηταν εντελως χαλια. Αν και οι παρουσιαστες το περιμεναν να παει ψηλα...

Το τραγουδι απο εκεινα τα "τερατα" ηταν πολυ καλο! Ακομα το θυμαμαι.

Μα στην eurovision δεν εχει και μεγαλη σημασια το τραγουδι. Ειναι περισσοτερο το show

Δημοσ.

Σιγουρα δε θα σκασεις? Εγω ανησυχουσα μηπως εχανες τον υπνο σου αποψε.

Και γιατί να σκάσω? Τον ύπνο μου μπορεί και να τον χάσω επειδή έφαγα βαρύ φαγητό.

Δημοσ.

εκανα λαθος και εκρινα την εμφανιση ,ευτηχως ομως ειδα το περιεχομενο τελικα.

Ελα μωρε, πως κανεις ετσι, σιγα την εμφανιση δηλαδη, και τι εγινε. Επειδη εχει ενα μουσακι? ενταξει, κανεις δεν ειναι τελειος. Ολοι εχουμε τα ελαττωματακια μας.

Το περιεχομενο που ειδες ποιο ειναι? Αυτο που εχει στη κυλοτα της εννοεις? :lol:

Δημοσ.

Αρμενια και Φιλανδια μου αρεσαν περισσοτερο απ'ολα τα τραγουδια......αφου δεν βγηκε καποιο απο αυτα να παει να μαμηθει η Κονσουελα/Τσικιτιτα η οπως διαολο τον/την λενε........οσο για το δικος μουσιες μπλε.

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα μου αρεσε η Ουκρανια με εκεινη τη ροδα για ποντικους και η Ισλανδια με το παπαπαπαπαπαπαπαπα.

Δημοσ.

Μα στην eurovision δεν εχει και μεγαλη σημασια το τραγουδι. Ειναι περισσοτερο το show

Τα "τερατα" ειχαν και show και τραγουδι.

Δημοσ.

καλο το τραγουδι των τερατων? ναι αμε για κανα metal club :) τους ψηφισανε γιατι ηταν κατι το πρωτογνωρο..η εμφανιση τους παραξενη...λιγο μυστηριο που δεν τους εβλεπες ποτε χωρις την εμφανιση αυτη κλπ...

οσο για τα drag queens..stage personas και μαλακιες...τρανσεξουαλ ειναι τα ατομα που απλα τυγχανει να ειναι καλλιτεχνες..και βρισκουν ενα καρο ορολογιες για να περιγραψουν το μασκαρεμα τους..

αν ηταν στην φυλης , θα λεγοντουσαν απλα τρανσεξουαλ....

υπαρχει stage persona , αντρας? γυναικα που να ντυνεται αντρας? μπαααα... 

Δημοσ.

δόξα και τιμή σε όποιον την χαίρεται!

θα την χαιρεται κανας μουσατος και θα τριβουν τα μουσια τους...

Nαι.

Η Τσικιτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...