salonika91 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Όταν έχουμε φτάσει στην 3η σελίδα δε λες'' πρόλαβα'', λες ''έxoυμε δρόμο ακόμα..!''. :Ρ Συναδελφοι trollers εμφανιστειτε!!!
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 δεν εχει κανει αλλαγή φύλου Τι ξερω οτι δεν εχει κανει εγχειριση, το ακουσα. Αλλα το ερωτημα μου ισχυει, οπως ειπα, ειναι ερωτημα γενικης φυσεως.
παπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ναι, το δικο μας ηταν εντελως χαλια. Αν και οι παρουσιαστες το περιμεναν να παει ψηλα... Το τραγουδι απο εκεινα τα "τερατα" ηταν πολυ καλο! Ακομα το θυμαμαι. Μα στην eurovision δεν εχει και μεγαλη σημασια το τραγουδι. Ειναι περισσοτερο το show
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σιγουρα δε θα σκασεις? Εγω ανησυχουσα μηπως εχανες τον υπνο σου αποψε. Και γιατί να σκάσω? Τον ύπνο μου μπορεί και να τον χάσω επειδή έφαγα βαρύ φαγητό.
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 εκανα λαθος και εκρινα την εμφανιση ,ευτηχως ομως ειδα το περιεχομενο τελικα. Ελα μωρε, πως κανεις ετσι, σιγα την εμφανιση δηλαδη, και τι εγινε. Επειδη εχει ενα μουσακι? ενταξει, κανεις δεν ειναι τελειος. Ολοι εχουμε τα ελαττωματακια μας. Το περιεχομενο που ειδες ποιο ειναι? Αυτο που εχει στη κυλοτα της εννοεις?
HERTHAN Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αρμενια και Φιλανδια μου αρεσαν περισσοτερο απ'ολα τα τραγουδια......αφου δεν βγηκε καποιο απο αυτα να παει να μαμηθει η Κονσουελα/Τσικιτιτα η οπως διαολο τον/την λενε........οσο για το δικος μουσιες μπλε. 2
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εμενα μου αρεσε η Ουκρανια με εκεινη τη ροδα για ποντικους και η Ισλανδια με το παπαπαπαπαπαπαπαπα.
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μα στην eurovision δεν εχει και μεγαλη σημασια το τραγουδι. Ειναι περισσοτερο το show Τα "τερατα" ειχαν και show και τραγουδι.
mphxths Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 καλο το τραγουδι των τερατων? ναι αμε για κανα metal club τους ψηφισανε γιατι ηταν κατι το πρωτογνωρο..η εμφανιση τους παραξενη...λιγο μυστηριο που δεν τους εβλεπες ποτε χωρις την εμφανιση αυτη κλπ... οσο για τα drag queens..stage personas και μαλακιες...τρανσεξουαλ ειναι τα ατομα που απλα τυγχανει να ειναι καλλιτεχνες..και βρισκουν ενα καρο ορολογιες για να περιγραψουν το μασκαρεμα τους.. αν ηταν στην φυλης , θα λεγοντουσαν απλα τρανσεξουαλ.... υπαρχει stage persona , αντρας? γυναικα που να ντυνεται αντρας? μπαααα...
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ξεχασες την Dana International. Η Dana ηταν τρανσεξουαλ?
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 δόξα και τιμή σε όποιον την χαίρεται! θα την χαιρεται κανας μουσατος και θα τριβουν τα μουσια τους... Nαι. Η Τσικιτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα