Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ότι το τραγούδι ήταν πολύ καλό δε νοιάζει κανέναν φαίνεται, το μουσάκι μόνο. Άνετα πάει για OST σε ταινία james bond πάντως

• Like 1
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια, ειναι δεδομενο οτι τα αποτελεσματα ειναι στημενα. Δεν ειναι δυνατον καθε χρονο να ψηφιζουν ολοι ως τα μπουνια το φαβορι λες και ειναι συνεννοημενοι. Στη πραγματικοτητα εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα. Ασε που τα πρωτα τραγουδια συνηθως δεν ακουγονται. 50% λεει κοινο και 50% επιτροπη. Ολως τυχαιως και φετος η επιτροπη και το κοινο ψηφισαν αναφανδον αυτο το αποκρουστικο τραβελι και το ανιαρο τραγουδι του...

Γιατι δε ψηφισε η Κυπρος?

Δημοσ.

Οχι δεν βγαίνει πάντα το favorite. Υπάρχουν πολλές εταιρείες στοιχημάτων απο τις κλασικές που δέχονται και eurovision νικητή. Παίξτο να κερδίσεις.

Για την Ιστορία τα favorite ήταν η Σουηδία η Αρμενία και αυτό.

ΥΓ τα monsters παλιότερα favorite ε;...άστο.

Όντως η Αρμενία ήταν το πρώτο φαβορί πριν τους ημιτελικούς αλλά μετά την πρόκριση της στον τελικό η Αυστρία ανέβηκε κατακόρυφα.

Δημοσ.

Πάντως (αν και δεν την πρόλαβα την Eurovision γιατί ήμουν έξω) αυτό ήταν το αγαπημένο μου "τραγούδι"

• Like 2
Δημοσ.

Ποιό μένος; 12άρι δώσαμε.

Κάτι ρατσιστές(που τυχαίνει να είναι και εθνικιστές) έχουν λυσάξει...

Εγω πριν κανα μηνα οταν την ειδα πρωτη φορα εκραξα αλλα μετα απο λιγο και αφου ειδα αρκετα βιντεακια αλλαξα γνωμη.

Η φωνη της ηταν καλη το ιδιο και τραγουδι και για την εμφανιση ο καθενας κανει οτι θελει.

Παιδια, ειναι δεδομενο οτι τα αποτελεσματα ειναι στημενα. Δεν ειναι δυνατον καθε χρονο να ψηφιζουν ολοι ως τα μπουνια το φαβορι λες και ειναι συνεννοημενοι. Στη πραγματικοτητα εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα. Ασε που τα πρωτα τραγουδια συνηθως δεν ακουγονται. 50% λεει κοινο και 50% επιτροπη. Ολως τυχαιως φετος η επιτροπη και το κοινο ψηφισαν αναφανδον αυτο το αποκρουστικο τραβελι και το ανιαρο τραγουδι του...

Φετος γιατι δε ψηφισε η Κυπρος?

Δεν ειναι τραβελι αλλα Drug Queen!

Δεν πηρε μερος στον διαγωνισμο.

Δημοσ.

Δεν ειναι τραβελι αλλα Drug Queen!

Ερωτημα γενικης φυσεως.

Μια εγχειρισμενη μπορει να ειναι drug queen?

Δημοσ.

Εγω πριν κανα μηνα οταν την ειδα πρωτη φορα εκραξα αλλα μετα απο λιγο και αφου ειδα αρκετα βιντεακια αλλαξα γνωμη.

Ποτέ μην κρίνεις με την πρώτη αυτιά. Νόμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...