zeniath Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Το ότι το τραγούδι ήταν πολύ καλό δε νοιάζει κανέναν φαίνεται, το μουσάκι μόνο. Άνετα πάει για OST σε ταινία james bond πάντως 1
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Παιδια, ειναι δεδομενο οτι τα αποτελεσματα ειναι στημενα. Δεν ειναι δυνατον καθε χρονο να ψηφιζουν ολοι ως τα μπουνια το φαβορι λες και ειναι συνεννοημενοι. Στη πραγματικοτητα εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα. Ασε που τα πρωτα τραγουδια συνηθως δεν ακουγονται. 50% λεει κοινο και 50% επιτροπη. Ολως τυχαιως και φετος η επιτροπη και το κοινο ψηφισαν αναφανδον αυτο το αποκρουστικο τραβελι και το ανιαρο τραγουδι του... Γιατι δε ψηφισε η Κυπρος?
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οχι δεν βγαίνει πάντα το favorite. Υπάρχουν πολλές εταιρείες στοιχημάτων απο τις κλασικές που δέχονται και eurovision νικητή. Παίξτο να κερδίσεις. Για την Ιστορία τα favorite ήταν η Σουηδία η Αρμενία και αυτό. ΥΓ τα monsters παλιότερα favorite ε;...άστο. Όντως η Αρμενία ήταν το πρώτο φαβορί πριν τους ημιτελικούς αλλά μετά την πρόκριση της στον τελικό η Αυστρία ανέβηκε κατακόρυφα.
zeniath Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πάντως (αν και δεν την πρόλαβα την Eurovision γιατί ήμουν έξω) αυτό ήταν το αγαπημένο μου "τραγούδι" 2
Anorymous Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ποιό μένος; 12άρι δώσαμε. Κάτι ρατσιστές(που τυχαίνει να είναι και εθνικιστές) έχουν λυσάξει... Εγω πριν κανα μηνα οταν την ειδα πρωτη φορα εκραξα αλλα μετα απο λιγο και αφου ειδα αρκετα βιντεακια αλλαξα γνωμη. Η φωνη της ηταν καλη το ιδιο και τραγουδι και για την εμφανιση ο καθενας κανει οτι θελει. Παιδια, ειναι δεδομενο οτι τα αποτελεσματα ειναι στημενα. Δεν ειναι δυνατον καθε χρονο να ψηφιζουν ολοι ως τα μπουνια το φαβορι λες και ειναι συνεννοημενοι. Στη πραγματικοτητα εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα. Ασε που τα πρωτα τραγουδια συνηθως δεν ακουγονται. 50% λεει κοινο και 50% επιτροπη. Ολως τυχαιως φετος η επιτροπη και το κοινο ψηφισαν αναφανδον αυτο το αποκρουστικο τραβελι και το ανιαρο τραγουδι του... Φετος γιατι δε ψηφισε η Κυπρος? Δεν ειναι τραβελι αλλα Drug Queen! Δεν πηρε μερος στον διαγωνισμο.
rus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν ειναι τραβελι αλλα Drug Queen! Ερωτημα γενικης φυσεως. Μια εγχειρισμενη μπορει να ειναι drug queen?
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εγω πριν κανα μηνα οταν την ειδα πρωτη φορα εκραξα αλλα μετα απο λιγο και αφου ειδα αρκετα βιντεακια αλλαξα γνωμη. Ποτέ μην κρίνεις με την πρώτη αυτιά. Νόμος.
winterman Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Απο φωνη.........Μουσαραααα....... Στ διαλα βραδιατικα.....
agrio.imeros Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ερωτημα γενικης φυσεως. Μια εγχειρισμενη μπορει να ειναι drug queen? Queen ... ;;; Τι με θύμισες τώρα ... 2
Anorymous Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ερωτημα γενικης φυσεως. Μια εγχειρισμενη μπορει να ειναι drug queen? δεν εχει κανει αλλαγή φύλου
defacer Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Για όσους άνοιξαν τώρα το δέκτη τους, το παλικάρι είναι "ο". Η Conchita είναι stage persona. Ελαιώνας.
Anorymous Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Drag παιδιά, το drug είναι άλλο! εχεις δικιο λαθος μου
silverado Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Για ακομα μια φορα η Eurovision δικαιολογησε το τι πραγματικα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα