παπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Γιατι πια τοσο μενος για την Κοντσιτα και την eurovision;
Demon13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ποιό μένος; 12άρι δώσαμε. Κάτι ρατσιστές(που τυχαίνει να είναι και εθνικιστές) έχουν λυσάξει...
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εντάξει μωρέ εγώ δεν θα σκάσω κιόλας. Νίκησε και μπράβο της.
παπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ποιό μένος; 12άρι δώσαμε. Κάτι ρατσιστές(που τυχαίνει να είναι και εθνικιστές) έχουν λυσάξει... Τι ποιο μενος; Δες εδω στατους
pap1980 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ωραιο γκομενακι αυτη η Κοντσιτα... Οσο για τη γιουροβυζιον, ολοι ξερουμε οτι οι βαθμολογιες ειναι σικε. Παντα βγαινει το φαβορι και με μεγαλη διαφορα. Εντάξει μωρέ εγώ δεν θα σκάσω κιόλας. Νίκησε και μπράβο της. Σιγουρα δε θα σκασεις? Εγω ανησυχουσα μηπως εχανες τον υπνο σου αποψε.
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Τι ποιο μενος; Δες εδω στατους κοντσιτα.png Πως κότσαρες την Κοντσίτα στα εξπί ρε παπί?
Demon13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ωραιο γκομενακι αυτη η Κοντσιτα... Οσο για τη γιουροβυζιον, ολοι ξερουμε οτι οι βαθμολογιες ειναι σικε. Παντα βγαινει το φαβορι και με μεγαλη διαφορα. Οχι δεν βγαίνει πάντα το favorite. Υπάρχουν πολλές εταιρείες στοιχημάτων απο τις κλασικές που δέχονται και eurovision νικητή. Παίξτο να κερδίσεις. Για την Ιστορία τα favorite ήταν η Σουηδία η Αρμενία και αυτό. ΥΓ τα monsters παλιότερα favorite ε;...άστο.
pap1980 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οχι δεν βγαίνει πάντα το favorite. Υπάρχουν πολλές εταιρείες στοιχημάτων απο τις κλασικές που δέχονται και uerovision νίκητή. Παίξτο να κερδίσεις. Για την Ιστορία τα favorite ήταν η Σουδία η Αρμενία και αυτό. Στο Ελληνικο Παμε Στοιχημα υπηρχαν ιδιες αποδοσεις για Αυστρια και Σουηδια. Ποτε τα τελευταια χρονια δε κερδισε το φαβορι?
παπι Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πως κότσαρες την Κοντσίτα στα εξπί ρε παπί? Το προσεξες ε; Οταν πρεπει να κανεις κατι επαγγελματικα τοτε πρεπει να το κανεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εγώ βλέπω διεθνείς συνωμοσίες που προβάλλουν σκόπιμα non-straight πρότυπα με απώτερο σκοπό να ελέγξουν τον πλυθησμό της γης μπου δου γου φωνάρα έχει
FilipposMD Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Στο Ελληνικο Παμε Στοιχημα υπηρχαν ιδιες αποδοσεις για Αυστρια και Σουηδια. Ποτε τα τελευταια χρονια δε κερδισε το φαβορι? Δηλαδή το να κερδίζει το φαβορί σημαίνει ότι είναι σικέ; Παίζει η Μπάγερν με τον Παναιτωλικό, κερδίζει η Μπάγερν και το συμπέρασμα είναι ότι ήταν σικέ; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δηλαδή το να κερδίζει το φαβορί σημαίνει ότι είναι σικέ; Παίζει η Μπάγερν με τον Παναιτωλικό, κερδίζει η Μπάγερν και το συμπέρασμα είναι ότι ήταν σικέ; Τόσο χάλια ήταν οι άλλοι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα