Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα πριν δεν ειμουν στον υπολογυστη και γυρυσα και ειχα κανει επανεκκηνηση  μονοσ του και εγραφε κατι στην επιλυση ζητηματων για  blue screen ουτε καταλαβα τι επαθε...

Δημοσ.

παιζει ρολο η Θερμοαγώγιμη Πάστα???

καλο ειναι να γινεται που και που μια αλλαγη. στα cpu. στα gpu μονο οταν ληξει η εγγυηση και οταν αρχιζει να ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Μια φορά το τρίμηνο κανά ξεσκόνισμα το κουτί και το τροφοδοτικό με blower δεν κάνει κακό πάντως! Απλά πράγματα και γρήγορα με κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/2957016/Verto-500W.html

Θερμαγωγικές σίγουρα μία φορά κάθε τρία χρόνια χρειάζεται CPU & GPU πάντα με προσοχή φυσικά!

Δημοσ.

πως καταλαβαινεις εαν χρειαζεται τη παστα??? απο αναλογη θερμοκρασια????    εγω το καθαριζω τακτικα βασικα καθε δυο βδομαδες γιατι παρατηρω πολυ σκονη να περνει ο μπροστινος ανεμιστηρας. και τα ρηχνει ολα μεσα..  

Δημοσ.

αμμα ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες. αλλα καλο ειναι να την αλλαξεις καποια στιγμη αν εχεις τελειοσει την εγγυηση σου. για να εχεις ενα προγραμμα οτι ταδε του μηνα πρεπει να ξανααλλαξω.

Δημοσ.

μαλιστα εγω εχω μητρικη και επεξεργαστη απο το 2008 και καλα βλεπω αντεχουν  hp pavillion ηταν ολο το πακετο   μητρικη 10-25 φτανει επεξεργαστης 26-50 με παιχνιδι       πιστευω κατι ειναι

Δημοσ.

Μια χαρά δουλεύει το μηχάνημα. Ενα ξεσκωνισμα και αργότερα οι παστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...