23Optimus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 καλησπερα παιδια.. παρατηρησα αυτο πριν λιγο την ωρα που εβλεπα ενα εργο απλα στο ιντερνετ ο υπολογυστης ηταν απλα μονο με το εργο να παιζει. και ξαφνικα το χρωμα στην εναρξ τη μπαρα δηλαδη εγινε γαλαζιο και ολα επισης των παραθυρων και η θερμοκρασια πηγε απο 33 στο 50 στη καρτα κανω ενα τερματισμο να δω τι παιζει απλα ειχε καπως σκονη μεσα οχι τραγικη αλα ειχε με το ματι αλα το προβλημα ειναι επειδη ζωγραφιζω μεσα στο δωματιο μου με χρωματιστα καρβουνα ειχε παρει απο τι ειδα τη σκονη αυτη μεσακαι επειδη εχω και ανεμιστηρα μπροστα και τραβαει αερα ολα πανε εκει περα λετε να φταει και αυτο με τη σκονη?? τωρα το φυσηξα καπως και ειναι παλι 33 βαθμοι windows 7 ultimate 64 bit motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2) 4 gb ram (3.50 gb διαθεσιμη) seagate baraccuda 7200 rpm 250 gb intel core 2 duo E4500 2.20 ghz ati sapphire 7750 ddr5 1 gb AC 550 W turbo x οθονη samsung syncmaster 940 bw ( 19 inch 1440x900) optical drive Samsung DVD-RW SH-224BB Sata Black Bulk
pesis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 αφου λυθικε το προβλημα τι θελεις να σου απαντησουμε ακριβως? μπορει να εφαγε απλα ενα σκαλωμα απο τα windows η μπορει και απο την σκονη. αν ξανααρχισει το ιδιο θεμα θα το ψαξουμε ξανα. παντως εγω ειχα παρομοια θεματα αλλα με πολυ πιο παλια καρτα power color hd 3870 x2 εκεινη την τεραστια με διπλο επεξεργαστη. εκανα τα παντα, drivers, αλλαγη παστας, δοκιμη σε αλλο υπολογιστη. και καταληξαμε στο τελειωμα της ζωης της. εσυ δεν εισαι παλιος ομως. δες αν το ξανακανει και μιλαμε. εκτος καρτας παρατηρισα οτι δεν βλεπει ολη την ραμ σου. και εισαι 64μπιτος. ψαξε και αυτο το θεματακι.
23Optimus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ναι απλα ηταν περιεργο εδω το λιωνω στα παιχνιδια με τη καρτα να φτανει 50 χειμωνα και καλοκαιρι κοντα 60 τωρα δε ξερω τι σκαλωμα να παθε μπορει να φταιει αυτο με τη σκονη απο τα μολυβοκαρβουνα.. θα επειχιρισω να τα καθαρισω καλα αυριο
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αφου μαλλον το πρόβλημα λύθηκε αυτο που θέλω να συμπληρώσω ειναι καποια στιγμή να βάλεις στο πρόγραμμα την αλλαγή ενος πιο ποιοτικού τροφοδοτικού 1
23Optimus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ναι εχω ενα θεμα εκει βασικα επειδη κοιταω της φωτογραφιες που ζωγραφιζω απο τον υπολογυστη γιαυτο ετσι τον χρειαζομαι.. διμιουργει προβλημα πιστευετε εαν μπαινει μεσα στο κουτι εκτος απο τη κανονικη σκονη και αυτη απο τα μολυβια καρβουνα που χρησιμοποιω?
pesis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τουλαχιστον αν δεν μπορεις να το αποφυγεις δες να καλυψεις ολους τους αεραγωγους με καποιο φιλτρο τυπου καλτσον κατι παρομοιο. αλλα δεν θα δροσιζεται καλα το συστημα. και το αλλο αν δεν κανω λαθος τα μολυβια ειναι ειδος μεταλλου γιαυτο καλυτερα μακρυα απο τα καρβουνα σου. μην ανακατευτουν τα μεταλλα και καει ολο το μηχανημα.
23Optimus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ενταξει παιδια ευχαριστω θα δω τι θα κανω. εβγαλα και τη καρτα απο μεσα να τη καυαρισω μεσα ειχε μαζεψει καπωςπαντος το καλλυμα που ανοιξα σημερα τον μπροστινο ανεμηστηρα ειχε μαζεψει βρωμια απο σκονη και απο τα χρωματα.. δε καταλαβαινω γιατι μαζευει εκει τοσο γρηγορα το καθαριζω και μεσα σε μια βδομαδα γεμιζει παλι και αρα το στελνει και μεσα αυτο. οταν ζωγραφιζω ισως θα απανεργοποιω το μπροστινο ανεμηστηρα ετσι να μητραβαει αερα και ισως αποφυγω να πηγαινει εστω προς τα εκει ..καλα οσο για το θεμα δροσιας δεν εχω θεμα χωρις να κανει τιποτα ο υπολογυστης ολα μεσα σχεδον ειναι κατω κατω απο 40 και 35 βαθμους.. οποτε δ ενομιζω να εχει θεμα... μονο με παιχνιδια ανεβαζουν 50ρια επεξεργαστης και καρτα γραφικωνπαιδες ενας σκληρος δισκος ποσους βαθμους ειναι το φυσιολογικο?? μεχρι 50? τωρα αυτη τη στιγμη ειναι 42
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μια χαρά ειναι οι θερμοκρασίες που λες και στον δίσκο
yanniliki Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αυτο που λες το εχει κανει και σε μενα 3-4 φορες και με τις 2 καρτες που ειχα, την 5770 και την R7 260X, και το εχω προσεξει η θερμοκρασια της καρτας απο 36 βαθμους πηγαινε 55 μετα 43 μετα 50.. εκανε οτι ναναι δηλαδη.. στο δικο μου και η θερμοκρασια του επεξεργαστη εκανε τετοια τρελα εκεινη την στιγμη,, με ενα restart στρωνει... πιο πολυ για κολλημα των windows μου εκανε εμενα παντως
23Optimus Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 κουφο ναι δε βγαζεις ακρη με τα μηχανηματα.. περιεργο παντος και να ανεβασαν τη καρτα γραφικων? αν ηταν apo windows πιο πολυ επεξεργαστης η σκληρος δε θα παθαινε τρελα? τωρα η καρτα γραφικων περιεργο.
TRILOBYTER Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 42 βαθμοι σε σκληρο ειναι αρκετοι παντως. Κανε μονιτορ με hw-monitor δες αν παει παραπανω τοτε θα εχεις προβλημα. Αλλα αν κατσει στους 42 ειναι ενταξει, λιγο παραπανω απο το φυσιολογικο κατα την γνωμη μου (εμενα και στα 2 πισι πανω απο 34 βαθμους δεν πανε οι σκληροι).
scha13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Και πάλι όμως δεν θα έπρεπε να σε αγχώνει και τόσο που πήγε στους 50. Εγώ να δεις τι έπαθα. Άνοιξα το κουτί τις προάλλες και το ξαναέκλεισα χωρίς να δω πως το καλώδιο του πίσω ανεμιστήρα πιάστηκε στο ανεμιστηράκι της GPU. Μετά από μερικά λεπτά η ωράια ευωδία της σιλικόνης μου έσπασε τη μύτη. Άναψα έναν ναργιλε να αποχαρμανιάσω και φορτώνω το HWMonitor. 90 βαθμοί. Dafuq κάνω και σβήνω τα πάντα (όλα). Το braiding του καλωδίου έλιωσε λίγο, όμως η κάρτα ντούρα και σωστή, μπορεί και να την "έστρωσα". Keep calm που λένε και οι ψαρογκόμενες του facebook. Ένας σκληρός μέχρι τους 55-59 χωρίς καθόλου ψύξη είναι στις νορμαλ θερμοκρασίες λειτουργίας. Μετά αρχίζουν τα πανηγύρια...
23Optimus Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 οοο εσυ επαθες χοντρη τρελα μιλαμε.. γιαυο το λογο εγω στο νεο κουτι μου μαζεψα καπως τα καλωδια για να μη υπαρχει θεμα αφου το προλαβες αι δε εγινε και κατι παλι καλα ... στο θεμα το δικο μου απλα αγχωθηκα επειδη η καρτα δουλειε 32 με 35 σε κατασταση ηρεμιας γιαυτο μου κακοφανηκε που πηγε 50 επειδη αυτη η θερμοκρασια σε παιχνιδια που παιζω φτανει εκε ι και με το ζορι να παει 50ρι κιολας και με τις ζεστες καπου τοσο παει και λιγο παραπανω και εγω to hw monitor χρησιμοποιωγια το σκληρο παντος το ψηλοεψαξα και πολλοι λενε οτι οι θερμοκρασια δενε χει θεμα αεν φτανει ακομη και 50 αλλα παιζει και η θερμοκρασια δωματιου πιστευω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα