Millennium Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Ok. Ποια η διαφορά που κάνουν αυτές? Θα μπορούσε να γίνει oc με αυτά τα parts στο μέλλον? Για να μην εμποδίζουν στον χώρο δίπλα στο socket.Φυσικά και μπορείς να κάνεις o/c (αν θες βάλε λίγο καλύτερη ψύκτρα) .Μια χαρά θα είσαι με αυτό το σύστημα για τη χρήση που θες.
Arjuna Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-p-PER.806759 Αυτήν ας πούμε?
Millennium Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Είναι λίγο πιο ήσυχη αλλά σε ψύξη δε τη λες αναβάθμιση.Μείνε σε αυτήν που διάλεξες ή στην themis,διαφορετικά πρέπει να ανέβεις και άλλο στα χρήματα imo.
adtakhs Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-p-PER.806759 Αυτήν ας πούμε? Για καλό κλοκαρισμα θες ακομα καλύτερη !!! Καμιά EREBOSS ας πούμε ή κάποια AEGIR ή κάποια SCYTHE ASHURA. Αν δεν μπορεις δες τουλάχιστον μια με 12άρη ανεμιστήρα, οχι δηλαδή την AIDOS ....
TopGamer Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Για καλό κλοκαρισμα θες ακομα καλύτερη !!! Καμιά EREBOSS ας πούμε ή κάποια AEGIR ή κάποια SCYTHE ASHURA. Αν δεν μπορεις δες τουλάχιστον μια με 12άρη ανεμιστήρα, οχι δηλαδή την AIDOS .... H 212 είναι μια χαρά για oc για αργότερα, έχω δει άτομα να κάνουν ως και 4,7-5 με αυτή τη ψύκτρα
Arjuna Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Για καλό κλοκαρισμα θες ακομα καλύτερη !!! Καμιά EREBOSS ας πούμε ή κάποια AEGIR ή κάποια SCYTHE ASHURA. Αν δεν μπορεις δες τουλάχιστον μια με 12άρη ανεμιστήρα, οχι δηλαδή την AIDOS .... Οπότε μένω στην AIDOS προς το παρόν και αν έρθει η ώρα για κλοκάρισμα ή πάω σε μία από αυτές που προτείνεις ή ακούω την συμβουλή του TopGamer γα την 212.
Millennium Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αν θες να κάνεις καλύτερο oc θα χρειαστεί να πας σε κάτι τέτοιο σαν αυτές που πε ο adtakhs.Είναι ανάλογα και σε τι κομμάτι θα πέσεις, πόσο θα ασχοληθείς και τι στόχο θα βάλεις.Να ξέρεις οτι η themis έχει 5e διαφορά από την aidos και είναι καλύτερη της (και οι 2 συμφέρουν σαν ψύκτρες πάντως απλά αν μπορείς παίρνεις τη themis μεταξύ τους).
Arjuna Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Οπότε πάω για τη themis μικρή η διαφορά όντως.. Για κάρτα γραφικών αν ανέβαινα 20-30 ευρώ υπάρχει κάτι καλύτερο ή είμαι καλυμμένος με αυτήν που έβαλα για premiere και gaming?
Millennium Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν δίνεις τόσα παραπάνω κοιτάς σε R7 265 ή 750 ti.Η πρώτη είναι αρκετά δυνατότερη.
Arjuna Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Για την asus r7 260x διαβάζω άσχημα λόγια σε reviews. Buggy drivers, ασταθής, φριζαρίσματα κτλ..Λέω να κάνω την υπέρβαση στο μπάτζετ που είχα θέσει και να πάω σε αυτήν http://www.e-shop.gr/asus-gtx750ti-oc-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513648 (από τις δύο που μου πρότεινες)Ποια η γνώμη σου?
Millennium Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δεν έχει κάτι η 260Χ.Την έχουν και γνωστοί μου και δεν έχουν κάποιο θέμα. Αστοχίες υλικού,κάποιο λάθος από μεριάς χρήστη,στημένα σχόλια/review ή από trolls ώπου δεν υπάρχει σωστός έλεγχος υπάρχουν για όλα σχεδόν τα μοντέλα των εταιριών γιατί υπάρχουν και trolls,haters κλπ και μιλάμε και για business που παίζονται χρήματα.Η 750 ti που δείχνεις έχει κακή τιμή εκεί.Εγώ ούτε καν θα τη κοιτούσα σε τέτοια τιμή.
Arjuna Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 χμμ οπότε θα είμαι εντάξει με την 260χ. Κάτι τελευταίο να μην σε ζαλίζω συνέχεια. (δεν παίρνεις κάθε μέρα καινούριο σύστημα οπότε καταλαβαίνεις θέλω να είμαι καλυμμένος) Μπορώ εναλλακτικά της GIGABYTE XA-UD3 να πάω σε αυτήν? http://www.e-shop.gr/asus-m5a99x-evo-r20-p-PER.522974 Βλέπω καλό περιβάλλον στα bios και απλούστερες "συνθήκες" για μελλοντικό overclock αλλά είναι και 20ευρώ πάνω..Αξίζει ή μένω όπως έχω?
Millennium Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Η asus είναι καλύτερη συνολικά αλλά και 20-25e ακριβότερη.Και η gigabyte σε καλύπτει αλλά αν θες asus δες και αυτήν http://www.skroutz.gr/s/2355105/Asus-M5A97-EVO-R2-0.html Πάντα (ή σχεδόν πάντα) θα υπάρχει κάτι καλύτερο και ακριβότερο στο hardware οπώτε αν δεν βάλεις έναν φραγμό στα χρήματα και όσο το δυνατόν να κοιτάξεις η επιλογή να συνάδει με τις ανάγκες σου κατά πρώτο λόγο και τα "standards" σου κατά δεύτερο δεν θα μπορέσεις να καταλήξεις στο τι να πάρεις. 1
CheOnWeb Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πάντα (ή σχεδόν πάντα) θα υπάρχει κάτι καλύτερο και ακριβότερο στο hardware οπότε αν δεν βάλεις έναν φραγμό στα χρήματα και όσο το δυνατόν να κοιτάξεις η επιλογή να συνάδει με τις ανάγκες σου κατά πρώτο λόγο και τα "standards" σου κατά δεύτερο δεν θα μπορέσεις να καταλήξεις στο τι να πάρεις. @Arjuna, άκου τον.
Arjuna Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Millennium, on 17 May 2014 - 10:10 PM, said: Πάντα (ή σχεδόν πάντα) θα υπάρχει κάτι καλύτερο και ακριβότερο στο hardware οπότε αν δεν βάλεις έναν φραγμό στα χρήματα και όσο το δυνατόν να κοιτάξεις η επιλογή να συνάδει με τις ανάγκες σου κατά πρώτο λόγο και τα "standards" σου κατά δεύτερο δεν θα μπορέσεις να καταλήξεις στο τι να πάρεις. @Arjuna, άκου τον. Έχεις δίκιο πολύ σωστός!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα