RedHorizon09 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Έχει αγοράσει ένας φίλος ένα λαπτοπ Toshiba, το οποίο ερχόταν με Windows 8 και του έκανε αναβάθμιση στα 8,1. Ρώτησα τον πωλητη στα Media Markt εάν γίνεται να του βάλω τα Windows 7 και μου απάντησε πώς είναι εργοστασιακά κλειδωμένο, μόνο απο 8 και πάνω γίνεται. Θέλω να ρωτήσω αν μου έλεγε βλακείες ή αν ισχύει το ότι δεν γίνεται. Δεν θέλω να ρισκάρω για καμιά ζημιά. Ευχαριστώ!!
arc Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν παίζει να είναι κλειδωμένο με win8. Φτιάχνεις τα recovery dvds και τα αποθηκεύεις κάπου που δεν θα καταστραφούν και δεν θα χαλάσουν Κοιτάς στο site της toshiba αν εχει drivers για win 7. Αν έχει, περνας άφοβα τα win7 Στην περιπτωση που το θέμα δεν στρώνει με τίποτα, χρησιμοποιείς τα recovery και βαζεις πάλι τα 8
RedHorizon09 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οκ αδερφε σε ευχαριστώ θα το τσεκάρω. Δεν πιστεύω να είναι πειραγμένη/κλειδωμένη εργοστασιακά καμία ρύθμιση στα bios ετσι; Απορώ και εγώ γιατί δεν μου το έχουν ξαναπεί.
da-vinci Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 την μερα που τον αγορασα πηρα τηλ στην τοσιμπα ευτυχως τοτε απαντουσαν ,μου ειπαν κανενας περιορισμος δεν υπαρχει να κανεις υποβαθμιση σε win 7 ,εκανα δυο φορες τα recov cds για ασφαλεια,αλλα πραγματικα δεν θα εχεις θεμα ακομα και να παιθει κατι με win 7,το θεμα ειναι να τους βρεις αν γινει κατι πραγμα απιθανομου ειπαν βαλε 7ρια και θα βρει τους οδηγους αυτοματα,δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευουν τετοια ατομα σε εταιριες σαν την τοσιμπα,τα fn πληκτρα ποιος θα τα κανει να δουλεψουν ;;;τοσο ασχετοι ακομα στο σαιτ τους δεν ξεχωριζουν τους καταλληλους οδηγους ανα μοντελο,και φυσικα αν δεν εχει προβλημα ο σερβερ των drivers
RedHorizon09 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Έχω ακούσει και εγώ άτομο από ανάλογη εταιρεία να μου λέει για τους αυτόματους drivers που θα λειτουργεί 100% το pc σου και άκοπα για σένα. Τελος πάντων ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά και θα ενημερώσω αν υπάρξει πρόβλημα.
da-vinci Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 δεν υπαρχει περιπτωση το win update να σου δωσει οδηγους για λειτουργιες fn και γενικα οδηγους σε ενα λαπτοπ και κανενα προγραμμα ευρεσης οδηγων
RedHorizon09 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ναι το ξέρω, όλη η δουλειά γίνεται χειροκίνητα.
da-vinci Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 αν εισαι τυχερος και βρεις τους οδηγους απο τη τοσιμπα και δεν εχει θεματα ο σερβερ http://www.toshiba.eu/innovation/download_drivers_bios.jsp
RedHorizon09 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστώ για το λινκ, με γλύτωσες και από το ψάξιμο μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτε με την toshiba και την υποστηριξή της.
da-vinci Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 σε εμενα θελει 30 drivers οποτε ειναι κουραστικο,δεν εχω το χρονο δηλαδη μη κανεις επαν/ση σε καθε οδηγο,απλα να προσεξεις το Short Model No !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα