Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παράξενο κόλλημα έχεις

έχεις δοκιμάσει κάνα cpu τεστ? εάν όχι δοκίμασε κανένα γιατί αρχίζω να φοβάμαι και για cpu 

να προτείνω ένα clear cmos(reset bios)

εάν αυτό δεν κάνει τπτ τότε ίσως ένα flash στο bios της κάρτας γραφικών να λύσει το πρόβλημα

ποιος ηρθε?  :P ειναι μια sapphire radeon 7770 Ghz edition

οι καινούριες κάρτες γραφικών συνήθως έχουν 2 bios ένα factory default bios κλειδωμένο και ένα άλλο bios ξεκλείδωτο για bios upgrades αυτό λειτουργεί σαν δικλείδα ασφαλείας σε περίπτωση που flashareis και φας κάνα error

κάπου διάβασα ότι η 7770 έχει dual bios και ότι το switch είναι δίπλα από το crossfire αλλά είναι λίγο δυσεύρετο

αλλά πάρε και καμιά άλλη γνώμη επί την ευκαιρια

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειπα να κανω ενα format μιας και βρηκε corrupted files το sfc /scannow και εβαλα και windows 64 bit στην πορεια

μεχρι τωρα δεν εχει κολλησει αλλα μου πεταξε ενα blue screen με τον συνηθη υποπτο, τον driver της amd

να το θεωρησω σιγουρο οτι μιλαμε για hardware προβλημα πλεον?

edit: 2o blue screen. το πρωτο ηταν σε video στο youtube, το 2ο στο vimeo

Δημοσ.

επειδη ειναι σχεδον ιδιο το προβλημα ειπα να μην κανω αλλο ποστ

Χαιρεται παιδια το ιδιο σχεδον προβλημα εχει ενας φιλος μου , εχει i5 3470, z77m d3h, sapphire r9 290 trix , 4 gb ram goldkey, psu corsair tx850, και 2 σκληρους , λοιπον ξεκινησαμε με memtest η μια τεσαρα εβγαλε κατι error και την αφισαμε στην ακρη η αλλη με 12 ωρες δεν εβγαλε καποιο error, τσεκαραμε τους σκληρους με  το hd sentinel , εχουμε βαλει βγαλει τα driver της καρτας απειρες φορες,καναμε test με το prime95 για 3 ωρες(κανενα error), furmark για 40 λεπτα(κανενα error),  καναμε φορματ βαλαμε τα 8.1 και συνεχιζει και βγαζει το ιδιο error (The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.  error id 41).Οταν ειχε τα 7 μετα απο 3-4 συνεχομενα freezarismata ηθελε system restore και καναμε φορματ....

το προβλημα στα 7 ηταν να freezarei τελειως και να κανουμε restart για να επανελθει επισης υπηρχει και ενας ηχος κολλημενος σαν τσιριδα

στα 8 κανει κατεθειαν restart εχουμε καμια ιδεα γιατι εχουμε ξεμεινει εμεις???

Δημοσ.

να το θεωρησω σιγουρο οτι μιλαμε για hardware προβλημα πλεον?

εγώ πάντως το θεωρώ ειδικά εφόσον έπεσε format και δεν το έλυσε το θέμα 

το θέμα είναι να βρεις λίγο το "sweet spot" της κάρτας γραφικών σου ώστε να μην σου πετάει blue screens και να μην freezarei

(εμένα το sweet spot ήταν αλλαγή bios σε downgraded version και μέχρι και rome 2 total war παίζω :-D)

μέχρι να πάρεις καινούρια...

μην νομίζεις και εγώ παθών είμαι

http://www.insomnia.gr/topic/526948-ati-4850-error-open-cl/?do=findComment&comment=53155009

κανε ένα stress test με prime 95 ή AIDA64 Extreme να είμαστε βέβαιοι ότι δεν έχει τπτ ο επεξεργαστής και ram

και στην συνέχεια κατέβασε το Valley Benchmark(η όποιο άλλο θες άπλα το valley είναι ωραίο αισθητικά :-D) και το FluidMark

και πες μας πως συμπεριφέρονται

εάν δεν βαριέσαι δώσε και ένα hd sentinal πάλι 

ps: όταν θα τρέξεις τα τεστ να έχεις το νου σου στις θερμοκρασίες γιατί θα κάνει ζέστη :devil:

παιδιά το error 41 δεν δείχνει το πρόβλημα 

απλά σου λέει ότι το pc σου έκλεισε αναπάντεχα για κάποιο λόγο 

επειδη ειναι σχεδον ιδιο το προβλημα ειπα να μην κανω αλλο ποστ

Χαιρεται παιδια το ιδιο σχεδον προβλημα εχει ενας φιλος μου , εχει i5 3470, z77m d3h, sapphire r9 290 trix , 4 gb ram goldkey, psu corsair tx850, και 2 σκληρους , λοιπον ξεκινησαμε με memtest η μια τεσαρα εβγαλε κατι error και την αφισαμε στην ακρη η αλλη με 12 ωρες δεν εβγαλε καποιο error, τσεκαραμε τους σκληρους με  το hd sentinel , εχουμε βαλει βγαλει τα driver της καρτας απειρες φορες,καναμε test με το prime95 για 3 ωρες(κανενα error), furmark για 40 λεπτα(κανενα error),  καναμε φορματ βαλαμε τα 8.1 και συνεχιζει και βγαζει το ιδιο error (The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.  error id 41).Οταν ειχε τα 7 μετα απο 3-4 συνεχομενα freezarismata ηθελε system restore και καναμε φορματ....

το προβλημα στα 7 ηταν να freezarei τελειως και να κανουμε restart για να επανελθει επισης υπηρχει και ενας ηχος κολλημενος σαν τσιριδα

στα 8 κανει κατεθειαν restart εχουμε καμια ιδεα γιατι εχουμε ξεμεινει εμεις???

επειδή μπορει και να μην είναι το ίδιο πρόβλημα θα σου πρότεινα να κάνεις ξεχωριστό ποστ 

γιατί θα μπλέξουμε και τα μπούτια μας δεν θα θυμόμαστε ποιος έχει το ποιο πρόβλημα :-D

αλλά επί την ευκαιρία κανε και εσύ τα παραπανω

Δημοσ.

μια απλη ενημερωση της καταστασης, χτες ολη μερα δεν ειχα ουτε κολλημα ουτε bsod, οποτε δεν εχω κανει κατι παραπανω προς το παρον

επισης να ευχαριστησω πολυ για τη βοηθεια sirboux

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε ειχα και εγω το προβλημα μολις εκανα φορματ και εβαζα windows 7 καθαρη εγκατασταση πεταγε bsod μολις περναει το service pack 1 μετα δεν ξαναεβγαλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...