zanskou Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Xωρίς να έχει προηγηθεί κάποια ανακοίνωση, έγινε γνωστό πριν από λίγο πως το Facebook απέσυρε δύο από τις μεμονωμένες εφαρμογές που παρείχε για συσκευές με το λειτουργικό σύστημα iOS.Πρόκειται για τις εφαρμογές Poke και Camera οι οποίες είχαν κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο και το Μάΐο του 2012 αντίστοιχα και οι οποίες όπως επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος της εταιρείας δεν ειναι πλέον διαθέσιμες στο App Store, χωρίς ωστόσο να δίνεται κάποια εξήγηση για την απόφαση αυτή. Η Camera είχε κυκλοφορήσει στο App Store λίγους μόλις μήνες μετά της εξαγορά του Instagram από το Facebook και είχε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτό καθώς πέρα από την κοινή χρήση φωτογραφιών επέτρεπε μεταξύ άλλων και την εφαρμογή διαφόρων φίλτρων σε αυτές. Από την άλλη πλευρά, το Poke, το οποίο λέγεται πως δημιουργήθηκε από μια μικρή ομάδα του Facebook μέσα σε 12 ημέρες, επέτρεπε την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών, όπως για παράδειγμα το δημοφιλέστατο Snapchat. Πάντως, η κίνηση αυτή δεν δείχνει να σηματοδοτεί το τέλος της ενασχόλησης του Facebook με τις stand alone εφαρμογές καθώς δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το πασίγνωστο κοινωνικό δίκτυο κυκλοφόρησε το Paper για ανάγνωση ειδήσεων κατά τα πρότυπα του Flipboard. Site: Neowin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjTony Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Η εφαρμογή Camera πιστευω βγηκε διοτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑ Ζ1 να τραβανε φωτογραφιες και να τις μοιραζονται για να βλεπει ποιοτητα ο κοσμος... Ε και λενε μ@λ@κιες θα ανεβαζουνε ? δωστου δρομο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akanthos! Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δε νομίζω να λείψουν σε κανέναν. Και τελείως αν αποσυρθεί ολόκληρη αυτή η εφαρμογή που λέγεται facebook, θα είναι καλύτερο για όσους το χρησιμοποιούν συχνά!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Έχω κλείσει το Facebook μου εδώ και μερικούς μήνες. Ότι καλύτερο έχω κάνει τα τελευταία χρόνια της ζωής μου. Στα τσακίδια και στον αγύριστο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Είτε ξοδεύετε το χρόνο σας σε forums είτε στο fb,το ίδιο πράγμα είναι. Δεν διαφέρουμε από την γκόμενά που ξημεροβραδιαζεται εκεί. Αποδεχτείτε το γεγονός πως ο άνθρωπος χρειάζεται να χαλαρώνει στη ζωή του και να μην είναι συνέχεια στη τσίτα. Ναι, ξερολα υπεράνω χρήστη του insomnia είτε έγραψες ένα σχόλιο εδώ είτε στο fb δεν πρόσφερες τπτ στο πολιτισμό. Είτε σπαταλησες το χρόνο σου σε ορειβασία, παρά πέντε ή πήγες γυμναστήριο να χαζέψεις καμιά γυμναστρια ή σχολιασες στο gazzetta στο fb και έβρισες τον Φελλο κανένας δεν το κατάλαβε, θα παραμείνεις για πάντα ανώνυμος. Καιρός να το αποδεχτείς κι εσύ κι εγώ. 25 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Είτε ξοδεύετε το χρόνο σας σε forums είτε στο fb,το ίδιο πράγμα είναι. Δεν διαφέρουμε από την γκόμενά που ξημεροβραδιαζεται εκεί. Αποδεχτείτε το γεγονός πως ο άνθρωπος χρειάζεται να χαλαρώνει στη ζωή του και να μην είναι συνέχεια στη τσίτα. Ναι, ξερολα υπεράνω χρήστη του insomnia είτε έγραψες ένα σχόλιο εδώ είτε στο fb δεν πρόσφερες τπτ στο πολιτισμό. Είτε σπαταλησες το χρόνο σου σε ορειβασία, παρά πέντε ή πήγες γυμναστήριο να χαζέψεις καμιά γυμναστρια ή σχολιασες στο gazzetta στο fb και έβρισες τον Φελλο κανένας δεν το κατάλαβε, θα παραμείνεις για πάντα ανώνυμος. Καιρός να το αποδεχτείς κι κι εγώ. υπαρχει καμμενος χρονος στο νετ και υπαρχει και ΠΟΛΥ καμμενος χρονος στο νετ. το ατελειωτο σκαλισμα μεσα στις φωτο, στους τοιχους και στα προφιλ ειναι η δευτερη κατηγορια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Χρηστης αυτος που χρησιμοποιεί το νετ για την δουλεια του η για να χαλαρωσει λιγο και για επικοινωνησει με τους πραγματικους του φιλους - χρηστης και αυτος που ξημεροβραδιάζεται πανω απο ενα pc, ενα τηλεφωνο η ενα Tablet ! Η διαφορα τους ειναι οτι ο δευτερος θα σηκωθει μια μερα απο την καρεκλα και θα συνειδητοποιήσει οτι πηγε 50χρονων χωρις να το εχει καταλαβει - χωρις να το εχει ζησει .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 υπαρχει καμμενος χρονος στο νετ και υπαρχει και ΠΟΛΥ καμμενος χρονος στο νετ. το ατελειωτο σκαλισμα μεσα στις φωτο, στους τοιχους και στα προφιλ ειναι η δευτερη κατηγορια. Το Internet προσφέρεται για όλα τα γούστα... ευτυχώς. Έχουμε μια καραμέλα στο στόμα και κράζουμε όλοι το facebook. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να κάνεις facebook. Αν έχουν όλοι οι φίλοι σου και εσύ δεν έχεις δεν είσαι ούτε πιο έξυπνος ούτε πιο μάγκας... απλά δεν σου αρέσει Αλλά ούτε αυτοί που έχουν και τους αρέσει είναι λάχανα... Στο facebook υπάρχουν και ωραίες ομάδες - σελίδες... και άτομα τα οποία προσφέρονται για συζήτηση αλλά και άτομα τα οποία είναι πιο χαζά και από τα λάχανα... Κάτι σαν τον πραγματικό κόσμο. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω... Είτε είσαι στο facebook είτε κάπου αλλού... πάλι χρόνο σπαταλάς... Αλλά είναι δικός σου... και τον κάνεις ότι θέλεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 αμα εισαι και στο fb και στο Insomnia ολη μερα τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgan21 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 αμα εισαι και στο fb και στο Insomnia ολη μερα τι γινεται? Φτιαχνεις και ενα twitter για να τρολαρεις και τις νυχτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλά έκανε ήταν μια βλακεία και μισή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πως θα μάθεις ότι κάποιος δεν έχει Facebook? Θα στο πει ο ίδιος μετά από 5 λεπτά συζήτηση. Πέφτει τρελός ναρκισσισμός και ψώνιο στο facebook..αλλά την αυταρέσκεια που αποπνέουν όσοι λένε την φράση "Δεν έχω facebook" χωρίς να τους ρωτήσει κανείς δεν την φτάνει κανένας. ΥΓ Ίσως μόνο οι χορτοφάγοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Όλα είναι καλά.. Με μέτρο!! Δε λιώνεις στο φουμπου, λιώνεις κάπου αλλού.. Εγώ για να μην τρώω πολύ χρόνο και για να μην ασχολούμαι όταν είμαι έξω από το σπίτι απλά έχω κλείσει τα notifications ( γιατί όσο να ναι μπαίνεις στον πειρασμό να διαβάσεις κάτι όταν έρχεται ) Όταν είμαι σπίτι ανοίγω insomnia FB forums torr και χίλια αλλά 2 τα τσεκάρω ταυτόχρονα και τέλος.. Το μόνο κακό που μου έχει κάνει το FB τόσα χρόνια είναι τα προβλήματα που δημιουργεί με τις κατά καιρούς σχέσεις μου.. Ζήλια από την δική μου ή την άλλη μεριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
intos Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 δεν νομιζω να μας λειψουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelaras52 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ακυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα