paylidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 πρωτη φορά βλέπω τετοιες ασφαλειες σε Ups... Η δεξιά πάντως μου φαίνεται καπως, σαν να ειχε υπερθερμανθει..; ειναι και οι δυο στο κυκλωμα ή εχουν τη μια εφεδρική (σχετικα συνηθισμενο)
kostass__ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 η δευτερη ειναι πασπατεμενη λιγο απο εμενα για να την αφαιρεσω... για αυτο μια μικρη παραμορφωση απο το τσιμπημα αν εννοεις αυτο... και οι δυο κολλημενες πανω ειναι και εμενα μου εκανε εντυπωση οταν της ειδα... edit: τσεκαρε στην φωτο λεει fu1 fu2.
paylidis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 περιμενε καμια ακόμα γνώμη μηπως εχει καποιος άλλος περισσότερες γνώσεις/ιδέες... προσωπικά περίμενα κάτι τετοιο... που αλλάζει στο λεπτό και τέλος...
kostass__ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ναι ρε γαμωτο και εχω τετοιες μερικες... αν δεν μπορεσω να κανω τιποτα μονο στο εξουσιοδοτημενο μπορω να παω η και καπου αλλου σε κανα ηλεκτρονικο να δω τι εχει ψοφησει αραγε? thnx
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Κάποια UPS δε ξεκινάνε χωρίς μπαταρία ή με τελείως νεκρή!!! Οπότε ναι μπορεί απλά να φταίει η μπαταρία. Κι εδώ που τα λέμε μετά από τόσα χρόνια νεκρό, ακόμα και αν δούλευε η μπαταρία τότε, πλέον θα είναι για πέταμα. Πάντως δε νομίζω πως είναι ανάγκη να ψάξεις για 6Ah μπαταρία. Η 7άρα αν χωράει σε μέγεθος (μάλλον ίδια πρέπει να είναι) θα σου κάνει μια χαρά. Τώρα για 9άρα δε ξέρω αν θα αντέχει να την φορτίζει αλλά μου έχουν πει πως όταν κάποιο UPS έχει 7άρα άνετα βάζεις 9άρα. (ίδιο μέγεθος) Κάποιο τροφοδοτικό να δώσεις αντί για μπαταρία δεν έχεις; Πατέντα ξέρω αλλά το έχω κάνει Χωρίς φορτίο φυσικά και χωρίς να είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα του δίνεις 12V αντί για μπαταρία να δεις αν ξεκινάει. Με αυτό τον τρόπο όμως δε μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι λειτουργεί σίγουρα όπως πρέπει, γιατί μπορει να μην φορτίζει την μπαταρία. Πράγμα που θα το δεις αν κουμπώσεις άλλη μπαταρία πάνω και μετρήσεις με πολύμετρο. Προτείνω αν μπορείς να βρεις μια πρόχειρη μπαταριούλα να δοκιμάσεις για να σου λυθεί η απορία τσακ μπαμ. (συνοικιακό μαγαζάκι με υπολογιστές ή ηλεκτρονικά, μπαταρίες αυτοκινήτων/δίκυκλων κλπ, φίλος με UPS ) Και μεγαλύτερη σε Ah να είναι να ξέρεις δε θα σου προκαλέσει πρόβλημα άμεσα με μια δοκιμή. Το πρόβλημα θα παρουσιαστεί σε αρκετή ώρα φόρτιση.
kostass__ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 καλημερες! σε συνοικιακο μαγαζι με υπολογιστές να παω η σε ηλεκτρονικο με τηλεορασεις και τετοια σκεφτομαι... αλλα δεν ξερω αν θα με βοηθησουν κιολας. μετα σκέφτηκα να το πάρω οπως ειναι και να κατεβω κεντρο σε μαγαζι με μπαταριες (μην λεω ονοματα) να τους εξηγησω πως θέλω να αγοράσω την μπαταρια αλλα να την δοκιμάσω αν δουλευει πάνω στο συστημα αλλιως να μην την παρω... θα δεχτούν αραγε? για την 7αρα μπαταρια το λες για πιο φτηνα η για καλυτερα? τωρα οσον αφορα την 6αρα μπαταρία εχω βρει αυτη http://www.batteries.gr/product.asp?catid=4995 και επισης αυτη http://www.batteries.gr/product.asp?catid=3138η οποια είναι και ακριβως το μοντελο που φοραει ηδη... ποια ειναι η σωστη?
.::NikoS::. Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ε φίλε δε μπορούμε να ξέρουμε αν θα σε βοηθήσουν. Τι έχεις να χάσεις με το να κάνεις μία βόλτα και να ρωτήσεις; Εγώ για την 7αρα σου το είπα γιατι νομίζω είναι πιο συνηθισμένη άρα και ευκολότερο να την βρεις. Ότι θες πάρε 1
paylidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 κοιτα κωστα, αν πας σε μαγαζι με μπαταρίες πολυ πιθανό να το κάνουν.. Εκει όμως παρατηρώ οτι έχουν φουσκωμένη την τιμή της μπαταρίας... Δεν εχεις να χασεις κάτι για εμένα... 1
kostass__ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 η 7αρα ειναι και πιο φτηνη γυρω στα δεκα ευρω κιολας, απλα δεν ξερω αν κανει σιγουρα για το συγκεκριμενο μοντελο... αυτη με τα 19 ευρω λεει οτι κανει για το μοντελο (η 6αρα), υπαρχει καπου πιο φτηνα γιωργο λες?
paylidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 απο μια προχειρη ματια που έριξα οχι.. τσεκαρε τις διαστάσεις, αν ειναι ιδιες δεν εχεις πρόβλημα να βάλεις και 7αρα.... Το εχω κάνει σε δικό μου 7αρι που έβαλα 9αρα και δουλευει κανονικά..
kostass__ Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 οποτε θα παω να ρωτησω γιωργο... γιατι η 6αρα ειναι αρκετα πιο ακριβη μωρε για αυτο.
kostass__ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 επειδη ειμαι σχετικα κοντα σε περιοχη που εχει φουλ μαγαζια με μπαταριες αυτοκινητων και μηχανων αν παω εκει πρεπει να πω κατι ιδιαιτερο ξερω γω ειναι για ups (θα με κοιτανε σαν εξωγηινο ) η απλα να τους πω τον τυπο? δηλαδη ενοω οτι αυτες οι μπαταριες ειναι μονο για ups η οχι? σορρυ αν κανω ηλιθια ερωτηση, αλλα δεν ξερω.
kostass__ Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 α οποτε αν ζητησω 12v 7ah μπαταρια μολυβδου πιθανοτατα διαφερει απο αυτη που φοραει το ups? ευχαριστω πολυ, μαλλον θα παω κατα Δη.. μερια,δεν ξερω αν υπαρχει και κανα αλλο κεντρο μπαταριας.
paylidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 α οποτε αν ζητησω 12v 7ah μπαταρια μολυβδου πιθανοτατα διαφερει απο αυτη που φοραει το ups? ευχαριστω πολυ, μαλλον θα παω κατα Δη.. μερια,δεν ξερω αν υπαρχει και κανα αλλο κεντρο μπαταριας. Πολυ πιθανό, δεν ειμαι βεβαιος όμως... ναι πηγαινε σε αυτόν που λες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα