kpapageo1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν στο pc μου έχω 5.1 ηχεία και ενώ στην αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής παίζουν όλα, στο youtube παίζουν μόνο τα μπροστινά δεξιά και αριστερά. Το κεντρικό και τα 2 πίσω δεν ακούγονται καθόλου. Είναι φυσιολογικό αυτό ή μπορώ κάπως να το αλλάξω?
basilis-keza Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Το ειχα και εγω αυτο το προβλημα και δεν γινεται τιποτα :-P τελικα τα γυρισα σε 2.1 πιο πολυ επειδη αλλαξα γραφειο. Αποστολή από το GT-I8160 με τη χρήση Insomnia App
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εμένα ακούγονται ολα εκτος του κεντρικού αλλα τα εχω γυρίσει σε surround μεσα απο τις επιλογές για την κάρτα ήχου (στο δικό της panel)
kpapageo1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Επανέρχομαι για ένα άλλο ερώτημα. Έχω συνδεδεμένο το xbox πάνω στην κάρτα ήχου με 3.5 mm jack για audio, το έχω ρυθμισμένο σαν γραμμή εισόδου, αλλά ο ήχος βγαίνει μόνο από τα αριστερά ηχεία (μπρος κ πίσω), το κεντρικό κ το subwoofer. Από τα δεξιά (και μπρος και πίσω) δεν ακούγεται τίποτα. Καμιά εξήγηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα