Radiant Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Εχω το τάμπλετ του τιτλου και δε μπορώ να βρώ drivers για τα windows. Καμια πρόταση? Ευχαριστώ!
Radiant Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πες ομως και για τι windows θέλεις drivers Καλησπέρα, για windows 7 χρειάζομαι drivers για να δει τη συσκευή(όχι το storage μόνο). Έχω ενεργοποιήσει το USB debuging, βρίσκει το tablet αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω drivers.
Radiant Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Θελω να δει το tablet για να μπορεσω απο το eclipse να τεσταρω καποιες εφαρμογες υπο αναπτυξη.<br><br> Edit: Εννοώ δηλαδή να αναγνωριστεί το λενοβο A1000L-F απο windows και eclipse, ώστε να μπορώ μέσω σύνδεσης usb να τεστάρω apps κατευθείαν στο tablet.
Radiant Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Τελικά βρήκα λύση σήμερα στο xda. Μέσω του προγράμματος pdanet όλα δούλεψαν ρολόι. Άν κάποιος αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα ας δεί τον παρακάτω mini-οδηγό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1983470
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα