thelos257 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας εχω ενα υπολογιστη εδω ο οποιος εχει προβλημα με την καρτα δικτυου του και μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα κατα την εγκατασταση των Drivers: the realtek network controller was not found if deep sleep mode Εχω απενεργοποιηση το deep sleep mode απο την παροχη ενεργιας την ξανα εγκαταστησα αλλα τιποτα και το περιεργο ειναι οτι δεν την δειχνει ουτε στην διαχειριση συσκευων παρα μονο μια αγνωστη συσκευη με ερωτηματικο: Ουτε εδω την εμφανιζει: Εχω συνδεση εξωτερικο USB Wifi για να μπω στο δικτυο οπως βλεπεται ομως ο υπολογιστης αυτος ειναι καποιου πελατη και πρεπει να τον φτιαξω οπως καταλαβενεται. Τι λυσεις εχουμε ; Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καταρχάς πες για ποιον υπολογιστή πρόκεται και σε τι windows , το πρόβλημα αυτο με την κάρτα δικτύου υπήρχε απο πριν ή προέκυψε τωρα ξαφνικά ;
thelos257 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Στις 11/5/2014 στις 7:34 ΠΜ, SPANK είπε Καταρχάς πες για ποιον υπολογιστή πρόκεται και σε τι windows , το πρόβλημα αυτο με την κάρτα δικτύου υπήρχε απο πριν ή προέκυψε τωρα ξαφνικά Απ Από πριν προέκυψε και μου είπε το παιδι να το κάνω φορμάτ και να φτιάξω το πρόβλημα αλλα δεν φτιαχνεται έβαλα τα ελληνικα windows 7 ultimate x64. δεν λέει πληροφορίες συστήματος ούτε στο bios αλλα και ούτε στις πληροιφοριες συστήματος. Είναι Asus το όνομα του κατασκευαστή.
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πρόκειται για laptop ή για σταθερό υπολογιστή ; Βάλε το cpuz και βάλε μια φωτογραφία απο την καρτέλα mainboard μηπως λεει εκει κατι Απλά πρέπει να εχουμε περισσότερα στοιχεία για να δουμε μηπως απλα ειναι θέμα κατάληλων drivers , και drivers φαντάζομαι δεν πέρασες αφου δεν ξέρεις τι ακριβώς ειναι ;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ακολούθησε το 2ο βήμα και πες τα στοιχεία της άγνωστης συσκευής. Vendor και Device έτσι θα μπορέσουν να βρουν τους drivers απο την άγνωστη συσκευή.
thelos257 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Στις 11/5/2014 στις 9:37 ΠΜ, SPANK είπε Πρόκειται για laptop ή για σταθερό υπολογιστή ; Βάλε το cpuz και βάλε μια φωτογραφία απο την καρτέλα mainboard μηπως λεει εκει κατι Απλά πρέπει να εχουμε περισσότερα στοιχεία για να δουμε μηπως απλα ειναι θέμα κατάληλων drivers , και drivers φαντάζομαι δεν πέρασες αφου δεν ξέρεις τι ακριβώς ειναι ; Σταθερό είναι. Έβαλα τα drivers της realtek που υπολόγισα ότι θα ναι τα σωστά αφού οι παραπανω υπολογιστές τα έχουν αυτά.
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Πρέπει αρχικά να βρούμε τι motherboard εχει για να κατεβάσεις drivers (και οχι αυτα που βάζουν τα windows) , κανε αυτο με το cpuz να δούμε τι έχεις
thelos257 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Οριστε παραπανω. ASUS-PC.txtFetching info...
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ωραία δοκίμασε αυτους τους drivers για το lan http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/lan/RTL8112L_V768202009_WIN7.zip, για τους υπόλοιπους drivers αν χρειαστείς υπάρχουν στο επίσημο site http://www.asus.com/Motherboards/M4A785TDM_EVO/HelpDesk_Download/ 1
thelos257 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Στις 11/5/2014 στις 10:13 ΠΜ, SPANK είπε Ωραία δοκίμασε αυτους τους drivers για το lan http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/lan/RTL8112L_V768202009_WIN7.zip, για τους υπόλοιπους drivers αν χρειαστείς υπάρχουν στο επίσημο site http://www.asus.com/Motherboards/M4A785TDM_EVO/HelpDesk_Download/ Λεει εντοπυσμος της καρτας και του καλωδιου Εφερνετ και μετα μου το πεταει αυτο: Εχω ελεξει στην επιπροθεσικη αφαιρεση προγραμματων και το περιεργο ειναι: Αφου μου πεταξε το παραπανω πως γινεται να ειναι εγκαταστημενα τα drivers και να μην δουλευουν ; :/
hablando Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μήπως είναι λάθος driver περασμένος και πρέπει πρώτα να τον ξηλώσεις ? Μπορείς μέσω του hardware id (pid Product Id) να δεις ποιο chipset ακριβώς χρησιμοποιείται ? Εναλλακτικά, αν δε βρεις άκρη, βάζεις νέα κάρτα δικτύου σε μια θύρα pci και απενεργοποιείς την ενσωματωμένη (που ίσως έχει κάποιο ελάττωμα).
thelos257 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Στις 11/5/2014 στις 10:30 ΠΜ, hablando είπε Μήπως είναι λάθος driver περασμένος και πρέπει πρώτα να τον ξηλώσεις ? Μπορείς μέσω του hardware id (pid Product Id) να δεις ποιο chipset ακριβώς χρησιμοποιείται ? Εναλλακτικά, αν δε βρεις άκρη, βάζεις νέα κάρτα δικτύου σε μια θύρα pci και απενεργοποιείς την ενσωματωμένη (που ίσως έχει κάποιο ελάττωμα). Τελικα η αγνωστη συσκευη βρεθηκε και ειναι αυτη εδω: ομως δεν σχετιζεται με την efernet card και αλλο ερωτιματικο δεν υπαρχει αυτο ειναι το περιεργο αρα καταλληλο στο συμπερασμα οτι μαλλον ειναι καμμενη η θυρα efernet σωστα ; Θα τους πω να παρουν ενα usb wifi καλυτερα εε ;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Για δοκίμασε και αυτά ίσως να δουλέψει. Αναφορά σε κείμενο STEP2: Prevent the Ethernet adapter from deep sleep.Go to Start > Click Control PanelChoose System and SecurityClick Device Manager (under System)Open Network Controller properties by:Double-click Network adapters to expand itDouble-click the Realtek Network ControllerTurn off Deep Sleep mode by:Choose the Power Management tabUntick “Allow the computer to turn off this device to save power”
thelos257 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Στις 11/5/2014 στις 11:17 ΠΜ, Χάρης Μυλωνίδης είπε Για δοκίμασε και αυτά ίσως να δουλέψει. Τα δοκίμασα και τίποτα. Τελικά τους είπα να αγοράσουν ένα usb wifi και να κάνουν την δουλεια τους.
SPANK Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μπορεί και να είναι θέμα hardware να μην έχουν σχέση τα windows 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα