Zapee995 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλησπερα! Εδω και καποιες μερες το sidewinder x4 μου εκανε νερα και σημερα αφου αναβοσβηνε ολη μερα σα χρισουγεννιατικο δεντρο, παρεδωσε πνευμα...Στην ουσια δηλαδη δουλευει για 10 δευτερολεπτα και μετα τελος, σε οποιοδηποτε pc και αν το βαλω... Αυτη τη στιγμη, χρησιμοποιω το K120 της logitech το οποιο ειναι ενα απλο πληκτρολογιο που ομως δε με βολευει με τιποτα... Ψαχνω να βρω λοιπον ενα που να ειναι στα μετρα του X4 και μεγαλυτερο, ωστε να πληκτρολογω με ανεση και ταχυτητα..Το πληκτρολογιο προοριζεται για δουλεια γραφειου οποτε αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι η αντοχη..Θα ηθελα να δοκιμασω μηχανικο εφοσον το budget, περιπου 100ευρω (και κατω) το επιτρεπει και αφου πληρει τις παραπανω προυποθεσεις. Απο την αλλη, δε θα με χαλαγε να εχει και φωτισμο οπως το προηγουμενο οπως επισης δε θα με χαλαγε αν ηταν χωρις shortcuts.
palamas Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4321937/Roccat-Ryos-MK.html 1
doctorjim Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλησπέρα Πετράν. Εγώ θα σου πρότεινα κάτι σε Coolermaster όπως το ultimate και το trigger z. Για το δεύτερο υπάρχει και review στον Λάμπη. Βέβαια υπάρχουν και άλλα μηχανικά όπως κάποια corsair (εγω ζαχαρώνω το κ65 της corsair μικρό,αλουμινένια κατασκευή αλλά tenkeyless). Αυτά τα ολίγα από μένα :-P :-P. Ps sorry που δεν έστειλα links αλλα είμαι από κινητό) 1
Zapee995 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ωραιο φαινεται το Roccat αλλα ειναι τεραστιο στο καθετο..Και πιστευω δεν θα βολεψει αν και αρκετα φαρδυ..Απο την αλλη το K65 μοιαζει ιδανικο αλλα μονο αν ειχε το αριθμιτικο δεξια.. Τα coolermaster τι διαφορες εχουν στο σκρουτζ?? Stealth utlimate κλπ..??
doctorjim Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλημέρα Πέτρο. Το ultimate έχει τρία διαφορετικά switches ανάλογα τα γούστα. Έχει μπλέ (καλοί διακόπτες για typing περισσότερο αλλά και για gaming, αρνητικό για κάποιος ο θόρυβος κλικ κλικ που έχουν) , καφέ (για πολλούς οι ποιο all around χρήση, με λιγοστό θόρυβο και πολλή καλή αίσθηση και για typing και για gaming) και τέλος οι κόκκινοι διακόπτες (oι οποίοι θεωρούνται οι πιο καλοί για gaming και έχουν απειροελάχιστο θόρυβο λόγο της μικρότερης πίεσης που ζητούν 40γρ) . Τώρα δεν ξέρω ποιον από όλους έχει το κάθε κατάστημα αλλά μπορείς να ρωτήσεις. Όσον αφορά το trigger z έχει καφέ διακόπτες, έχει rist rest, macro keys για μακροεντολές και fully white backlighting. Επίσης, δεν σου κάνει κόπος κοίτα αυτό το review που λέει τα πάντα για το πληκτρολόγιο. Αυτά από εμένα ελπίζω να μην σε κούρασα.
Zapee995 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Guys χρειαζομαι τη βοηθεια σας! Τελικα αγορασα το trigger z, το εβαλα πριν λιγο στο pc και περασα το software...Δε μπορω με τιποτα να ενεργοποιησω το backlight και το FN button δειχνει να μη δουλευει...κανω κατι λαθος??
doctorjim Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Πέτρο καταρχήν μεγιά το θυρίο. Για τα leds από ότι ξέρω ανάβουν με το δεξί FN + F4(?)...αλλά κοίτα στο πίσω μέρος του board έχει κάτι σαν switch κοίτα το λίγο...
kostass__ Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 παιδια καλημερα, ας μην ανοιγω νεο θεμα για κατι που θελει μαλλον δυο τρεις απαντησεις. θελω να παρω ενα ασυρματο πληκτρολογιο για να εχω συνδεδεμενο το laptop στην τηλεοραση και να καθομαι μακρια. η χρηση του απλουστατη (για να γραφω στο insomnia!! ) εχω δει αυτο που ειναι και διακριτικο https://www.skroutz.gr/s/386270/Logitech-K230.html το εχει κανεις για εντυπωσεις?
Haris San Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 https://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html
kostass__ Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Εμ για αυτό δε κάνουν και hijack. σωστος, μα για μια απλη ερωτηση για ενα πληκτρολογιο για τελειως χαλαρη χρηση που θα εξαντληθει σε μερικες απαντησεις θεωρησα οτι ειναι δωρον αδωρον να ανοιξω νεο θεμα. επισης εψαξα και βρηκα ενα θεμα που να μην αναφερει την λεξη gaming για να μην μπερδευτει κανεις. και τελος θεωρω πως απο την στιγμη που απαντα καποιος αυτο προυποθετει την αναγνωση του τελευταιου μηνυματος απο την στιγμη που αυτο ειναι επειτα απο καιρο. δεν εγινε hijack σε ενα θεμα που τρεχει αλλα σε ενα που εχει μεινει ανενεργο 2 μηνες...
Haris San Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Για να μην παρεξηγουμαστε εγω το cm storm το προτεινα στον TS και οχι σε σενα!Νομιζω ηταν προφανες..
kostass__ Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Για να μην παρεξηγουμαστε εγω το cm storm το προτεινα στον TS και οχι σε σενα!Νομιζω ηταν προφανες.. καμια παρεξηγηση χαρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα