Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τη ακριβως εχουν sony

Αφου τα θες συγκεκριμενα εχουν τραγικες οθονες,τραγικες καμερες για σονυ,το χειροτερο σερβις(arvato) και συγκεκριμενα οσα ανεφερες κατωτερο hardware απο αυτα που σου προταθηκαν

• Like 1
Δημοσ.

Εχω παρει 3 sony κινητα γιατι ειχα και εγω ενα κολλημα σαν εσενα και ειμαι πλυ απογοιτευμενος.. Μπορει ξαφνικα ακομα και απο τον πρωτο μηνα να σ εμφανισει προβλημα να αργει να κολαει και αλλα.. Εγω δεν τα εμπιστευομαι πλεον καθολου τωρα τα κινητα που σου προτεινουν ειναι τα καλυτερα στην κατηγορια τους οποτε παρε ενα Nexus να νιωσεις και μην ακους αυτα που λενε οτι και καλα lg η πιο σαπια μαρκα που κυκλοφορει ειναι προκαταληψη. Τωρα κανε οτι θες εσυ..

Δημοσ.

όπως σε όλες τις εταιρείες έχουν βγει προβληματικά κινητά από κάθε εταιρεία . Η sony έχει βγάλει και κινητά όπως το Ζ2 που ακούγονται τα καλύτερα στα reviews . στην δικά σου λεφτά θα έπαιρνα ή το nexus 5 ή το Z1 compact

Δημοσ.

όπως σε όλες τις εταιρείες έχουν βγει προβληματικά κινητά από κάθε εταιρεία . Η sony έχει βγάλει και κινητά όπως το Ζ2 που ακούγονται τα καλύτερα στα reviews . στην δικά σου λεφτά θα έπαιρνα ή το nexus 5 ή το Z1 compact

Z1 COMPACT?? Γι'αυτο ειδικα μονο κακες κριτικες υπαρχουν.Η σονυ ισως το μονο αξιολογο smartphone που εχει βγαλει να ειναι το Z2.Xperia Z,Z1,Z1 C και αλλα πολλα ολα ηταν αποτυχιες και μιλαμε για ναυαρχιδες οχι mid range συσκευες.Προσωπικα βλεποντας τα ΗTC One,G2 και τις σειρες Galaxy και Nexus αν οχι ολες,σχεδον ολες οι συσκευες τους ηταν πετυχημενες

Δημοσ.

Με απλα λογια τα μονο κινητα της Sony που αξιζουν ειναι αυτα τα πανακριβα με 500€ ++

Ολα τα υπολοιπα εχουν ημερομηνια ληξης κατα την γνωμη μου

Δημοσ.

Αν φτασεις να δινεις 500Ε ++ σαφως εχεις καλυτερες επιλογες απο τα sony

Σε καθε περιπτωση μεχρι να αλλαξουν σερβις δεν ειναι να παιρνεις τιποτα απο αυτους

Δημοσ.

Μετα την επιλογη κινητου, θα ειναι ωραιο και κατι τετοιο για τη δουλεια που το θελεις.

http://www.skroutz.gr/c/587/diafora-aksesouar-kinhths.html?keyphrase=samsung+gamepad

Στην ουσια το κανεις φορητη κονσολα.

με ποια κινητα ειναι συμβατα

στο gogadget εχει καλες Αξιολογήσεις στα sony xperia z z1

Δημοσ.

Κοιταξε αδερφε,εγω προσωπικα και οι περισσοτεροι που προσφερουν τις γνωσεις τους και βοηθανε τους αλλους εδω μεσα ασχολουμαστε αρκετα με το αντικειμενο και εχουμε δουλεψει σχεδον ολες τις συσκευες για τις οποιες εκφερουμε γνωμη.Ρωτησες για τα xperia και σου ειπαμε οτι δεν αξιζουν.Οι συσκευες που σου προταθηκαν ειναι βαση αντικειμενικοτητας καλυτερες.Ο μονος τομεας που ειναι υποκειμενικος ειναι η εμφανιση στην οποια δεν αναφερθηκε κανεις.Αν παρολα αυτα εξακολουθεις να θες να παρεις xperia παρτο,κουμαντο στη τσεπη σου κανεις μονο εσυ

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά αν έχεις αποφασίσει ήδη τι θα πάρεις δεν είναι ανάγκη να ρωτάς τις γνώμες των άλλων. Στην ουσία το κάνεις μόνο για να ακούσεις την επιβεβαίωση ότι όντως είναι καλό αυτό που θέλεις να πάρεις. Αν ακούσεις το αντίθετο στραβώνεις λίγο αλλά επιμένεις και το παίρνεις! :P  Γενικά το λέω αυτό, όχι μόνο για το φίλο που άνοιξε το συγκεκριμένο τόπικ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To z1 ειναι αισθητα μεγαλυτερο σε διαστασεις(ειναι και αισθητα βαρυτερο) , παρολο που εχει μικροτερη 5.0" οθονη εναντι 5.2" οθονης του lg g2 :

Sony-Xperia-Z1-vs-LG-G2-001.jpg

Επισης το z1 εχει χειροτερη οθονη με ξεθωριασμενα χρωματα:

sony-xperia-z1-vs-lg-g2-8.jpg

Sony-Xperia-Z1-vs.-LG-G2-Display.jpg

sony-xperia-z1-vs-lg-g2-2.jpg

που ειδικα υπο γωνια ειναι πολυ χειροτερη(το z1 ειναι το δεξι κινητο και δειχνουν την ιδια σελιδα, αλλα στο z1 δεν μπορεις να ξεχωρισεις τιποτα λογω κακης οθονης):

lg-g2-sony-xperia-z1-10.JPG

Το lg g2 παροτι ειναι καλυτερο κινητο ειναι μαλιστα φθηνοτερο απο το z1 (που λογω οτι δεν πηγαινε καλα , βγηκε o αντικαταστατης του, z2, μολις 5 μηνες αργοτερα και τουλαχιστον διορθωσε τα μεγαλα προβληματα της οθονης).

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...