thiva7 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλησπερα. υπαρχει κανα καλο σιτε ελληνικο για να μαθω Php? ξερω καπια βασικα πραματα και θα ηθελα να εξελιχθώ και αλλο . Ευχαριστω
theodoros8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Νομίζω πως τα αγγλικά ειναι μονόδρομος ώστε οταν κόλλας κάπου να μπορει να το διατυπώσεις με απλα αγγλικά στο stackoverflow. Θα με ρωτήσεις γιατι εκει συγκεκριμένα; Γιατι εκει κατα 99% θα παρει απάντηση/λύση. Sent from my iPhone using Insomnia
thiva7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 ευχαριστω για την απαντηση....αποφασησα να βρω εναν "επαγγελματια " για να με βοηθησει. βρηκα εναν και θα μου κανει μαθηματα μεσο σκαιπ. ειναι αξιοπιστο αυτο? η θα κλαιω τα λεφτα μου?
Moderators Kercyn Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν τον ξέρουμε για να σου πούμε αν είναι αξιόπιστο. Άμα ο άνθρωπος γνωρίζει και έχει μεταδοτικότητα θα μάθεις, αν δεν τον ενδιαφέρει και κάνει τσαπατσουλιές θα κλαις τα λεφτά σου. Το πιο σημαντικό είναι να εξασκηθείς και μόνος σου, γιατί ό,τι και να σου πει δεν έχει νόημα άμα δεν το δοκιμάσεις κι εσύ. 1
thiva7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν τον ξέρουμε για να σου πούμε αν είναι αξιόπιστο. Άμα ο άνθρωπος γνωρίζει και έχει μεταδοτικότητα θα μάθεις, αν δεν τον ενδιαφέρει και κάνει τσαπατσουλιές θα κλαις τα λεφτά σου. Το πιο σημαντικό είναι να εξασκηθείς και μόνος σου, γιατί ό,τι και να σου πει δεν έχει νόημα άμα δεν το δοκιμάσεις κι εσύ. Ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο εννοειτε, πρωτα πρεπει να εχω θεληση και ορεξη, νιωθω να τα εχω και τα δυο, απλα εχω μια αμφιβολία για την επιλογη του "δασκαλου" μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα