Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

υπαρχει κανα καλο σιτε ελληνικο για να μαθω Php?

ξερω καπια βασικα πραματα και θα ηθελα να εξελιχθώ και αλλο .

Ευχαριστω

Δημοσ.

Νομίζω πως τα αγγλικά ειναι μονόδρομος ώστε οταν κόλλας κάπου να μπορει να το διατυπώσεις με απλα αγγλικά στο stackoverflow. Θα με ρωτήσεις γιατι εκει συγκεκριμένα; Γιατι εκει κατα 99% θα παρει απάντηση/λύση.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση....αποφασησα να βρω εναν "επαγγελματια " για να με βοηθησει. βρηκα εναν και θα μου κανει μαθηματα μεσο σκαιπ.

ειναι αξιοπιστο αυτο? η θα κλαιω τα λεφτα μου?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν τον ξέρουμε για να σου πούμε αν είναι αξιόπιστο. Άμα ο άνθρωπος γνωρίζει και έχει μεταδοτικότητα θα μάθεις, αν δεν τον ενδιαφέρει και κάνει τσαπατσουλιές θα κλαις τα λεφτά σου. Το πιο σημαντικό είναι να εξασκηθείς και μόνος σου, γιατί ό,τι και να σου πει δεν έχει νόημα άμα δεν το δοκιμάσεις κι εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τον ξέρουμε για να σου πούμε αν είναι αξιόπιστο. Άμα ο άνθρωπος γνωρίζει και έχει μεταδοτικότητα θα μάθεις, αν δεν τον ενδιαφέρει και κάνει τσαπατσουλιές θα κλαις τα λεφτά σου. Το πιο σημαντικό είναι να εξασκηθείς και μόνος σου, γιατί ό,τι και να σου πει δεν έχει νόημα άμα δεν το δοκιμάσεις κι εσύ.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Αυτο εννοειτε, πρωτα πρεπει να εχω θεληση και ορεξη, νιωθω να τα εχω και τα δυο, απλα εχω μια αμφιβολία για την επιλογη του "δασκαλου" μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...