te0ne Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ θελω την αποψη σας για το προσωπικο μου SITΕ.Το SITE ειναι γραμμενο σε HTML CSS JAVASCRIPT και τρεχει πανω σε CUSTOM CMS γραμμενο σε PHP. Mεσα υπαρχουν και καποιες ακομη δουλειες καποιεσ απο τισ οποιες ειναι Under Constraction! ΤΟ Site: WEBSITE Επεξ/σία 10 Μαΐου 2014 από te0ne
XPHSTOS_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μου αρέσει... εκτός από το footer...Παρα είναι too much για ένα τόσο ωραίο Minimal σχεδιασμό...
Xenobius Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Θα συμφωνήσω για το Footer, όπως επίσης και για το contact form (λίγο μεγάλο το submit button). Κατα τα άλλα καλά το πας, θα περιμένω και τα updates σου.
ntellos Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Από πλευράς εμφάνισης είναι πολύ ωραίο αν διορθώσεις αυτά που προείπαν οι παραπάνω insomniacs. Προσωπικά δεν βρίσκω κάποιου είδους content management για να μπορώ να το κρίνω ως cms.
te0ne Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 το cms το τρεχει απλα και μονο για ευκολο ανεβασμα της φωτο για προεπισκοπιση του website και το url και το description..
slevinkelevra Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ελα Θοδωρης, καλη φαση, ωραιο site, αλλα σορυ που θα δωσω ασχημα νεα. Ειναι responsive απ οτι καταλαβα, αλλα για καποιο λογο δικο του, στο portfolio, οι εικονες ξεφευγουν (τσεκαρε το συνημμενο) Για να εχεις απλα κ γρηγορα responsive εικονες, ας ειναι καλα ο Site: Ethan Αυτα Big ups brotha!
k_b Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ θελω την αποψη σας για το προσωπικο μου SITΕ.Το SITE ειναι γραμμενο σε HTML CSS JAVASCRIPT και τρεχει πανω σε CUSTOM CMS γραμμενο σε PHP. Mεσα υπαρχουν και καποιες ακομη δουλειες καποιεσ απο τισ οποιες ειναι Under Constraction! ΤΟ Site: WEBSITE
mixalisSt Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ θελω την αποψη σας για το προσωπικο μου SITΕ.Το SITE ειναι γραμμενο σε HTML CSS JAVASCRIPT και τρεχει πανω σε CUSTOM CMS γραμμενο σε PHP. Mεσα υπαρχουν και καποιες ακομη δουλειες καποιεσ απο τισ οποιες ειναι Under Constraction! ΤΟ Site: WEBSITE Νομίζω ότι η φόρμα επικοινωνίας σου δεν εμφανίζει με καλό τρόπο τα errors. Δηλαδή πας τον χρήστη σε άλλη σελίδα php, αλλά αυτό είναι κουραστικό. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις javascript για να ελέγξεις αν είναι σωστά συμπληρωμένα τα πεδία πριν το submit και να εμφανίζεις το κατάλληλο κείμενο στον χρήστη. Ένα βασικό τμήμα κώδικα που θα χρειαστείς είναι το: <form .... onsubmit='return onSubmitFunction()'> ..... </form>. Όπου onSubmitFunction() μία δικιά σου μέθοδος.
Xenobius Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Νομίζω ότι η φόρμα επικοινωνίας σου δεν εμφανίζει με καλό τρόπο τα errors. Δηλαδή πας τον χρήστη σε άλλη σελίδα php, αλλά αυτό είναι κουραστικό. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις javascript για να ελέγξεις αν είναι σωστά συμπληρωμένα τα πεδία πριν το submit και να εμφανίζεις το κατάλληλο κείμενο στον χρήστη. Ένα βασικό τμήμα κώδικα που θα χρειαστείς είναι το: <form .... onsubmit='return onSubmitFunction()'> ..... </form>. Όπου onSubmitFunction() μία δικιά σου μέθοδος. Θα μπορούσε στο action να έχει την ίδια σελίδα (πχ index.php) όπου αν η $_POST είναι isset να κάνει και πάλι δουλειά.
te0ne Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ παίδες με την πρώτη ευκαιρία θα το διορθώσω!!! οποιοσδήποτε άλλως βρει κάτι ας το επισημάνει!
antzen Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Οπως ανεφερε και ο slevinkelevra, το portfolio δεν ειναι responsive. Ειδα οτι χρησιμοποιεις table σε αυτο το section. Τα tables ειναι απο τα πιο δυσκολα tags της html για responsive. Δοκιμασε βαλεις τα divakia σε λιστα και να δωσεις float, ή με Site: media queries να αλλαξεις το μεγεθος αναλογα με το width. Παντως ειναι πολυ ομορφο και λιτο, καλη επιλογη χρωματων και layout!
slevinkelevra Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Για εικονες (αλλα και για ολοκληρα divs) μπορει να κανει το εξης απλο, ειχα δωσει το Site: λινκ κ πριν Αμα επειμενει να εχει table , μπορει να το κανει responsive με τη βοηθεια των δικών μας απο Site: εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα