Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ θελω την αποψη σας για το προσωπικο μου SITΕ.Το SITE ειναι γραμμενο σε HTML CSS JAVASCRIPT και τρεχει πανω σε  CUSTOM CMS γραμμενο σε PHP. Mεσα υπαρχουν και καποιες ακομη δουλειες καποιεσ απο τισ οποιες ειναι Under Constraction! ΤΟ Link.png Site: WEBSITE

Επεξ/σία από te0ne
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω για το Footer, όπως επίσης και για το contact form (λίγο μεγάλο το submit button). Κατα τα άλλα καλά το πας, θα περιμένω και τα updates σου.  :-)

Δημοσ.

Από πλευράς εμφάνισης είναι πολύ ωραίο αν διορθώσεις αυτά που προείπαν οι παραπάνω insomniacs. Προσωπικά δεν βρίσκω κάποιου είδους content management για να μπορώ να το κρίνω ως cms.

Δημοσ.

το cms το τρεχει απλα και μονο για ευκολο ανεβασμα της φωτο για προεπισκοπιση του website και το url και το description..

Δημοσ.

Ελα Θοδωρης, καλη φαση, ωραιο site, αλλα σορυ που θα δωσω ασχημα νεα. 

Ειναι responsive απ οτι καταλαβα, αλλα για καποιο λογο δικο του, στο portfolio, οι εικονες ξεφευγουν (τσεκαρε το συνημμενο)

Για να εχεις απλα κ γρηγορα responsive εικονες, ας ειναι καλα ο Link.png Site: Ethan

Αυτα

Big ups brotha!

post-228178-0-98193500-1399849873_thumb.png

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ θελω την αποψη σας για το προσωπικο μου SITΕ.Το SITE ειναι γραμμενο σε HTML CSS JAVASCRIPT και τρεχει πανω σε  CUSTOM CMS γραμμενο σε PHP. Mεσα υπαρχουν και καποιες ακομη δουλειες καποιεσ απο τισ οποιες ειναι Under Constraction! ΤΟ Link.png Site: WEBSITE

Δημοσ.

Νομίζω ότι η φόρμα επικοινωνίας σου δεν εμφανίζει με καλό τρόπο τα errors. Δηλαδή πας τον χρήστη σε άλλη σελίδα php, αλλά αυτό είναι κουραστικό. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις javascript για να ελέγξεις αν είναι σωστά συμπληρωμένα τα πεδία πριν το submit και να εμφανίζεις το κατάλληλο κείμενο στον χρήστη. Ένα βασικό τμήμα κώδικα που θα χρειαστείς είναι το: <form .... onsubmit='return onSubmitFunction()'> ..... </form>. Όπου onSubmitFunction() μία δικιά σου μέθοδος.

Δημοσ.

Νομίζω ότι η φόρμα επικοινωνίας σου δεν εμφανίζει με καλό τρόπο τα errors. Δηλαδή πας τον χρήστη σε άλλη σελίδα php, αλλά αυτό είναι κουραστικό. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις javascript για να ελέγξεις αν είναι σωστά συμπληρωμένα τα πεδία πριν το submit και να εμφανίζεις το κατάλληλο κείμενο στον χρήστη. Ένα βασικό τμήμα κώδικα που θα χρειαστείς είναι το: <form .... onsubmit='return onSubmitFunction()'> ..... </form>. Όπου onSubmitFunction() μία δικιά σου μέθοδος.

Θα μπορούσε στο action να έχει την ίδια σελίδα (πχ index.php) όπου αν η $_POST είναι isset να κάνει και πάλι δουλειά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παίδες με την πρώτη ευκαιρία θα το διορθώσω!!! οποιοσδήποτε άλλως βρει κάτι ας το επισημάνει!

Δημοσ.

Οπως ανεφερε και ο slevinkelevra, το portfolio δεν ειναι responsive. Ειδα οτι χρησιμοποιεις table σε αυτο το section.

Τα tables ειναι απο τα πιο δυσκολα tags της html για responsive.

Δοκιμασε βαλεις τα divakia σε λιστα και να δωσεις float, ή με Link.png Site: media queries να αλλαξεις το μεγεθος αναλογα με το width.

Παντως ειναι πολυ ομορφο και λιτο, καλη επιλογη χρωματων και layout!

Δημοσ.

Για εικονες (αλλα και για ολοκληρα divs) μπορει να κανει το εξης απλο, ειχα δωσει το Link.png Site: λινκ κ πριν

Αμα επειμενει να εχει table , μπορει να το κανει responsive με τη βοηθεια των δικών μας απο Link.png Site: εδω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...