Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ,

Διαθέτω από TV την Samsung 46" UE46F6400AW 3D LED και ενδιαφέρομαι για αγορά Home Cinema 5.1 έως 150€. Βασικά με ενδιαφέρει περισσότερο να βλέπω ταινίες 1080p από USB φλασάκι που μέχρι τώρα συνδέω στην TV.

Στην αγορά Home Cinema θα συνεχίσω να συνδέω το USB φλασάκι με τις ταινίες στην TV και θα μεταφέρεται ο ήχος 5,1 στο Home Cinema ή θα συνδέω το φλασάκι απευθείας στο Home Cinema εφόσον υποστηρίζει ταινίες 1080p μέσω USB;;; Υπότιτλους από το USB υποστηρίζει;;;

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο σετ Home Cinema;;; Μέχρι στιγμής έχω βρει τα δυο παρακάτω:

Pioneer DCS-222K

http://www.skroutz.gr/s/1980961/Pioneer-DCS-222K.html

Samsung HT-E350

http://www.skroutz.gr/s/444264/Samsung-HT-E350.html

Επεξ/σία από petrostr
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η γνώμη μου ειναι η εξής. Μην πάρεις με 150 ευρώ τίποτα. Μάζεψε κι αλλα. Ο λόγος ειναι ότι θα το μετανιώσεις γρήγορα καθώς το αποτέλεσμα που θα πάρεις θα ειναι κακό.

Με 500 όμως ευρώ μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα πολλά αξιοπρεπή σύνολα που ανάλογα τον χώρο σου θα σε ξεσηκώσουν..

Αν θες την συμβουλή μου μακριά απο ενιαίες λύσεις για home cinema όπως της lg, samsung, sony κλπ κλπ.

Εναλλακτικά κοιτά για ενισχυτές pioneer, denon και για ηχεία τα εξαιρετικά ελληνικά crystal audio, roister που μπορείς να τα βρεις προσιτά σε μεταχειρισμένα.

Η tv σου ειναι μια αξιοπρεπής επιλογή αρκεί να την έχεις τοποθετήσει σωστά και να βρίσκεσαι στη κατάλληλη απόσταση.. Γνώμη μου για τις 46 ίντσες ειναι maximum τα 2,5-3 μέτρα απόσταση όσων αφορά τις ταινίες τουλάχιστον.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κάθεσαι σε καλή απόσταση για ταινίες κατ αρχήν.

Ειναι μεγάλος ο χώρος σου οπότε θα σου προτείνω κάποιες λύσεις που μπορεί να σου φανούν ακριβές αλλα εξίσου τα λεφτά τους.

Δε θα πας σε ενιαίο home cinema.

Τα ηχεία που σου πρωτεινω εγώ ειναι της rois acoustics η σειρά emphasis που ειναι και κινηματογραφική. Ανάλογα τη δομή του χώρου σου ίσως χρειαστείς και δεύτερο sub.

Είναι Ελληνική εταιρεία κορυφαία για τις τιμές της ( δε βρίσκεις τέτοια ποιότητα σε τέτοιες τιμές) και καλό θα ήταν να τους πάρεις τηλέφωνο να τους μιλήσεις σχετικά με το χώρο σου αλλα να πας και απο κει για να ακούσεις τα ηχεία.

Ο ενίσχυτης πάλι ειναι ανάλογα τη δομή του χώρου σου αλλα αφού κάθεσαι κοντά άρα και τα πίσω ηχεία θα ειναι κοντά σου σου προτείνω τον pioneer vsx 923.

Δοκιμασμένη λύση με πολυ καλά αποτελέσματα.

Καλό θα ήταν βέβαια αφού μιλήσεις με τη rois acoustics ( παλιά roister) σχετικά με το χωρο σου να σου προτινουν και ενισχυτη με τον οποίο τα ηχεία τους θα ακουστούν-οδηγηθούν σωστότερα.

ΥΣ : βάλε αν μπορείς ηχοαπορροφητικες επιφάνειες στο χώρο σου. Με αυτο το τροπο μειώνεις τους κραδασμούς του sub και τα στάσιμα κύματα των ηχείων. Google it.

Γι αυτο και πάντα οι dedicated χώροι home theatre έχουν κορυφαία αποτελέσματα σε σχέση με ένα απλό σαλόνι που δυσκολεύεσαι να κανεις τέτοιες προσθήκες.

Και γω προσωπικά αφού έκανα διάφορα πράγματα όταν πλέον αφιέρωσα ένα δωμάτιο στην τρέλα μου τότε είδα μάλλον άκουσα σωστό αποτέλεσμα.

Άκου τους δημιουργούς των ηχείων τι θα σου προτείνουν και αν το σηκώνεις οικονομικά ένα θα σου πω.

Θα πας πάλι στα village και θα καταλάβεις πως στο σπιτι σου έχεις καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.

Πρόταση πρώτης ταινίας: Jurassic park 1.. Τη στιγμή που βρυχάται ο t-Rex μη λύπη θείος τον ήχο. Θα σε αποζημιώσει..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...