pesis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 παιδια ακουσα καλα λογια για το παιχνιδι και ξεκιναω απο την αρχη την τριλογια. εχω μαθει να παιζω μονο με gamepad κασι το mass effect 1 βλεπω οτι παιζει μονο με πληκτρολογιο και ποντικι. υπαρχει κανενας τροπος ναι κανω να παιζει με χειριστηριο? ολh h trilogia ειναι ετσι?
tidus666 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις χεριστήριο, ας απαντήσει άλλος σε αυτό, αλλά εγώ θα σε συμβούλευα να προσπαθήσεις να μάθεις να παίζεις με k/m. Δεν είναι τίποτα, συνήθεια είναι, μετά από λίγη ώρα που θα το μάθεις δεν θα σκέφτεσαι καν το gamepad. Για να μην αναφέρω πόσο προτιμότερο είναι το k/m στα shooters. 1
pesis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 το προβλημα ειναι οτι εχω μαθει κονσολα μονο. μεχρι και το pc δεν ειναι καν σε γραφειο. ειναι στο σαλονι συνδεμενο με τηλεοραση και το εχω all in one σινεμα, σεφαρισμα, παιχνιδια, μουσικη κλπ. δεν εχω καν ποντικι. στον καναπε αραζω και κραταω στα χερια μου αυτο οποτε πολυ δυσκολα να κανω ολοκληρη εγκατασταση για να παιζω με k/m οποτε ακυρο το mass effect?
panther_512 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Θα κατεβάσεις το xpadder και θα κάνεις εξομοίωση του ποντικιού και του πληκτρολογίου από το gamepad.
pesis Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 θα δουλεψει κανονικα σαν κανονικο παντ η θα εχουμε απωλειες?
kkostas_agg Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Δες αυτό το βιντεάκι που ένας παίζει κανονικά με xbox 360 controller. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2014 από kkostas_agg
zvarthangalos Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Θα σε συμβούλευα να βάλεις τα δυνατά σου να το παίξεις με πληκτρολόγιο ποντίκι.
fearwhatnow Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αγορασε το Pinnacle Game Profiler και καθαρισες. Δεν θα εχεις ποτε προβλημα με υποστηριξη gamepad. Ειναι φθηνο και αξιζει για οσους εχουν το desktop στο σαλονι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα