stelios_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 παιδια γνωριζει κανεις τον πραγματικο λογο που δεν μπορω σε κανενα hp του 2009 και μετα να περασω windows xp ? ολα μου πετανε blue screen λιγο πριν ξεκινησει η εγκατασταση.
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Θες sata drivers ή από usb floppy και πατάς το F6 όταν σου το λέει ή τους κάνεις slipstream με το nlite απευθείας στο cd,κάνοντας νέο iso. Εναλλακτικά μπορείς να ψάξεις στα bios αν υπάρχει επιλογή για τους δίσκους να τους βλέπει σαν legacy/ide.
stelios_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 το μοντελο μου ειναι HP G62-b20EV βοηθηστε με λιγο , δεν μπορω να βρω τους sata drivers
SPANK Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δες πρώτα αυτο που ειπε ο theELF για την επιλογή του ide , φυσιολογικά πρέπει να υπάρχει η επιλογή
stelios_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 δεν υπαρχει τιποτα τετοιο ,, το ιδιο προβλημα εχω και σε hp μοντελο του 2012. αυτο που προσπαθω να περασω τωρα ειναι του 9 η του 10 .. εχω απελπιστει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα