hackerW32 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν χρειαζεται καν να μπω στη διαδικασια επιχειρηματων. Απλα οταν θα προχωράτε στο δρομο και θα βλεπετε ζομπι να γραφουν κάποιο μαιλ στον "αερα" ενω περπατανε, μην απορήσετε, φυσιολογικο θα ειναι. ζομπι; γραφουν καποιο mail-sms αερα; κατι μου θυμιζει αυτο.. ωχ το κανουμε ηδη με τα κινητα!! (προσοπικα δεν μπορω γιατι εχω μικρο κινητο και αν ειχα μεγαλο δεν θα περπαταγα στο δρομο με 5" κινητο, θα ειναι σα να φωναζω ΕΛΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ) το να περπατας όμως και να γραφεις στον αερα με αυτον τον τροπο ειναι δυσκολο. παμε παλι, κανα λογικο επιχείρημα θα παιχτει ψηλέ; εμπρός πισω ρεεε
21century Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αυτό το είχα προβλέψει στην εργασία διατριβή μου που έκανα στη σχολή το 1986.
dkmaster Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μου αρέσει που είναι δεδομένο ότι θα γεμίσουν οι δρόμοι με άτομα που θα φοράνε oculus rift και θα έχουν το αόρατο πληκτρολόγιο, όπως γίνεται τώρα ρε αδερφέ πχ με τα google glasses. Φυσικά δεν υπάρχει άλλη χρησιμότητα ενός τέτοιου πληκτρολογίου παρά μόνο για τον απλό κοσμάκι να στέλνει sms 1
trelaras52 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά κάποιος θα κράξει κάθε τεχνολογικό επίτευγμα που ερχετε στην επιφάνεια...πραγματικα δεν μπορώ...είδε κανείς βγενοντας από το σπίτι του zombie apocalypse από Google glasses και keyboard?..όχι...είναι μια εφεύρεση..κάποιος σπαταλισε χρόνια απτή ζωή του για να το κάνει..γιατί τόσος χλευασμός ρε Ελλάδα? Γιατί?..αν δεν γουστάρεις πρωτοπορία..κάτσε στην πλατεία και τάιζε τα περιστέρια μην μπαίνεις στο Facebook,μην χρησιμοποιεις το smartphone σου(γιατί και αυτό το εκραζες αλλά μετά αποφάσισες ότι είναι χρήσιμο)..κάτσε γράφε σε τετράδιο και στελνε επιστολές με τα ταχυδρομεία..Αντε γιατί σπάσανε τα νεύρα μου, σε κάθε θεμα μπαίνω να δω πληροφορίες να δω κάποιον να γράφει κάτι παραπάνω που δεν έγραφε το άρθρο και το μόνο που βλέπω είναι ειρωνια και χλευασμός..παν μέτρον άριστον αλλά το πολύ κύριε ελέησον το βαριετε και ο παπάς.. 2
jimmmi Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 trelaras52, δεν είναι όλα ασπρο-μαυρο. Υπαρχουν και αποχρωσεις ενδιαμεσες 1
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 trelaras52, δεν είναι όλα ασπρο-μαυρο. Υπαρχουν και αποχρωσεις ενδιαμεσες
xaerialtwistx Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 θεωροντας πως ο περισσοτερος κοσμος ειναι τρισευτυχισμενος με ενα απλο ποντικι και το πληκτρολογιο το χρησιμοποιει μονο στο facebook (αλλιως τα κινητα αφης δεν θα πουλουσανε ποτέ εξαλλου), πιστευω πως ενα εικονικο πληκτρολογιο ειναι ενα απο τα πιο αχρηστα πραγματα που προσπαθησανε ποτέ να βγαλουνε. ποσο μαλλον δε οταν το πληκτρολογιο απευθυνεται πιο πολυ σε ατομα που γραφουν πολυ (προγραμματιστες κα), δεν υπαρχει κανενας λογος να κατσει να μαθει καποιος τυφλο συστημα απο την αρχη. (γιατι δεν εχει καμια σημασια ακομα και αν ηδη ξερει. οταν δεν νιωθεις τα πληκτρα στα δαχτυλα σου, θα ακολουθησουν απειρα λαθη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα