cookmangr Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Τα επιχειρήματα ανήκουν στα όντα με στοιχειώδη νοημοσύνη... Πωπω ανατριχιασα, Κάτι τέτοιες απόψεις σαν εσένα και του jimmmi να είχαν οι προτοποροι τώρα θα γραφαμε σε εναν μαυρο πίνακα με κιμωλία και θα μαζευομασταν όλοι στην πλατεία τοθ χωριού να γράψουμε την άποψη μας.....
cookmangr Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Θα φοραμε ολοι αυτα τα γυαλιά και θα ειμαστε παγιδευμένοι σε μια εικονικη πραγματικοτητα. Αν αυτο γινει στα μελλον τοτε θα προτιμουσα να γυρισω στο αγνο παρελθονΕνω τώρα είσαι ένας ελεύθερος παγιδευμένος στο πισι σου Τουλαχιστον άλλαξε όνομα μου θες να λέγεσαι και techguru άιντε πάνε φάε μια κουρού ρε Αχ το ΠΑ και εγώ και ησυχασα!!!!! 1
hackerW32 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Τα επιχειρήματα ανήκουν στα όντα με στοιχειώδη νοημοσύνη... Πωπω ανατριχιασα, Κάτι τέτοιες απόψεις σαν εσένα και του jimmmi να είχαν οι προτοποροι τώρα θα γραφαμε σε εναν μαυρο πίνακα με κιμωλία και θα μαζευομασταν όλοι στην πλατεία τοθ χωριού να γράψουμε την άποψη μας..... νομίζω πως ο menthol απλα δεν το εγραψε και τοσο καλα, νομιζω πως ηθελε να πει πως εφόσον ο jimmmi απλα εγραψε κατι ανουσιο χωρις κανενα επιχείρημα δεν ειναι και "ον με στοιχειώδη νοημοσύνη". εγω αυτο καταλαβα. (τα πρωτα 10 sec ειχα καταλαβει και εγω το αντιθετο όπως εσυ. μετα κρασαρε το pc λογο του πειραματικου oc που μολις τελειωσα, με την εικονα του φορουμ μπροστα την ωρα που εγραφα comment για να τον ξεχεσω που μου την ειπε. ) ps μπορει να καταλαβα και λαθος.
menthol1979 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) νομίζω πως ο menthol απλα δεν το εγραψε και τοσο καλα, νομιζω πως ηθελε να πει πως εφόσον ο jimmmi απλα εγραψε κατι ανουσιο χωρις κανενα επιχείρημα δεν ειναι και "ον με στοιχειώδη νοημοσύνη". εγω αυτο καταλαβα. (τα πρωτα 10 sec ειχα καταλαβει και εγω το αντιθετο όπως εσυ. μετα κρασαρε το pc λογο του πειραματικου oc που μολις τελειωσα, με την εικονα του φορουμ μπροστα την ωρα που εγραφα comment για να τον ξεχεσω που μου την ειπε. ) ps μπορει να καταλαβα και λαθος. Σωστα καταλάβες. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2014 από menthol1979
rizla7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 φιξντ μπα...αν είχες δει και εσύ το προηγούμενο βράδυ το "Her"...και εσύ Θόδωρας θα λεγες... http://24.media.tumblr.com/b7374711c61d042a3ed9229f3bf2c14b/tumblr_mxniwgCCCq1qhub34o1_500.gif
cookmangr Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σωστα καταλάβεις. Καταλαβες, σορρυ Οντως τώρα που το ξαναδιαβασα εχεις δίκιο.... Ζήτω συγνώμη απο τον φιλο ,,,,,, 1
jimmmi Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δεν χρειαζεται καν να μπω στη διαδικασια επιχειρηματων. Απλα οταν θα προχωράτε στο δρομο και θα βλεπετε ζομπι να γραφουν κάποιο μαιλ στον "αερα" ενω περπατανε, μην απορήσετε, φυσιολογικο θα ειναι.
jimmmi Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Προφανώς είμαι σε θέμα όπου συζητάνε σπουδαστές του MIT. Αλλιώς τόσο μεγάλη δόση νοημοσύνης στις απαντήσεις κάποιων δεν εξηγείτε.. 1
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 οκ σε λιγο θα γραφετε χωρις πληκτρολογιο , θα οδηγειτε χωρις αμαξι , θα τρωτε χωρις φαι και θα γ@ματε χωρις γυναικα ! εικονικα ολα ! εμεις τουλαχιστον τα προλαβαμε ολα 1
Grey Warden Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα; Σαν γέροι στα καφενεία... τελικά για να επικρατήσουν οι νέες ιδέες δεν πρέπει να πεθάνει η παλιά γενιά αλλά πολλές γενιές. 1
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 δε καταλαβες καλα μαλλον Νίκο Τσιαμτσίκα ατυχες το ειρωνικο υφακι σου , εγω μαζι σου ειμαι ! ειμαι τυχερος που ακολουθω τις εξελιξεις και εζησα και την γενια μου και ζω τωρα και την δικη σου ! εσυ εισαι ο ατυχος που δεν τις εζησες τις προηγουμενες γενιες και δε ξερεις πως ειναι η ζωη ! βολεψου τωρα με κανα cyber και κανα εικονικο πληκτρολογιο και ασε τα αλλα για τους κωλογερους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα