Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα επιχειρήματα ανήκουν στα όντα με στοιχειώδη νοημοσύνη...

Πωπω ανατριχιασα,

Κάτι τέτοιες απόψεις σαν εσένα και του jimmmi να είχαν οι προτοποροι τώρα θα γραφαμε σε εναν μαυρο πίνακα με κιμωλία και θα μαζευομασταν όλοι στην πλατεία τοθ χωριού να γράψουμε την άποψη μας.....

Δημοσ.

Θα φοραμε ολοι αυτα τα γυαλιά και θα ειμαστε παγιδευμένοι σε μια εικονικη πραγματικοτητα. Αν αυτο γινει στα μελλον τοτε θα προτιμουσα να γυρισω στο αγνο παρελθον

Ενω τώρα είσαι ένας ελεύθερος παγιδευμένος στο πισι σου

Τουλαχιστον άλλαξε όνομα μου θες να λέγεσαι και techguru άιντε πάνε φάε μια κουρού ρε

Αχ το ΠΑ και εγώ και ησυχασα!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τα επιχειρήματα ανήκουν στα όντα με στοιχειώδη νοημοσύνη...

Πωπω ανατριχιασα, Κάτι τέτοιες απόψεις σαν εσένα και του jimmmi να είχαν οι προτοποροι τώρα θα γραφαμε σε εναν μαυρο πίνακα με κιμωλία και θα μαζευομασταν όλοι στην πλατεία τοθ χωριού να γράψουμε την άποψη μας.....

νομίζω πως ο menthol απλα δεν το εγραψε και τοσο καλα, νομιζω πως ηθελε να πει πως εφόσον ο jimmmi απλα εγραψε κατι ανουσιο χωρις κανενα επιχείρημα δεν ειναι και "ον με στοιχειώδη νοημοσύνη".

εγω αυτο καταλαβα.

(τα πρωτα 10 sec ειχα καταλαβει και εγω το αντιθετο όπως εσυ. μετα κρασαρε το pc λογο του πειραματικου oc που μολις τελειωσα, με την εικονα του φορουμ μπροστα την ωρα που εγραφα comment για να τον ξεχεσω που μου την ειπε. )

ps μπορει να καταλαβα και λαθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω πως ο menthol απλα δεν το εγραψε και τοσο καλα, νομιζω πως ηθελε να πει πως εφόσον ο jimmmi απλα εγραψε κατι ανουσιο χωρις κανενα επιχείρημα δεν ειναι και "ον με στοιχειώδη νοημοσύνη".

εγω αυτο καταλαβα.

(τα πρωτα 10 sec ειχα καταλαβει και εγω το αντιθετο όπως εσυ. μετα κρασαρε το pc λογο του πειραματικου oc που μολις τελειωσα, με την εικονα του φορουμ μπροστα την ωρα που εγραφα comment για να τον ξεχεσω που μου την ειπε. )

ps μπορει να καταλαβα και λαθος.

Σωστα καταλάβες.

Επεξ/σία από menthol1979
Δημοσ.
Σωστα καταλάβεις. Καταλαβες, σορρυ

Οντως τώρα που το ξαναδιαβασα εχεις δίκιο....

Ζήτω συγνώμη απο τον φιλο ,,,,,,

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται καν να μπω στη διαδικασια επιχειρηματων. Απλα οταν θα προχωράτε στο δρομο και θα βλεπετε ζομπι να γραφουν κάποιο μαιλ στον "αερα" ενω περπατανε, μην απορήσετε, φυσιολογικο θα ειναι.

Δημοσ.

Προφανώς είμαι σε θέμα όπου συζητάνε σπουδαστές του MIT. Αλλιώς τόσο μεγάλη δόση νοημοσύνης στις απαντήσεις κάποιων δεν εξηγείτε..

• Like 1
Δημοσ.

οκ σε λιγο θα γραφετε χωρις πληκτρολογιο , θα οδηγειτε χωρις αμαξι , θα τρωτε χωρις φαι και θα γ@ματε χωρις γυναικα !

εικονικα ολα ! εμεις τουλαχιστον τα προλαβαμε ολα :-)

• Like 1
Δημοσ.

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα; Σαν γέροι στα καφενεία... τελικά για να επικρατήσουν οι νέες ιδέες δεν πρέπει να πεθάνει η παλιά γενιά αλλά πολλές γενιές.

• Like 1
Δημοσ.

δε καταλαβες καλα μαλλον Νίκο Τσιαμτσίκα ατυχες το ειρωνικο υφακι σου , εγω μαζι σου ειμαι !

ειμαι τυχερος που ακολουθω τις εξελιξεις και εζησα και την γενια μου και ζω τωρα και την δικη σου ! εσυ εισαι ο ατυχος που δεν τις εζησες τις προηγουμενες γενιες και δε ξερεις πως ειναι η ζωη !

βολεψου τωρα με κανα cyber και κανα εικονικο πληκτρολογιο και ασε τα αλλα για τους κωλογερους :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...